Lenzen voor EOS R

Ontdek het assortiment EOS R System-lenzen van de volgende generatie die zijn ontworpen voor optische uitmuntendheid.
BEKIJK HET ASSORTIMENT
Canon Camera

Lenzen voor EOS R

Verken elke mogelijkheid

Fotografen en filmmakers kunnen met de Canon EOS R een schat aan nieuwe creatieve opnamemogelijkheden verkennen Innovatieve RF-lenzen laten je supersnel scherpstellen en bieden een uitstekende optische kwaliteit. De EOS R-adapters bieden naadloze toegang tot bestaande EF- en EF-S-lenzen zonder prestatieverlies.
 • SNELHEID EN KWALITEIT

  RF-objectieven

  RF-lenzen bieden een hogere kwaliteit en snelheid met prestaties die zijn geoptimaliseerd voor de EOS R-camera. Ze zijn snel en helder met unieke kwaliteiten die de intuïtieve bediening naar een hoger niveau tillen.

 • ESSENTIËLE KWALITEIT

  Trinity-lenzen

  Drie essentiële, hoogwaardige RF-zoomlenzen met snel diafragma voor ultragroothoek-, standaard- en telefotoseries. Ze zijn geoptimaliseerd voor de EOS R-camera en zijn voorzien van optische kwaliteit uit de L-serie en beeldstabilisatie.

 • VERBETER JE LENS

  EOS R-adapters

  EOS R System-adapters zijn uniek en bieden extra creatieve controle waardoor fotografen en filmmakers hun bestaande EF- en EF-S-objectieven kunnen gebruiken met volledige compatibiliteit en zonder verlies van prestaties.

 • VAST EN FLEXIBEL

  EF-lenzen

  Een groot aantal lenzen met vaste brandpuntsafstand, zoomlenzen en speciale lenzen, zoals macro en fisheye. Zo maak je fantastische foto's met je spiegelreflexcamera.

 • COMPACT EN LICHTGEWICHT

  EF-S-lenzen

  Lichtgewicht lenzen zijn fantastisch voor spiegelreflexcamera's met APS-C-sensor.

 • OPTISCHE UITMUNTENDHEID

  Objectieven uit de L-serie

  RF- en EF-lenzen uit de L-serie voor professionals en serieuze liefhebbers bieden ongeëvenaarde optische prestaties bij omstandigheden met weinig licht en in uitdagende omgevingen.

EOS R-lensfilter

Voor het gebruik van EF- en EF-S-lenzen met het EOS R System is een EOS R-vattingadapter vereist. Deze adapter biedt volledige compatibiliteit en levert geen prestatieverlies op.

30 Producten

  30 Producten

  Toegepaste filters

  12 / 30 resultaten

  Compatibiliteit met EOS R RF-vatting

  Het EOS R System beschikt over alle voordelen van het EOS-systeem en zijn eigen serie lenzen, biedt volledige compatibiliteit met bestaande EF- en EF-S-optica met adapters, inclusief de serie Speedlite-flitsers en -accessoires.

  Heb je hulp nodig bij het vinden van een lens?

  Leg vast wat je leuk vindt met je EOS-camera. Gebruik een van Canon's lensselectietools om precies de lens te vinden die je zoekt.

  • SNEL ZOEKEN

   Weet je niet waar je moet beginnen? Begin hier

   Canon's lensselectie-tool doet aanbevelingen en stelt je in staat Canon-lenzen te vergelijken die het beste aansluiten bij je wensen voor bijvoorbeeld macro-, portret-, landschap-, actie- en dagelijkse fotografie. De aanbevolen lenzen komen uit het hele assortiment en worden getoond op volgorde van relevantie en budget.

  • EOS 5D Mark IV

   GEDETAILLEERD ZOEKEN

   Iets speciaals op het oog?

   Geef je wensen op in de geavanceerde zoekfunctie, om de lenzen te zoeken die voldoen aan je behoeften.

  Wellicht vind je dit ook interessant...