Two camera men inspecting the rear screen of a Canon EOS camera

Onderhoud, upgrades en reparaties

Deskundige services om je apparatuur perfect te laten werken, te repareren en de beeldprestaties te verbeteren.

Ontdek meer.

Deskundige productservice en reparatie

Je kunt je apparatuur in topconditie houden, laten repareren of de mogelijkheden uitbreiden met Canon's deskundige productservices en -reparaties.

Onderhoud

Houd je apparatuur in goede conditie met een keuze aan productverzorgingspakketten, waaronder reiniging, controle en afstelling. CPS-leden profiteren van 10% korting en gratis standaardretourzending.

Ontdek meer.

A specialist cleaning the sensor on a Canon EOS camera

Upgrades

Verbeter de prestatiemogelijkheden van geselecteerde EOS-, Cinema EOS- en XA/XF-camera's om meer meeslepende verhalen te vertellen.

Ontdek meer.

A specialist working on a Canon EOS C body

Reparaties

Laat je apparatuur snel repareren als er iets misgaat. Canon biedt een reeks reparatieopties, waaronder reparaties voor een vast bedrag, op basis van een schatting en binnen de garantieperiode. CPS-leden profiteren van snellere reparatietijden en uitleenproducten, afhankelijk van hun niveau.

Ontdek meer.

A Canon L lens with tools sitting on a repair table
Canon EOS camera body top awaiting repair

Express-services

Heb je snel onderhoud van je apparatuur nodig? Met de sensorreinigingsservice terwijl je wacht kun je binnen een uur weer foto's maken. Bovendien kun je je onderhoud, upgrade of reparatie versnellen met de Express-reparatietijd van drie dagen.

Ontdek meer.

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending plus kortingen bij onderhoud. Ook kunnen ze gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services