EVENEMENT

Canon Europe op Integrated Systems Europe 2020

Welkom op ISE 2020

Ontdek projectiemogelijkheden op de Canon-stand op ISE 2020. Technologie-experts tonen het verschil tussen systeemeigen 4K en 4K UHD, en demonstreren de beste technologie voor elke toepassing. Bekijk met eigen ogen de grote objectiefverschuiving van onze nieuwe objectieven met korte projectieafstand en de uitbreiding van het assortiment. Die omvat onder andere een toonaangevend 4K-objectief dat perfect is voor professionals die de beste beeldkwaliteit willen. Je kunt ook een demonstratie bijwonen waarin we laten zien hoe Canon nieuwe markten probeert te veroveren.

Je vindt Canon in hal 1, stand F50, in het RAI-beurs- en congrescentrum te Amsterdam, van 11 tot en met 14 februari 2020.

Volg Canon op Twitter @CanonEMEA voor updates en hoogtepunten van onze evenementen.

XEED 4K6021Z

Een compacte, systeemeigen 4K-laserprojector met 6000 lumen voor installaties waarvoor 4K-kleurenkwaliteit en lage totale eigendomskosten nodig zijn. Deze LCOS-laserprojector biedt een verbluffend heldere uitvoer, heeft een HDMI-aansluiting en een optioneel 4K Canon-objectief om verbluffende resultaten te leveren.

NU ONTDEKKEN

The Canon XEED 4K6021Z projector.

Gerelateerde producten

Geïnteresseerd in andere evenementen?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Klik hier voor inspirerende verhalen en het laatste nieuws van Canon Europe Pro

Meld je nu aan