Canon Camera

CINEMA-LENZEN

CINEMA-LENZEN CASHBACK

Canon Cinema-lenzen bieden superieure optische helderheid. Als je filmmaker bent, wil je alleen met het beste werken en dankzij deze cashbackaanbieding is dat mogelijk, mits je een product bezit dat in aanmerking komt. Bewijs van eigendom vereist. Deze aanbieding is geldig tot 31.12.2021.

Zo kun je je cashback claimen

Volg deze eenvoudige stappen om uw cashback aan te aanvragen, te volgen en bij te houden

Geselecteerde Cine Primes

Ontdek het assortiment Cinema EOS-primelenzen met EF- en PL-vatting voor 4K- en 2K-producties. Speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoge normen van cinematografen.

Geselecteerde Compacte Cine Servo

Deze lenzen zijn met de bekende optische expertise van Canon ontworpen voor Super 35mm-camera's. Ze maken een breed scala aan opnamen en het gedetailleerder vastleggen van gezichtsuitdrukkingen mogelijk, en beschikken over een diafragma met 11 bladen zodat gebieden waarop niet wordt scherpgesteld er zachter en aantrekkelijker uitzien.

Gelecteerde Compacte Cine Zooms

Uitzonderlijke optische prestaties voor veeleisende hoogwaardige producties. Deze lens overtreft de prestatievereisten van welk HD-beeldsysteem dan ook.

Geselecteerde Geavanceerde Cine Zooms

Een serie zoomlenzen die uitstekende optische prestaties biedt plus een breed scala aan creatieve mogelijkheden, samen met een robuust ontwerp, uitzonderlijk gebruiksgemak en flexibiliteit voor hoogwaardige filmproducties.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Hier vind je antwoorden op enkele van de populairste vragen over deze speciale aanbieding

Wanneer ontvang ik mijn Cashbackbetaling?
Canon streeft ernaar de bankoverschrijving te voldoen binnen 28 dagen na ontvangst van een geldige cashbackclaim met ondersteunende documenten. Nadat je claim is gevalideerd, ontvang je een e-mail om te bevestigen dat er geen verdere documentatie meer nodig is en dat je claim binnen 28 dagen wordt verwerkt.

Hoe weet ik of mijn aanvraag is vertraagd vanwege onjuiste of ontbrekende gegevens?

Er zijn 2 opties:
 1. Je kunt hier snel de status van je claim controleren en het referentienummer van je claim invoeren (dit staat rechtsboven in de bevestigingse-mail die je hebt ontvangen na het indienen van je claim).
 2. Klik hier voor meer informatie of als er een probleem is met je claim en gebruik de persoonlijke aanmeldgegevens die je eerder van Canon per e-mail hebt ontvangen.

Hoe wordt de betaling op mijn bankrekening weergegeven?
Cashback-betalingen worden uitgevoerd door Canon's externe provider en betalingen bevatten altijd de referentie 'Canon'. Controleer je bankrekening voor deze referentie.

Waarom brengt mijn bank kosten in rekening voor het overmaken van geld?
Canon zal het exacte bedrag van de cashback in de lokale valuta overmaken zoals is geadverteerd en probeert waar mogelijk lokale banken te gebruiken om kosten voor de begunstigde te voorkomen. Canon kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor extra kosten die je bank in rekening brengt. Neem contact op met je bank als dit zich voordoet.

Hoe weet ik wanneer de betaling wordt uitgevoerd?
Zodra je claim is gevalideerd, regelt Canon de betaling van de cashback en ontvang je een e-mail met de mededeling dat het geld op je rekening staat. Je kunt de status van je claim hier snel controleren door het referentienummer van je claim in te voeren.

Ik heb mijn product met mijn creditcard betaald, waarom kan ik het cashback bedrag dan niet ontvangen op diezelfde creditcard?
Canon-cashbackbetalingen kunnen uitsluitend worden uitgevoerd via bankoverschrijving naar het bankrekeningnummer dat bij de registratie is opgegeven.

Moet ik belasting betalen of kan ik btw terugvragen bij een cashbackactie?
Je bent zelf als enige verantwoordelijk voor het betalen van belastingen die volgens de wet moeten worden betaald. Canon kan geen advies geven over belastingteruggaveprocedures. Vraag dit na bij je lokale belastingdienst.

Welke bestandsindelingen kunnen worden gebruikt voor het uploaden van mijn aankoopbewijs als ik mijn cashback claim indien en zijn er beperkingen met betrekking tot de bestandsgrootte?
Je kunt alleen JPG-, TIF- en PDF-bestanden uploaden en je bestand mag niet groter zijn dan 4 MB. Raadpleeg de video 'Je documenten uploaden' op het registratieformulier voor meer informatie hierover.
Je kunt je niet aanmelden voor cashback via de post, de actie is alleen online geldig.

Wat moet ik doen als één of meer van mijn geregistreerde bankgegevens zijn gewijzigd ten opzichte van mijn eerste registratie voor actie en ik deze gegevens wil updaten?
Je kunt je bankgegevens op elk moment hier updaten. Gebruik hiervoor de inloggegevens die je via de e-mail hebt ontvangen. Houd er rekening mee dat als de vervaldatum van de betaling bijna is verstreken, je onmiddellijk contact moet opnemen met Sales Promotion via e-mail: cashback@claim-lookup.com of ons op de hoogte moet stellen.

Ik heb een Canon-product besteld binnen de voor de actie opgegeven periode, maar het product zal pas na de geldige actiedatum worden verstuurd/bezorgd. Kan ik me nog steeds aanmelden voor de actie?
Bewaar de bestelbevestiging die je hebt gekregen (die binnen de actieperiode valt) en upload deze samen met je factuur wanneer je de cashbackregistratie invult. Er geldt een termijn van één maand na de laatst toegestane aankoopdatum waarin je je documenten kunt verstrekken.

Ik wist niet van deze actie en heb een paar weken voor of na de actieperiode een product gekocht. Kan Canon een uitzondering maken en een terugbetaling goedkeuren voor mijn aankoop?
Helaas kun je alleen aanspraak maken op de actie als je product is aangeschaft binnen de datums die zijn vastgelegd in de Algemene voorwaarden.

Welk product moet ik al hebben om in aanmerking te komen voor deze actie?

Kort samengevat zijn de uitsluitingen onder meer:
 1. Niet in aanmerking komende producten (bekijk hier een volledige lijst promotieproducten)
 2. Product niet aangeschaft in het gebied waarvoor de aanbieding geldt
 3. Producten die imitatieproducten zijn of die inbreuk maken op de intellectuele-eigendomsrechten van de Canon Group van bedrijven (dit geldt voor, maar is niet beperkt tot, parallelle/'grijze' Canon-producten die met korting buiten de bedoelde markten worden verkocht). Kijk hier voor meer informatie.
Volledige uitsluitingen worden vermeld in de Algemene voorwaarden.

Welke actieproducten zijn uitgesloten van deze cashbackactie?

Kort samengevat zijn de uitsluitingen onder meer:
 1. Niet onder de promotie vallende producten (bekijk hier een volledige lijst promotieproducten)
 2. Producten die gekocht zijn buiten de promotieperiode of landen waarin de promotie geldt
 3. Tweedehands producten, gereviseerde of herstelde producten of producten die imitatieproducten zijn of die inbreuk maken op de intellectuele-eigendomsrechten van de Canon Group van bedrijven (dit geldt voor, maar is niet beperkt tot, parallelle/'grijze' Canon-producten die met korting buiten de bedoelde markten worden verkocht). Kijk hier voor meer informatie.
 4. Producten die buiten de EU zijn aangeschaft.
 5. Producten die zijn aangeschaft bij externe verkopers op Amazon of eBay.
Volledige uitsluitingen worden vermeld in de Algemene voorwaarden.

Wat wordt er op het online aanvraagformulier bedoeld met 'payment option' (betaaloptie)?
Dit verwijst naar de manier waarop je het product oorspronkelijk hebt gekocht.

Waar staat het serienummer van het product?
Klik om het serienummer te vinden op deze link. Daar zie je waar het nummer voor je product(en) te vinden is. Verwar het serienummer niet met de EAN-/barcode. Het serienummer bevindt zich op de body van het product.

Waarom kan ik me niet op het klantportal aanmelden om mijn claim te volgen?

Hier kunnen verschillende redenen voor zijn:
 1. Gebruik de aanmeldgegevens die Canon heeft gemaild op het moment dat je je claim hebt ingediend. Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan of deze niet bij je ongewenste e-mail terecht is gekomen.
 2. De aanmeldgegevens zijn hoofdlettergevoelig. Voer deze dus exact in (met hoofd- en kleine letters).
 3. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je hier je wachtwoord opnieuw instellen