BROADCASTOPLOSSINGEN OP LOCATIE

Canon PTZ camera's

Een serie 4K PTZ camera's (pannen, tilten, zoomen) met uitzonderlijke beeldkwaliteit, speciaal ontworpen voor diverse producties en toepassingen.
Canon CR-N500 PTZ-camera

Canon PTZ camera's

Productie en streaming

Kom dichterbij met ongekende helderheid

Welkom bij de nieuwste generatie op afstand te bedienen Canon PTZ camera's en controllers. Canon's oplossingen bieden een op afstand te bedienen 4K-productiepakket voor alle situaties, waardoor je voor zowel indoor- als outdoortoepassingen kunt profiteren van soepele functies voor pannen en tilten en uitzonderlijke beeldkwaliteit. En met de hardware-controller en gratis software-controller kun je alles op afstand bedienen en aanpassen.

Ontdek Canon’s optische geschiedenis en maak in tal van situaties beelden van hoge kwaliteit.

Het volledige Canon PTZ-assortiment

2 jaar garantie op alle PTZ-camera's >

 • PTZ camera's

  CR-X500

  De krachtige en weerbestendige body plus 4K UHD-resolutie, 15x optische zoom, 12G-SDI en Dual Pixel CMOS AF maken van de CR-X500 de ideale PTZ-camera voor producties en monitoring op afstand.

 • PTZ camera's

  CR-N500

  Met 15x optische zoom, 4K UHD-opnamemogelijkheden en Dual Pixel AF biedt de CR-N500 nauwkeurige bediening en naadloze IP-streaming met uitzonderlijke resultaten.

 • PTZ camera's

  CR-N300

  De camera biedt 4K UHD-resolutie, 20x optische zoom, hybride autofocus en verschillende IP-streaming- en bedieningsprotocollen waarmee je op nieuwe manieren contact kunt maken met je volgers.

Een oplossing voor alle typen scenario's

Ontdek hoe de PTZ-oplossingen van Canon kunnen worden gebruikt in een groot scala aan toepassingen dankzij de uitstekende imaging-technologie.

 • Productiebedrijven en tv-studio's

  Productiebedrijven en TV-studio's

 • Live evenementen en muziekoptredens

  Live evenementen en muziekoptredens

 • Bedrijfsevenementen en presentaties

  Bedrijfsevenementen en presentaties

 • Hoger onderwijs

  Hoger onderwijs

 • Gebedshuis, kerk

  Gebedshuizen

 • Buiten- en sportopnamen

  Buiten- en sportopnamen

 • Essentiële accessoires

  Bedien je Canon PTZ camera op afstand of op locatie met behulp van de hardware-controller en gratis software-controller voor naadloze bediening op afstand.

  2 jaar garantie op PTZ-controllers >

  Canon Camera

  Uitgelicht product

  Robotcamerasysteem CR-S700R van Canon

  Professionele op afstand bedienbare pan-, tilt- en zoomoplossing voor het vastleggen van foto's, compatibel met camera's met verwisselbare lenzen.

  Oplossing

  Canon's PTZ-netwerkserie bekijken

  Wanneer bewaking er echt toe doet, biedt het assortiment Canon-netwerkcamera's uitkomst. De camera's zijn compact, maar leveren toch grootse prestaties en bieden uitstekende beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht waar beveiligingsrisico's het grootst zijn.

  Eenvoudige installatie en wijde zichthoek

  Canon’s serie PTZ camera's voor surveillance zijn ideaal voor toepassingen zoals verkeersmanagement, stadsbewaking en winkelcentra.

  vb-m50b

  Meld je nu aan

  Laat je inspireren, meld je nu aan

  Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor lokale evenementen.