L-series EF lenses

RF-lenzen

Maak kennis met de lenzen voor de Canon EOS R en ontdek hun unieke functies.

Lenzen voor een nieuw tijdperk

RF-lenzen bieden een hogere kwaliteit en snelheid met prestaties die zijn geoptimaliseerd voor de EOS R-camera. Ze zijn snel en helder met unieke kwaliteiten die de intuïtieve bediening naar een hoger niveau tillen.

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

RF 35mm f/1.8 IS Macro STM

Profiteer van flexibel en praktisch opnemen en ontdek de wereld in close-up met deze ongelooflijk veelzijdige en lichte 35mm f/1.8-macrolens met Hybrid IS.

Ontdek meer.

EOS R Lens RF 35mm f/1.8 IS Macro STM lifestyle
RF 50mm f/1.2L USM

RF 50mm f/1.2L USM

Til je portretten naar een hoger niveau met deze snelle en heldere 50mm-lens uit de L-serie waarmee je fantastische resultaten met prachtige bokeh vastlegt.

Ontdek meer.

EOS R Lens RF 50mm f/1.2L USM sample
RF 24-105mm f/4L IS USM

RF 24-105mm f/4L IS USM

Deze lichte 24-105mm f/4-zoom uit de L-serie leent zich perfect voor reizen of het opnemen van films dankzij het grote zoombereik met indrukwekkende veelzijdigheid en 5-stops beeldstabilisatie.

Ontdek meer.

EOS R Lens RF 24-105mm f/4L IS USM sample
RF 28-70mm f/2L USM

RF 28-70mm f/2L USM

Met baanbrekende beeldkwaliteit en geweldige snelheden bij weinig licht dankzij een constant f/2-diafragma, stelt deze ongelooflijke 28-70mm f/2-zoom uit de L-serie nieuwe optische normen.

Ontdek meer.

EOS R Lens RF 28-70mm f/2L USM lifestyle

Ontdek het EOS R System

Het EOS R System is gebaseerd op drie decennia voortdurende EOS-innovatie en een innovatieve lensvatting voor betere creatieve mogelijkheden en meer intuïtieve manieren om elk moment vast te leggen.

ONTDEK MEER

Discover Canon EOS R

In de handen van professionalsDe EOS R is meteen de favoriet geworden van vele professionele fotografen en filmmakers. Ontdek hoe zij de EOS R uitgebreid hebben getest en beelden hebben geproduceerd die voorheen niet voor mogelijk werden gehouden.

Alle artikelen bekijken

Wellicht vind je dit ook interessant...