Print app
alt text goes here

Canon

Print-app

Houd controle over je smartphone of tablet en bepaal zelf hoe je print, kopieert en scant.

Downloaden van de App Store
Downloaden van Google Play

Naadloos en slim

Geniet van soepele connectiviteit vanuit je handpalm naar je printer met de Canon PRINT-app. Moeiteloos printen, kopiëren en scannen vanaf je smartphone en tablet. Controleer de status van je printer en maak verbinding met de cloud* voor meer flexibele bediening.

Niet alle functies zijn beschikbaar op alle producten.

Modern en mobiel

De Canon PRINT-app is gratis te downloaden en helpt je tijdens het printen. Verbind je smartphone of tablet met je printer via Wi-Fi, een ingebouwd access point of Wi-Fi Direct, en je kunt starten met printen. Vergeet ook het onderhoud niet. Controleer de status van je printer en de inktniveaus en voer onderhoudstaken op afstand uit met je smartphone of tablet.

Capture and create

Eenvoudig scannen

Stroomlijn het scannen met de app. Scan je documenten en foto's, sla ze op in diverse bestandsindelingen en verzend ze direct naar je smartphone of tablet. Je kunt je scans ook direct naar je e-mail verzenden of met de PIXMA Cloud Link uploaden naar de cloud*.

*Scannen naar de cloud en scannen naar e-mail zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van originele Canon-inkt

Simple scanning

Cloudconnectiviteit

Doe meer met je printer en maak onderweg verbinding met de cloud. Profiteer van de PIXMA Cloud Link en verzend scans naar - of print vanuit - veelgebruikte clouds*, waaronder Dropbox, Google Drive en OneDrive. Je kunt ook je favoriete foto's direct printen vanuit social media-accounts, zoals Facebook en Instagram.

*Scannen naar de cloud en scannen naar e-mail zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van originele Canon-inkt

Cloud connections

Je smartphone als scanner gebruiken

Gebruik de Smartphone Capture en Copy-functie in de Canon PRINT-app om snel en makkelijk een kopie te maken met je smartphone. Je kunt direct vanaf je smartphone printen, opslaan en e-mailen.

Use your smartphone as a scanner

Compatibiliteit van Canon PRINT-app

De Canon PRINT-app kan worden gebruikt met de meeste Wi-Fi-printers, waaronder de nieuwste PIXMA-, MAXIFY- en SELPHY-modellen. Deze app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en is compatibel met de besturingssystemen iOS 11.0 ~ 12.0 of Android OS 4.4 ~ 9.0.

Ondersteunde talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Pools, Russisch, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Tsjechisch, Turks

Kracht in de palm van je hand

Verander je smartphone of tablet in een geavanceerde printtool met deze Canon-apps.