Een man filmt met een Canon XF605-videocamera waarop een microfoon is bevestigd. Op de achtergrond is een Canon PTZ-camera zichtbaar.

PRO-VIDEO-OPLOSSINGEN

Professionele AV en streaming

Kom dichterbij met ongekende helderheid. Leg content van superieure kwaliteit vast, en beheer en lever deze met Canon's ecosysteem voor beeldverwerking.

Wat fotografeer jij?

Of je nu opneemt of streamt, en dit op kantoor, in de studio, in het klaslokaal of in de keuken doet, met de professionele video- en streamingoplossingen van Canon is je publiek verzekerd van superieure kwaliteit.

 • Zakelijk

  Neem interne bedrijfscommunicatie en -evenementen op of stream deze, en blijf verbonden via de kracht van videoconferenties.

 • Onderwijs

  Breid het bereik van het klaslokaal uit en geef lessen, lezingen en tutorials online.

 • Gebedshuizen

  Mensen die niet naar een gebedshuis kunnen komen, kunnen dankzij de streamingservices van Canon thuis religieuze bijeenkomsten bijwonen.

 • Bruiloften

  Leg feesten vast of live stream ze, zodat families over de hele wereld contact kunnen houden en herinneringen kunnen delen.

 • Sociale media/content maken

  Of je nu live content streamt of video's opneemt en bewerkt, je maakt indruk op je volgers dankzij uitstekende beeldkwaliteit.

 • Evenementen

  Van persconferenties en productlanceringen tot concerten en theatervoorstellingen, met de camera's van Canon kun je beelden van superieure kwaliteit streamen.


Gerelateerde artikelen

 • ARTIKEL

  De beste Canon-videocamera's: alles wat je moet weten

  Wat is de beste professionele Canon-videocamera voor livestreaming, verslaggeving en bedrijfsvideo's?

 • ARTIKEL

  Hoe filmmakers dankzij productie op afstand konden blijven werken

  Twee filmmakers vertellen hoe ze door de wereldwijde lockdowns gedwongen waren om te innoveren om producties draaiende te houden, en wat dit betekent voor de toekomst.

 • ARTIKEL

  Filmen en kleurcorrecties voor HDR-video

  Filmen voor een HDR-product? Experts onthullen wat de beste Canon-camera's voor HDR-video zijn, waarom goede belichting essentieel is en hoe je een HDR-workflow plant.

 • ARTIKEL

  Maak je video-assortiment compleet met een videocamera

  Filmmaker Sébastien Devaud vertelt over de belangrijke rol die Canon's professionele XA- en XF-videocamera's spelen in zijn producties.

 • ARTIKEL

  De beste tips voor het opnemen van bedrijfsvideo’s waardoor klanten blijven terugkomen

  Videograaf en Canon Ambassador Simeon Quarrie vertelt over zijn beste werkwijzen wanneer hij een video opneemt voor grote zakelijke klanten, van pre-productie tot eindresultaat.

 • ARTIKEL

  Compact formaat, grote impact: dit is de Canon XA45

  DoP Peter Demetris stelde de Canon XA45 professionele videocamera op de proef tijdens de opname van een muziekvideo — nu onthult hij zijn vijf favoriete functies.

 • Professionele AV en streaming

  Livestreaming geeft een extra dimensie aan videoproductie. Lees hoe deze klanten hebben geprofiteerd van de geïntegreerde oplossingen van Canon.


  CANON CR-N700

  OP AFSTAND TE BEDIENEN PTZ

  PTZ camera's

  Een serie 4K PTZ camera's (pannen, tilten, zoomen) met uitzonderlijke beeldkwaliteit, speciaal ontworpen voor diverse producties en toepassingen.

  Canon Camera

  VIDEOCAMERA'S

  Professionele videocamera's

  Verbluffende prestaties, eenvoudige bediening.

  Interchangeable Lens Cameras

  CAMERA'S

  Camera's met verwisselbare lens

  Maak kennis met Canon's camera's met verwisselbare lenzen en ontdek nieuwe creatieve manieren om je onderwerp vast te leggen.

  Pro-4k-projectors

  PROJECTOREN

  Projectoren

  Ongelooflijke helderheid, schitterende beelden. Zorg voor maximale impact met Canon-projectoren.

  Canon Camera

  VIDEOCAMERA'S

  Cinema EOS-camera's

  Uitzonderlijke beeldkwaliteit, onbeperkte creatieve mogelijkheden.

  Blijf up-to-date, meld je nu aan

  Meld je aan voor tips van andere professionals, nieuws uit de sector, uitnodigingen voor evenementen en firmware-updates.