Evenementen

Entrance to the Koelnmesse exhibition centre in Cologne, Germany.

photokina 2018

Bezoek Canon tijdens photokina 2018, een wereldwijd toonaangevende beurs voor beeldvorming. Deze vindt van 26 tot en met 29 september plaats in Keulen in Duitsland. Ontdek op deze pagina inspirerende ideeën, productnieuws en trends van hét fotografie-evenement van het jaar.

19 sep 2018

A vaulted ceiling in a church exhibition at Visa pour l’Image in Perpignan, France. EVENEMENTEN

Visa pour l’Image 2018

Het in 2018 terugkerende festival voor fotojournalistiek Visa pour l'Image biedt inspirerende tentoonstellingen, verhelderende presentaties, productdemonstraties en meer. Hier vind je de beste Canon-gerelateerde verhalen van het door Canon gesponsorde evenement.

27 aug 2018
IBC 2017 EVENEMENTEN

IBC 2018

Deze handelsbeurs vindt in september plaats in Amsterdam en is met 1700 standhouders wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor media en omroep. Klik hier voor meer informatie.

13 aug 2018
Meet the 2018 World Press Photo Contest nominees EVENEMENTEN

World Press Photo 2018

Openhartige interviews met de winnaars van dit jaar, en een overzicht van wanneer hun beelden te zien zijn tijdens een expositie bij jou in de buurt. Lees hier de talloze verhalen over de wedstrijd van dit jaar.

14 feb 2018

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending bij onderhoud. Ook kunnen ze regelmatig gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Kom meer te weten en vraag het aan

A CPS member looking pleased with his Canon photography equipment