BROADCASTOPLOSSINGEN OP LOCATIE

Canon PTZ camera's en remote netwerkcamera's

Een serie 4K PTZ camera's (pannen, tilten, zoomen) met uitzonderlijke beeldkwaliteit en nauwkeurige controle, speciaal ontworpen voor diverse producties en toepassingen.
Canon CR-N500 PTZ-camera

Productie en streaming

Kom dichterbij met ongekende helderheid

Welkom bij de nieuwste generatie op afstand te bedienen Canon PTZ-camera's en controllers. Canon's oplossing biedt een op afstand te bedienen 4K-productiepakket voor alle situaties, waardoor je voor zowel indoor- als outdoortoepassingen kunt profiteren van soepele functies voor pannen en tilten en een uitzonderlijke beeldkwaliteit. En met de hardware-controller en gratis software-controller kun je alles op afstand bedienen en aanpassen. Canon ondersteunt ook de nieuwste geavanceerde toepassingen, zoals Auto Tracking*, waarmee je een extra element van automatisering aan je productie kunt toevoegen.

*Beschikbaar op bepaalde modellen. Betaalde licentie vereist.

Streamen in 4k vanop een evenement?

We hebben het eerst zelf geprobeerd tijdens Photo Days in Brussel

Tijdens de 2021 editie van Photo Days in Brussel hadden we een Young Talent Space op de Canon stand: een kleine intieme ruimte waar nieuw fototalent zich kon omringen door vrienden en fans. Tegelijk wilden we deze jonge fotografen ook een breder bereik geven. Een 4k livestream was perfect om de sfeer van de presentaties goed over te brengen bij de mensen thuis. Dankzij een perfect werkende autofocus konden wij ons focussen op kadreren en mooie beeldovergangen. Het opbouwen, aansluiten, bedienen: onze collega's waren verrast hoe eenvoudig het allemaal is!

alt text

Een volledige multi-cam studio in een bakfiets? Ja, dat kan!

Bart van bartatwork.com fietst zijn multi-cam studio letterlijk tot op de set. Daar ontplooit hij zijn bakfiets tot regietafel. Geen gesleur vanuit vrachtwagens, maar wel compacte camera's die je aansluit met een eenvoudige netwerkkabel. De Canon CR-N300 PTZ camera's beschikken bovendien over een goede beeldstabilisatie, net wat je nodig hebt voor het werken met statieven op houten vloeren! Daarnaast beschikken de Canon PTZ camera's over een perfect werkend autofocus systeem.

alt text

Die unieke theatersfeer overbrengen bij de kijker thuis, dat is heel belangrijk voor Verkadefabriek.

Volgens Thijs Schnater van Verkadefabriek wordt streaming steeds belangrijker. Verkadefabriek wil die unieke theatersfeer overbrengen bij de kijkers thuis, zonder daarvoor het licht in de zaal aan te passen. Daarom hebben ze gekozen voor Canon CR-N500 PTZ camera's. Deze zijn evenals de CR-N300 camera's 4k, maar door de grotere sensor zijn ze nog lichtgevoeliger: ideaal voor theatervoorstellingen!

alt text

Ontdek Canon’s optische geschiedenis en maak in tal van situaties beelden van hoge kwaliteit.

Het volledige Canon PTZ-assortiment

 • PTZ camera's

  CR-N700

  Een uitzonderlijke professionele 4K60P PTZ-camera met 12G-SDI-connectiviteit en toonaangevende autofocus met ingebouwde intelligente Auto Tracking.
 • PTZ camera's

  CR-X300

  Een compacte PTZ-camera met IP65-classificatie en 4K-resolutie, 20x optische zoom en IP-streaming en -besturing voor een breed scala aan toepassingen.
 • PTZ camera's

  CR-X500

  De krachtige en weerbestendige body plus 4K UHD-resolutie, 15x optische zoom, 12G-SDI en Dual Pixel CMOS AF maken van de CR-X500 de ideale PTZ-camera voor producties en monitoring op afstand.
 • PTZ camera's

  CR-N500

  Met 15x optische zoom, 4K UHD-opnamemogelijkheden en Dual Pixel Auto Focus met ingebouwde intelligente Auto Tracking biedt de CR-N500 nauwkeurige bediening en naadloze IP-streaming met uitzonderlijke resultaten.
 • PTZ camera's

  CR-N300

  De camera biedt 4K UHD-resolutie, 20x optische zoom, hybride autofocus met ingebouwde intelligente Auto Tracking en verschillende IP-streaming- en bedieningsprotocollen waarmee je op nieuwe manieren contact kunt maken met je volgers.
 • PTZ camera's

  CR-N100

  Een wendbare 4K PTZ-camera met geavanceerde autofocus, 20x optische zoom en meerdere IP-protocollen met ingebouwde intelligente Auto Tracking.
 • Een oplossing voor alle typen scenario's

  Ontdek hoe de PTZ-oplossingen van Canon kunnen worden gebruikt in een groot scala aan toepassingen dankzij de uitstekende imaging-technologie.

 • Productiebedrijven en TV-studio's

 • Live evenementen en muziekoptredens

 • Bedrijfsevenementen en presentaties

 • Hoger onderwijs

 • Gebedshuizen

 • Buiten- en sportopnamen

 • Essentiële accessoires

  Bedien je Canon PTZ camera op afstand of op locatie met behulp van de hardware-controller en gratis software-controller voor naadloze bediening op afstand.

  VERKOOPPUNTEN

  Zoek een partner bij jou in de buurt

  Onze vertrouwde partners ondersteunen je behoeften, van een volledig geïntegreerd systeem tot een specifiek accessoire voor Canon PTZ-producten. Erkende Canon-resellers bieden deskundige ondersteuning voor de serie 4K PTZ-camera's.

  CR-N500
  CR-S700R

  Uitgelicht product

  Robotcamerasysteem CR-S700R van Canon

  Professionele op afstand bedienbare pan-, tilt- en zoomoplossing voor het vastleggen van foto's, compatibel met camera's met verwisselbare lenzen.

  Oplossing

  Canon's PTZ-netwerkserie bekijken

  Wanneer bewaking er echt toe doet, biedt het assortiment Canon-netwerkcamera's uitkomst. De camera's zijn compact, maar leveren toch grootse prestaties en bieden uitstekende beeldkwaliteit, zelfs bij weinig licht waar beveiligingsrisico's het grootst zijn.

  Eenvoudige installatie en wijde zichthoek

  Canon’s serie PTZ camera's voor surveillance zijn ideaal voor toepassingen zoals verkeersmanagement, stadsbewaking en winkelcentra.

  vb-m50b
  Canon Camera

  Ontdek Canon Pro-video en transformeer de manier waarop je met video werkt

  Of je nu indrukwekkende indiedocumentaires, verslavende boxsetseries of bekroonde speelfilms maakt, er is een Canon Pro-videoproduct dat je creativiteit naar een hoger niveau kan tillen.

  Meld je nu aan

  Laat je inspireren, meld je nu aan

  Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor lokale evenementen.