L-series EF lenses

RF-lenzen

Ontdek het assortiment EOS R System-lenzen van de volgende generatie die zijn ontworpen voor optische uitmuntendheid.

Lenzen voor een nieuw tijdperk

RF-lenzen bieden een hogere kwaliteit en snelheid met prestaties die zijn geoptimaliseerd voor de EOS R-camera. Ze zijn snel en helder met unieke kwaliteiten die de intuïtieve bediening naar een hoger niveau tillen.

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

RF 35mm F1.8 MACRO IS STM

Profiteer van flexibel en praktisch opnemen en ontdek de wereld in close-up met deze ongelooflijk veelzijdige en lichte 35mm f/1.8-macrolens met Hybrid IS.

Ontdek meer.

EOS R Lens RF 35mm F1.8 MACRO IS STM lifestyle
RF 50mm F1.2L USM

RF 50mm F1.2L USM

Til je portretten naar een hoger niveau met deze snelle en heldere 50mm-lens uit de L-serie waarmee je fantastische resultaten met prachtige bokeh vastlegt.

Ontdek meer.

EOS R Lens RF 50mm F1.2L USM sample
RF 24-105mm F4L IS USM

RF 24-105mm F4L IS USM

Deze lichte 24-105mm f/4-zoom uit de L-serie leent zich perfect voor reizen of het opnemen van films dankzij het grote zoombereik met indrukwekkende veelzijdigheid en 5-stops beeldstabilisatie.

Ontdek meer.

EOS R Lens RF 24-105mm F4L IS USM sample
RF 28-70mm F2L USM

RF 28-70mm F2L USM

Met baanbrekende beeldkwaliteit en geweldige snelheden bij weinig licht dankzij een constant f/2-diafragma, stelt deze ongelooflijke 28-70mm f/2-zoom uit de L-serie nieuwe optische normen.

Ontdek meer.

EOS R Lens RF 28-70mm F2L USM lifestyle

Ontdek de vernieuwde RF-lenzen

Het EOS R System krijgt nieuwe opnamemogelijkheden met de zes full-frame RF-lenzen die momenteel worden ontwikkeld en in 2019 op de markt worden gebracht.

Ontdek meer

Canon RF 24-240mm F4-6.3 IS USM Lens

Ontdek het EOS R System

Het EOS R System is gebaseerd op drie decennia voortdurende EOS-innovatie en een innovatieve lensvatting voor betere creatieve mogelijkheden en meer intuïtieve manieren om elk moment vast te leggen.

ONTDEK MEER

Discover Canon EOS R

In de handen van professionalsDe EOS R is meteen de favoriet geworden van vele professionele fotografen en filmmakers. Ontdek hoe zij de EOS R uitgebreid hebben getest en beelden hebben geproduceerd die voorheen niet voor mogelijk werden gehouden.

Alle artikelen bekijken

Wellicht vind je dit ook interessant...