Sponsorship at Canon Hero

Sponsoring bij Canon

Canon's sponsor- en samenwerkingsactiviteiten in de EMEA-regio omvatten een scala aan sociale, culturele en sportieve activiteiten die Canon's doelstellingen wat betreft maatschappelijk verantwoord ondernemen ondersteunen. Door middel van deze activiteiten wil Canon met haar imaging-expertise en brede productportfolio een bijdrage leveren om verschil te maken binnen de maatschappij.

Sponsoring aanvragen


Expo 2020 Dubai
Canon is de officiële leverancier voor print en beeldverwerking voor Expo 2020 Dubai. Dit platform biedt een spannende kans om innovatieve technologieën, producten en services te demonstreren tijdens het zes maanden durende evenement dat plaatsvindt van 20 oktober tot 10 april 2021.
Dubai Expo 2020
Visa pour l’image
Canon ondersteunt Visa pour l'image al 29 jaar. Dit is een van 's werelds meest toonaangevende festivals voor fotojournalistiek. Canon geeft trainingscursussen van een week aan mediastudenten door heel Europa, om hen te trainen in het tot uitdrukking brengen van hun verhalen, waarbij alles van conflicten en natuur tot mensen en milieu aan bod komt.
Visa L’image
Canon Foundation in Europa
De Foundation ondersteunt Kyosei, de bedrijfsfilosofie van Canon. Kyosei betekent samen leven en werken voor het algemeen belang.
4.5_Sponsorship_at_Canon_Visa_L'image

Sponsoring aanvragen

Bij het overwegen van de vele sponsorvoorstellen die Canon Europe ontvangt, gebruikt Canon de volgende criteria om te beslissen of Canon een samenwerking aangaat:

  • Canon sponsort geen individuen of teams. Dit omvat bloggers, vloggers en alle reisprojecten waarbij het individu een gratis product verlangt in ruil voor het maken van reclame.
  • Bezoek de Canon Pro-site voor meer informatie over het Ambassadeursprogramma van Canon.
  • Het evenement of de activiteit moet een pan-Europees project zijn. Voor lokale activiteiten kunt u contact opnemen met het desbetreffende kantoor van Canon.
  • Het evenement of de activiteit mag niet verbonden zijn aan een religieuze vereniging, geen politieke connecties hebben en mag niet worden geassocieerd met oorlogsvoering van welke aard dan ook.
  • Alle evenementen/activiteiten die Canon overweegt, moeten de duurzaamheidsdoelstellingen van Canon ondersteunen.


Als uw evenement of activiteit voldoet aan de hierboven vermelde criteria en u wilt dat uw voorstel voor sponsoring wordt overwogen, vul dan onderstaand formulier in. Let wel: een groot deel van Canon's sponsorstrategie wordt ingevuld door lopende samenwerkingsverbanden en het budget voor extra aanvragen is erg beperkt. Vanwege het zeer hoge aantal aanvragen dat Canon ontvangt, is Canon helaas niet altijd in staat om persoonlijk op alle verzoeken te reageren. Als uw aanvraag in behandeling wordt genomen, wordt er binnen 60 dagen na ontvangst van uw aanvraag contact met u opgenomen.

Vul het formulier in als u in aanmerking wilt komen voor sponsoring. Een medewerker van het team zal vervolgens contact met u opnemen.