Hero 4k Lifestyle Music Promo

4K – filmen op een hoger niveau

Haarscherp

Leg filmmomenten vast met de kracht van de geweldige sensor van de EOS 5D Mark IV voor meer detail en verfijning in elke scène. Dankzij de functie voor 4K1 met hoge resolutie en Full HD voor framerateopties, zoals 60p slow motion, kun je nog beter filmen met je DSLR.

Capture the moment

Leg het moment vast

Video bekijken

Maak van elk frame
de perfecte foto

Net als bij de EOS-1D X Mark II, kunnen EOS 5D Mark IV-gebruikers 4K-movies maken en elk frame als zeer gedetailleerde foto met 8,8 Megapixel op een geheugenkaart opslaan als JPEG-bestand.

4K Screengrab Music Promo

Hoge framerate

Hoge framerates bieden nieuwe en interessante mogelijkheden om je publiek op te laten gaan in het moment. De ongelofelijke 120fps HD-video legt zelfs de snelste onderwerpen vast met sublieme details.

Shooting high frame rate with EOS 5D Mark IV

Video met hoge framerate

Video bekijken

Focus als een pro

De EOS 5D Mark IV beschikt over Dual Pixel CMOS AF, een belangrijke upgrade ten opzichte van de EOS 5D Mark III. Voor soepele en precieze focuspulls in elke resolutie van 4K tot Full HD, raak je op het LCD-scherm de punten aan waarop je wilt focussen en laat je de camera de rest doen.

Shooting movies professionally with EOS 5D Mark IV

Canon Log Gamma

Voeg Canon Log toe aan je EOS 5D Mark IV voor een groot dynamisch bereik, een groot belichtingsbereik en veel vrijheid bij de nabewerking.

Meer informatie

EOS 5D Mark IV

Behoud elk detail in HDR-movie

Door te schakelen tussen normale en onderbelichte frames, comprimeer je de helderste delen van een scène, behoud je meer details in de lichtste delen en krijg je video's met een breed dynamisch bereik.

Shooting high dynamic range movies with 5D Mark IV

Met HDR is het mogelijk

Video bekijken

Maak buitengewone opnamen

Met de timeropnamen van de EOS 5D Mark IV maak je zeer scherpe time-lapse-opnamen. Leg tot 3600 stilbeelden vast voor een Full HD-video met een weergavetijd van circa 2 minuten voor een unieke dynamische film.

Shooting timelapse on beach with EOS 5D Mark IV

Film in time-lapse

Video bekijken

Microfoon
en hoofdtelefoon,
HDMI-uitvoer

Dankzij de microfoon- en koptelefoon-ingangen heb je de perfecte soundtrack bij je films en is het geluid van perfect niveau. Een HDMI-verbinding verzendt audio en ongecomprimeerde Full HD-uitvoer naar externe opnameapparaten en videoschermen.

Shooting HDMI out with EOS 5D Mark IV

Stereo-richtmicrofoon
DM-100

Sluit de externe microfoon DM-E1 aan op je EOS 5D Mark IV, neem de perfecte soundtrack op voor je video's en stel het geluid in op het perfecte niveau. Een HDMI-verbinding verzendt audio en ongecomprimeerde Full HD-uitvoer naar externe opnameapparaten en videoschermen.

Meer info

EOS 5D Mark IV with DM-E1 microphone

Voetnoten

Ontdek andere voordelen