Lenses for EOS R

Lenzen voor EOS R

Ontdek het assortiment EOS R System-lenzen van de volgende generatie die zijn ontworpen voor optische uitmuntendheid.

BEKIJK HET ASSORTIMENT

Verken elke mogelijkheid

Fotografen en filmmakers kunnen met de Canon EOS R een schat aan nieuwe creatieve opnamemogelijkheden verkennen Innovatieve RF- en RF-S-lenzen laten je supersnel scherpstellen en bieden een uitstekende optische kwaliteit. De EOS R-adapters bieden naadloze toegang tot bestaande EF- en EF-S-lenzen zonder prestatieverlies.

EOS R-lensfilter

Voor het gebruik van EF- en EF-S-lenzen met het EOS R System is een EOS R-vattingadapter vereist. Deze adapter biedt volledige compatibiliteit en levert geen prestatieverlies op.

Op zoek naar een specifieke RF-lens? Verfijn je zoekopdracht
Filteren op

canon-camera

De RF 100mm F2.8L MACRO IS USM is een professionele RF-macrolens en perfect om 1.4x levensgrote foto's vanuit de hand te maken en prachtige portretten te maken met de kwaliteit van de L-serie.

Ontdek meer

canon-camera

Een 1200mm supertelelens uit de RF-serie met geavanceerde verwerkingsmogelijkheden en een verfijnd ontwerp voor adembenemende opnamen van wildlife, sport en details op afstand.

Ontdek meer

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

De ideale lens voor liefhebbers van full-frame systeemcamera's, perfect voor dagelijks gebruik. De RF 24-105mm F4-7.1 IS STM is eenvoudig in gebruik en is licht, compact en klaar om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Ontdek meer

Compatibiliteit met EOS R RF-vatting

Het EOS R System beschikt over alle voordelen van het EOS-systeem en zijn eigen serie lenzen, biedt volledige compatibiliteit met bestaande EF- en EF-S-optica met adapters, inclusief de serie Speedlite-flitsers en -accessoires.

Artikel bekijken

EOS R RF Mount Compatibility

Heb je hulp nodig bij het vinden van een lens?

Leg vast wat je leuk vindt met je EOS-camera. Gebruik een van Canon's lensselectietools om precies de lens te vinden die je zoekt.

Wellicht vind je dit ook interessant...