IBC-2022-trade-show-stand

CANON EUROPE OP INTEGRATED SYSTEMS EUROPE 2023

Integrated Systems Europe (ISE) is 's werelds grootste tentoonstelling voor professionals op het gebied van AV en systeemintegratie. In de Fira de Barcelona komen duizenden mensen bij elkaar om samen te werken, te leren en de nieuwste Canon-oplossingen uit te proberen.

CANON EUROPE OP INTEGRATED SYSTEMS EUROPE 2023

See no limits

Ontdek hoogwaardige geautomatiseerde 4K-video-oplossingen bij de Canon-stand op ISE 2023. Canon presenteert haar uitgebreide ecosysteem voor beeldverwerking met professionele 4K PTZ-camera's, 4K-videocamera's, 8K-cinemacamera's, XR virtuele productieoplossingen, virtual reality-oplossingen en de toonaangevende systeemcamera's en RF-lenzen van het EOS R-systeem. Ontdek op ISE hoe Canon zich inzet voor de ontwikkeling van oplossingen voor de onderwijs-, bedrijfs- en live-evenementenmarkt door middel van verschillende videosystemen.

PRAAT MET HET TEAM VAN CANON

Wil je dat een Canon-medewerker contact met je opneemt?

Vul het onderstaande korte formulier in om te vragen of een productspecialist van Canon contact met je opneemt.

Producten op de ISE 2023

Of je nu net begonnen bent of als professional op zoek bent naar de ultieme beeldkwaliteit, met het assortiment Canon-videocamera's en -lenzen ben je verzekerd van geweldige resultaten.

 • PTZ camera's

  CR-N700

  Een uitzonderlijke professionele 4K60P PTZ-camera met 12G-SDI-connectiviteit en toonaangevende automatische scherpstelling met de mogelijkheid van intelligente Auto Tracking.
 • PTZ camera's

  CR-N500

  Met 15x optische zoom, 4K UHD-opnamemogelijkheden en Dual Pixel AF en de optie voor intelligente Auto Tracking biedt de CR-N500 nauwkeurige bediening en naadloze IP-streaming met uitzonderlijke resultaten
 • PTZ camera's

  CR-N300

  De camera biedt 4K UHD-resolutie, 20x optische zoom, hybride autofocus met de optie voor intelligente Auto Tracking en verschillende IP-streaming- en bedieningsprotocollen waarmee je op nieuwe manieren contact kunt maken met je volgers.
 • RF VR-lens

  RF 5,2 mm F2.8L DUAL FISHEYE

  Leg de wereld vast in verbluffende virtual reality met deze baanbrekende lens uit de L-serie, ontworpen om je VR-reis zo naadloos mogelijk te maken.
 • Cinema EOS System

  EOS C70

  De EOS C70 is een nieuwe generatie Cinema EOS-camera met RF-vatting en een Super 35mm DGO 4K-sensor ontworpen om een brug te slaan tussen DILC- en Cinema-camera's.
 • Professionele videocamera's

  XF605

  Een veelzijdige 4K-videocamera van broadcastkwaliteit die geavanceerde AF, connectiviteit en streaming biedt voor veeleisende producties.
 • Videocamera's

  XA75

  Een professionele 4K-videocamera met 1,0-inch type CMOS-sensor. Beschikt over Dual Pixel CMOS AF, 15x optische zoom plus 5-assige stabilisatie, 3G-SDI, HDMI-uitgang en UVC-streaming.
 • Videocamera's

  XA65

  Een 4K pro-videocamera met 1/2,3-inch CMOS-sensor. Met geavanceerde autofocus, 20x optische zoom en 5-assige stabilisatie, 3G-SDI, HDMI-uitgang en UVC-streaming.
 • Systeemcamera's

  EOS R6 Mark II

  Foto's of video's, actie of portret - de combinatie van prestaties en beeldkwaliteit van de EOS R6 Mark II geeft je creativiteit alle vrijheid
 • Cinema EOS System

  EOS R5 C

  Maak adembenemende 8K-video en 45 Megapixel foto’s met Canon's meest compacte Cinema EOS-camera die overal op voorbereid is.
 • Canon Pro-video-oplossingen

  Van films en werk voor de publieke sector tot buitenbroadcasts en livestreaming, er is een Canon Pro-video-oplossing die perfect bij je past.

  Productassortimenten

  Het productassortiment van Canon heeft alles wat je nodigt hebt, plus alles wat je wilt.

  Case studies

  Canon-producten worden vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week gebruikt om vast te leggen, op te nemen en uit te zenden. Ontdek meer over de oplossingen die Canon-producten voor verschillende branches bieden

  10 jaar Canon Cinema EOS

  Van de EOS C300 tot aan de EOS C70, ontdek een decennium aan uiteenlopende cinematische films die met Cinema EOS zijn opgenomen.

  10 jaar Canon Cinema EOS
  Canon Professional Services

  Canon Professional Services

  - Prioriteitsondersteuning
  - Snelle reparatie en leenproducten met Fast Track
  - Internationale ondersteuning
  - Exclusieve evenementen en ervaringen