Hero image
alt text goes here

PROFESSIONELE
DISPLAYS

Canon professionele 4K-referentiemonitors met breed kleurenspectrum en High Dynamic Range voor televisie- en filmproductie.

Uitstekende kwaliteit

De unieke expertise op het gebied van beeldverwerking en de geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën van Canon zorgen voor een constant nauwkeurige kleurreproductie en 4K-beelden met hoge resolutie.

DP-V3120

Canon DP-V3120

Het 31-inch professionele 4K HDR-display met toonaangevende 2000 cd/m2 biedt meer flexibiliteit voor de HDR-productieworkflow.

DP-V3120

Compleet assortiment

Exceptional 4K capability

Uitzonderlijke 4K-capaciteit

De displays bieden een hoge luminantie, diep zwart, nauwkeurige kleurreproductie en uitgebreide ondersteuning voor HDR-functies (High Dynamic Range), die perfect zijn voor televisie- en filmproductie in 4K UHD.

Ondersteuning voor HDR en breed kleurenspectrum

De ondersteuning voor High Dynamic Range EOTF (PQ en Hybrid Log-Gamma) plus het brede kleurenspectrum zoals ITU-R Bluetooth.2020 en DCI-P3 zijn ideaal voor een breed scala aan 4K-productieworkflows.

HDR and wide colour gamut support

Natuurgetrouwe kleuren

Dankzij de innovatieve beeldverwerkingsprocessor met hoge bitdiepte en het achtergrondverlichtingssysteem met IPS-schermtechnologie van Canon ben je verzekerd van een nauwkeurige kleurreproductie met gelijkmatige helderheid over het gehele scherm en grote kijkhoeken.

Faithful colour reproduction

Eenvoudige bediening en uitgebreide connectiviteit

Het ingebouwde bedieningspaneel met jogwiel en de toewijsbare functieknoppen bieden eenvoudige bediening en de uitgebreide connectiviteit zorgt voor naadloze integratie in bestaande productie-installaties.

Simple operation and wide connectivity

Gerelateerde producten

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Ontdek Canon Pro-video en transformeer de manier waarop je met video werkt

Of je nu indrukwekkende indiedocumentaires, verslavende boxsetseries of bekroonde speelfilms maakt, er is een Canon Pro-videoproduct dat je creativiteit naar een hoger niveau kan tillen.