Canon-fotopapier

Vind het juiste Canon-papier voor je inkjetprinter, of je nu studioprints van professionele kwaliteit voor je showroom produceert, of je kinderen fijn laat knutselen.
Een bovenaanzicht van een printer en een camera op een bureau, omringd door foto's van verschillende grootte verspreid over het bureau.

Vind het juiste Canon-fotopapier voor jouw behoeften

De serie Canon-papiersoorten is compatibel met PIXMA-printers, printers in de PIXMA PRO-serie, MAXIFY-printers en printers in de imagePROGRAF PRO-serie.* Canon heeft hoogwaardig glanzend, halfglanzend, mat en zijdeglanzend fotopapier in A2-, A3+-, A3-, A4- en briefkaartformaat.*

Fine Art

Dit hoogwaardige papier is speciaal ontwikkeld voor professionals en liefhebbers en levert keer op keer resultaten van galeriekwaliteit.
Verschillende grootformaat afbeeldingen hangen aan een donkere muur.

Print je kunst

Het is gemakkelijk om aan het juiste papier te komen dat bij je creatieve ambities past, aangezien je kunt kiezen uit een glanzende, zijdeglanzende en matte afwerking.

 • KUNST-

  Premium Fine Art Rough

  Een Premium Fine Art Rough-papier voor het uitdrukken van diepte in de afbeelding en het toevoegen van een 3D-effect.

 • LICHTGEWICHT

  Pro Luster LU-101

  Print foto's met levendige kleuren of indrukwekkende zwart-wit prints met Photo Paper Pro Luster. Dit is professioneel lichtgewicht fotopapier waarmee je thuis afbeeldingen met fotolabkwaliteit kunt creëren.

 • BESTAND TEGEN VERVAGING

  Pro Platinum PT-101

  Professioneel fotopapier met uitmuntende kwaliteit en bescherming tegen vervagen. Dankzij een brede kleurweergave kunnen fotografen met dit glanzende, zware papier hun creativiteit de vrijheid geven.

 • KUNSTREPRODUCTIES

  Pro Premium Matte

  Dit gladde papier met warme witte tinten is ideaal voor zwart-wit en kleurenfoto's en voor kunstreproducties, en is perfect voor prachtige printen zonder reflecterende glans.

 • KUNST-

  Premium Fine Art Smooth

  Dit professionele en hoogwaardige fine art papier biedt prints met diepe zwarttinten, nauwkeurige gradaties in donkere gebieden en een breed kleurbereik.

 • Galeriekwaliteit

  Ontdek fine art-papier van derden dat rechtstreeks wordt ondersteund door printerprofielen om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de resultaten te garanderen.

  ICC-profielen die op een computerscherm worden gebruikt.

  ICC Profiles (ICC-profielen)

  Installeer extra ICC-profielen om het assortiment fotopapier uit te breiden dat wordt ondersteund door je professionele Canon-fotoprinter en je uiteindelijke foto's een professionele afwerking te geven.

  Thuis foto's printen

  Ontdek het volledige potentieel van je printer en print thuis je foto's in fotolabkwaliteit.
  Een Canon-printer die een kleurrijke foto print met andere foto's verspreid op de tafel ervoor.

  Print je herinneringen

  Kies voor glanzend, halfglanzend of mat fotopapier waarop de levendige kleuren van je vakantie of familiefoto's het beste tot hun recht komen.

 • ZACHTE AFWERKING

  Plus Semi-gloss SG-201

  Dit gladde papier heeft de structuur van echt fotopapier. Met dit hoogwaardige papier ben je zeker van prachtige foto's met een verminderde glans voor een zachtere afwerking.

 • KWALITEITSHERINNERINGEN

  Everyday Use Glossy

  Ideaal voor dagelijks printen met fotolabkwaliteit. Dit papier is ideaal om thuis vakantiefoto's met een glanzende afwerking te printen.

 • CREATIVITEIT EN PAPIERKUNST

  Matte Photo Paper MP-101

  Matte Photo Paper zorgt voor hoogwaardige prints van foto's, illustraties en tekst met een matte afwerking. Het is ook geschikt voor creatieve toepassingen, zoals wenskaarten, displays en papierkunst.

 • DIGITALE FOTO'S EN EXTRA PRINTS

  Plus Glossy II PP-201

  Het perfecte fotopapier voor resultaten van superieure kwaliteit met een glanzende afwerking. Dit hoogwaardige papier is perfect voor digitale foto's en extra prints.

 • Creatieve projecten

  Canon's creatieve papier geeft je creativiteit een nieuwe richting.
  Een Canon-printer print een foto van een gezin. Andere foto's en prints liggen verspreid over de tafel, met een telefoonscherm waarop de geprinte foto wordt weergegeven en handen die werken aan een banner met gekleurde letters die het woord 'happy' vormen.

  Print je plezier

  De keuze is groot: van fotomagneten, applicaties voor T-shirts en papier voor bedrijfspresentaties tot mat papier dat ideaal is voor wenskaarten, kalenders en fantastische 3D-papierkunst.

 • FOTO-OPSLAG

  Photo cube

  Deze doos is perfect voor het bewaren van je favoriete vierkante foto's.

 • MAGNETISCH PAPIER

  Magnetisch fotopapier

  Voorzie de inkjetprinter in je kantoor aan huis van Canon's magnetische fotopapier MG-101 en maak je eigen creatieve, interactieve fotoweergaven.

 • CREATIVITEIT EN PAPIERKUNST

  Matte Photo Paper MP-101

  Matte Photo Paper zorgt voor hoogwaardige prints van foto's, illustraties en tekst met een matte afwerking. Het is ook geschikt voor creatieve toepassingen, zoals wenskaarten, displays en papierkunst.

 • CREATIVITEIT EN PAPIERKUNST

  Dubbelzijdig mat papier MP-101D van Canon.

  Breng je eigen ideeën tot leven met dit veelzijdige materiaal. Ideaal voor hobbyisten en creatievelingen en perfect voor je eigen wenskaarten, scrapbooks of het maken van Creative Park-creaties.

 • HOOGWAARDIGE RESULTATEN

  High Resolution Paper

  Dit gecoate papier is ontworpen voor heldere kleuren en scherpe, levendige afbeeldingen. Ideaal voor het printen van professionele documenten, spreadsheets en presentaties die foto's en afbeeldingen bevatten.

 • Op een plank staat een papieren verpakking van een inktcartridge met een andere grootte en kleur.

  PIXMA-inktcartridges

  Maak indrukwekkende, duurzame fotoprints op je PIXMA-printer met originele Canon-inkt.

  Gerelateerde artikelen

 • PRINTEN

  Welk papier gebruiken de professionals voor hun prints?

  Als je een tentoonstelling voorbereidt of een boek met beperkte oplage aan het maken bent, is printkwaliteit erg belangrijk. Landschapsfotograaf Antonio Gaudencio vertelt ons over zijn keuzes.

 • TIPS VOOR HET PRINTEN

  Veelgestelde vragen over printers, inkt en papier

  Canon-expert Suhaib Hussain beantwoordt veelgestelde vragen over printertechnologie, inkt en papier.

 • CREATIEF PRINTEN

  Lijsten, plannen en doelen printen

  Laat je creativiteit de vrije loop met een Canon PIXMA-printer en wees het hele jaar door goed georganiseerd en mindful.

 • ARTIKEL

  Zo kies je het juiste papier voor je fine art-prints

  Wil je graag fine art-prints van tentoonstellingsniveau, maar weet je niet welk papier je moet kiezen? Een Canon Ambassador en twee experts delen hun advies.