A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Tips en technieken

TIPS VOOR HET PRINTEN

Krijg alles op orde hebt voor school

Het gezinsleven op orde krijgen met een beetje hulp van SELPHY- en PIXMA-printers.

Lees meer

A top-down image of a selection of colourful exercise books, a calendar, stickers and Canon printer paper.

Canon's tips en technieken

Wil je de basisvaardigheden van fotografie onder de knie krijgen, een nieuwe creatieve techniek proberen of je resultaten verbeteren? Met de Canon Tips & Tricks geef je jezelf vandaag nog het zelfvertrouwen en de vaardigheden om uit te blinken.

Iets speciaals op het oog? Verfijn je zoekopdracht
Filteren op

A Canon printer prints a sheet of paper with three heart designs on it. Around it are coloured pencils, a pack of transfer paper and a white t-shirt with a heart transfer on it.

Praat mee over geestelijke gezondheid en laat je creativiteit de vrije loop met deze stijlvolle en inspirerende ontwerpen.

Lees meer

How to create your own wedding album

Een doe-het-zelf-trouwalbum maken kan zowel emotioneel als creatief heel lonend zijn. Ontdek het zelf met de beproefde tips van professionele fotografe Hannah Millard.

Lees meer

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

Welk type printer is het beste? Welk papier moet ik gebruiken? Je vragen over printers, inkt en papier worden beantwoord door Canon-expert Suhaib Husain.

Lees meer

Portrait lenses tips tricks

Er zijn veel verschillende Canon-lenzen voor portretfotografie, maar welke is geschikt voor jou? Het kiezen van de juiste portretlens kan lastig zijn, dus dit is waarop je moet letten.

Lees meer

How to shoot abstract portraits

Ga creatief te werk en experimenteer met dubbelopnamen, schilderen met licht, spelen met schaduwen en nog veel meer voor geweldige abstracte portretten.

Lees meer

Reach for new heights with the Canon IVY REC

Papierkunstenaar Aimee Graham laat zien hoe je printen en schilderen kunt combineren om schitterende vlinderkunst te maken voor in huis.

Lees meer

A close-up of some candles on a cake, with blurred lights in the background.

Er gaat niets boven een bokeh in de camera, of het nu gaat om de voorgrond of de achtergrond. Volg deze tips om een prachtige vervaging vast te leggen.

Lees meer

A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

Dit najaar, wanneer de kinderen weer naar school gaan, is het tijd om een printer uit de Canon PIXMA TS5350-serie aan te schaffen, zodat ze thuis kunnen doorgaan met leren. Deze printer voldoet zelfs aan de meest veeleisende behoeften voor elk gezin

Lees meer

star trails over mountain

Meestal is het handig dat je je camera bij de hand hebt, zodat je snel kunt reageren om de perfecte foto te maken, maar er zijn ook momenten dat het voordeliger is om de camera op een statief te zetten en op afstand te bedienen.

Lees meer

corgi running

Bij het vastleggen van actie, gaat het om fracties van een seconde. Je mag geen moment missen en je moet je snowboardvrienden of de riviersurfers nauwlettend in de gaten houden. Zodra het moment zich aandient, moet je er klaar voor zijn. Maar als je je goed voorbereidt, hoef je je ook niet te haasten.

Lees meer

time lapse of night sky

Je hebt ongetwijfeld wel eens indrukwekkende time-lapsevideo's gezien van de Melkweg die opdoemt aan de nachtelijke hemel of verkeer dat door de stad raast. Met deze korte video en handleiding kom je te weten hoe je zelf aan de slag kunt gaan met time-lapsefotografie.

Lees meer

child holding autumn leaf

Van de rijke kleuren tot het zachte gouden zonlicht en de vroege ochtendmist, de herfst is een prachtig seizoen. Lees Canon's beste tips om je herfstfotografie naar een hoger niveau te tillen.

Lees meer

light swirls

Je hebt geen speciale uitrusting nodig om te schilderen met licht. Het vergt slechts een beetje oefening. Ontdek hoe je 's nachts creatief kunt zijn met licht.

Lees meer

Geïnteresseerd in een bepaalde fotografietechniek?

Canon Photo Companion-app

De Canon Photo Companion-app is de perfecte partner voor vertellers van visuele verhalen. Laat je begeleiden tijdens je ontdekkingsreis in de wereld van fotografie met persoonlijke content, uitdagingen en inspiratie.

Download de app

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Lees Canon's verhalen

Interviews en inspirerende verhalen van gepassioneerde mensen

BEKIJK DE VERHALEN

Fotograaf Richard Walch kijkt uit over een kustlijn en maakt een foto met zijn Canon-camera.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en productinfo

NU AANMELDEN