Colorado 1650

Colorado 1650

De flexibele keuze

Informatie aanvragen

tot wel 159 m2/uur

in de glans-modus

maximaal 1.800 dpi

printresolutie

2 mediarollen

automatische invoer en wisselen van de rollen

1625 mm

maximale rolbreedte

Revolutionaire UVgel printer die zowel mat als glans kan printen.

Ontdek nieuwe zakelijke horizonnen met een verbluffend toepassingsbereik. FLXfinish maakt het mogelijk om te printen met een onberispelijk glanzende of een luxueuze matte afwerking ongeacht de gebruikte media. Produceer professioneel behang, prachtige stickers of luxe front- en backlits die echt in het oog springen, terwijl u tegelijkertijd strakke deadlines haalt en produceert tegen een gunstige prijs.

Bekijk de video

Download de brochure (pdf)

ProCare-servicebrochure downloaden (pdf)

SPECIALE ACTIE

The proof of the pudding is in the eating

Wilt u het effect van FLXfinish met eigen ogen zien? Zorgen we voor! E-mail een foto naar nadine.van.eeuwijk@canon.nl. Wij printen het bestand met mat/glans-effect op onze Colorado 1650 roll-to-roll printer met UVgel-printtechnologie en leveren de print vrijblijvend bij u af.

Stuur ons uw foto

The proof of the pudding is in the eating

Eén printer. Twee afwerkingen

Verras uw klanten met opvallende glanzende banners of behang met de juiste diepe matte afwerking en schitterende kleuren – allemaal geprint op één apparaat. U hoeft geen inkt of media te verwisselen!

Ongeëvenaarde veelzijdigheid

Produceer duurzame prints van goede kwaliteit op allerlei media, waaronder zelfklevend vinyl, polyester textiel, warmtegevoelige materialen en normaal papier. De flexibele en rekbaardere samenstelling van de UVgel inkten zorgt voor een perfecte stabiliteit van de prints, zelfs wanneer de prints gevouwen, gebogen en uitgerekt zijn.

Ongeëvenaarde productiviteit

Zorg voor kortere levertijden met behulp van consistent hoge uitvoersnelheden en snelle doorlooptijden. Met twee mediarollen, met online wisseling en inktvulling tijdens het printen, kunt u non-stop printen voor ongeëvenaarde productiviteit.

UVgel printer


De markt wil dat we sneller, goedkoper en beter zijn. En steeds weer liepen we tegen grenzen aan, totdat we de Colorado ontdekten.

Michael Hiemann – Siepro (DE)

Ongeëvenaarde automatisering

Er hoeft niet op de printer te worden gelet: u kunt vertrouwen op de adequate bewaking van het nozzle monitoring systeem, het handige automatische onderhoud van de printkoppen, de automatische media-invoer en de opwikkelmodule.

Lagere bedrijfskosten

Verbeter uw marge met minder inktverbruik, lagere servicekosten en kostenbesparende media. Door de ongeëvenaarde automatisering heeft uw operator meer tijd voor andere taken.

Unsurpassed automation and Lower operational cost

Belangrijkste specificaties

Maximum speed up 159 m2/hour in gloss mode

Maximale snelheid van 159 m2/uur in glansmodus

 FLXfinish UV LED curing with gloss modulation

FLXfinish UV LED droging met glansregeling

2 rolls with automatic feeding and switching, width up to 1625 mm

2 rollen met automatische invoer en wisseling, breedte maximaal 1625 mm

Print resolution 600x1800 dpi

Printresolutie tot 1800 dpi

Bekijk volledige specificaties

Key Specifications

Colorado ProCare Serviceprogramma

U hebt de beste keuze gemaakt voor het printen van grootformaatgraphics. Colorado ProCare zorgt ervoor dat u koploper blijft.

Download Colorado ProCare service brochure

Colorado ProCare after-sales service programme
Applications

Toepassingen

FLXfinish biedt een keuze tussen een glanzende en een matte afwerking zonder dat de inkt of de media hoeft te worden verwisseld. De flexibele UVgel inkten ondersteunen een breed scala aan media, waaronder zelfklevend vinyl en polyestertextiel. Dankzij de grotere rekbaarheid kunt u de prints probleemloos buigen of vouwen.

Wall decoration with the perfect finish

Perfect afgewerkte muurdecoratie

Wandbekleding van de hoogste kwaliteit heeft een diepe matte afwerking en een perfecte dimensiestabiliteit. Met FLXfinish kunt u een fluweelzachte, matte look creëren voor een luxueuze afwerking.

Eye-catching front- and backlits

Opvallende front- en backlits

Laat voorbijgangers opkijken met levendige front- of backlit displays. De UVgel technologie biedt rijke kleuren, een elegante matglans uitstraling en geweldige dekking: zwart is écht zwart.

Gallery-quality canvasses

Kwalitatieve canvasdoeken

Het produceren van prints op canvasdoeken kan moeilijk zijn vanwege het vouwen, uitrekken en nieten van het materiaal. Met de flexibiliteit van de UVgel inkten van de Colorado 1650, is dit absoluut geen probleem meer.

Economical disposable posters

Verbluffende posterkwaliteit

Vergroot uw marges met premium posters op gewoon papier. Dankzij UVgel inkten en FLXfinish is de kwaliteit van het eindresultaat verbluffend.

Jaw-dropping durable POP posters

Opvallend verkooppunt

Trek de aandacht van uw publiek met hoogwaardige reclamebeelden, geproduceerd op voordelige media en veilig voor gebruik binnenshuis, doordat deze vrij is van geuren chemische uitstoot.

No-wear decals

Stickers die er als nieuw blijven uitzien

Produceer kras-, water- en zelfs graffitibestendige stickers tot 1,6 meter breed die tegen stevig vandalisme bestand zijn zonder te hoeven lamineren. Perfect voor vloerstickers, muurdecoratie en wasstraatbestendige voertuigillustraties.

Soft signage

Schitterende soft signage

Soft signage is een hoogwaardig product dat er perfect uit moet zien zonder speciale behandeling. Met de Colorado 1650 UVgel inkten onderscheiden uw producten zich dankzij rijke, uniforme kleuren en diep zwart. Prints kunnen probleemloos worden uitgerekt en gevouwen.

Durable banners

Pop-up banners

Flexibele film- en roll-up banners met levendige kleuren, krasbestendig en geproduceerd op voordelige media.

Outdoor banners

Banners voor buiten

Laat uw banners opvallen met de juiste afwerking. Een glanzende afwerking voor indrukwekkende foto's of matglans voor duidelijk leesbare tekst, zelfs buiten. Uitstekende kwaliteit, krasbestendig en bovenal zuinig.

Window graphics

Window graphics

Print op geperforeerde folie voor een prachtige decoratie voor glas en autoruiten, eenvoudig te produceren en snel te plaatsen en te verwijderen.

Blueback printing

Blueback printen

Trek de aandacht van uw doelgroep met advertenties met een groot kleurengamma, die voordelig op uw Colorado worden geproduceerd.

Photo prints

Fotoprints

Behaal oogverblindende printkwaliteit op een groot aantal verschillende materialen, zoals papier met filmcoating of machinaal gecoat papier. Biedt de grootste visuele impact met een hoge kleurconsistentie en fijne details.

Technologies that make sense

Logische technologieën

De Colorado 1650 zit boordevol innovaties. Canon heeft de spelregels gewijzigd met UVgel en FLXfinish. Profiteer van een breder toepassingsbereik, verbluffende kwaliteit en geavanceerde productiviteit tegen lage kosten!

UVgel printtechnologie

Een unieke technologie op basis van 'eerst printen, dan drogen' met sneldrogende gel inkten, gedroogd met UV LED-lampen. Het voordeel van een gel in vergelijking met een vloeistof is dat de printer meer inkt kan leggen in minder passen, zonder dat de inkt gaat uitlopen. Dit resulteert in haarscherpe prints met een breed kleurbereik. Geurloos en extreem duurzaam.

FLXfinish technologie

Deze ingenieuze technologie maximaliseert het voordeel van UVgel met een droogstrategie van één of twee stappen. U kunt kiezen tussen een glanzende of matte afwerking zonder dat u inkt of media hoeft te verwisselen. Profiteer van levendige matte prints op gladde en meer poreuze / gestructureerde media, zoals ongecoat normaal papier.

UVgel inkten

Flexibele en rekbaardere inkten maken printen op een breed scala aan media mogelijk, waaronder normaal papier, zelfklevend vinyl en polyester textiel. Dankzij de verhoogde rekbaarheid kunt u de prints zonder problemen buigen of vouwen om ze te gebruiken als soft signage of kunstdoeken.

UVgel gel inks
 PAINT technology

PAINT technologie

U hoeft niet op de printer te letten omdat de status van de nozzles in de printkoppen continu in de gaten wordt gehouden met Piezo Acoustic Integrated Nozzle Technology (PAINT). Wanneer een storing wordt gedetecteerd, wordt de betreffende nozzle (tijdelijk) uitgeschakeld en gecompenseerd door aangrenzende nozzles. De printkoppen worden gereinigd op een moment dat het goed uitkomt. Volledig geautomatiseerd.

Wilt u meer weten over de Colorado 1650?

Neem dan vandaag nog contact op met een medewerker van Canon

PRAAT MET HET TEAM

Certificaties en onderscheidingenDe milieuvriendelijkheid heeft bijgedragen aan onze keuze voor UVgel technologie. We vonden het belangrijk om een apparaat te vinden dat zelfstandig kan functioneren, zonder dat onze operator dag en nacht hoeft te werken.

Richard Mathys, oprichter van RemarQ

Ontdek meer

Video over casestudy RemarQ

RemarQ is een Zwitsers bedrijf dat is gespecialiseerd in reclame. Voor hun blueback-toepassingen investeerden ze in de Colorado 1650 vanwege het gebruiksgemak van het apparaat en de hoge printkwaliteit, zelfs bij hoge productiesnelheden.

Remarq case study video

Video over casestudy De Resolutie

De Resolutie was één van de eerste printserviceproviders ter wereld die de nieuwe Colorado 1650 installeerde. Behang- en interieurontwerp zijn een sterk punt van De Resolutie.

De Resolutie case study video

Colorado 1640

UVgel 64-inch roll-to-roll printer combineert kwaliteit, productiviteit en winstgevendheid.

Naar productpagina

Colorado 1640

UVgel Wallpaper Factory

De UVgel-Wallpaper Factory is ontworpen voor maximale doorvoer, hoge kwaliteit en continue productie. De Wallpaper Factory is daarom opgezet als een volledig geautomatiseerde en modulaire productiefaciliteit voor digitaal geprint behang. Van bulkinvoer van media, helemaal tot aan het eindproduct.

Wilt u de productie van wanddecoraties op maat naar een hoger niveau tillen?

Meer te weten komen

Uvgel Wallpaper Factory

Bent u klaar om uw bedrijf te laten groeien met nieuwe toepassingen?

PRAAT MET EEN SPECIALIST VAN CANON