Bedrijven uit de Canon Group gevestigd in Europa

Van softwarebedrijven tot videonetwerkoplossingen, print- en fotografietechnologieën, Canon beschikt over de expertise en capaciteiten om wereldwijd leider te blijven op het gebied van beeldtechnologieën. Lees hier meer over de bedrijven van de Canon Group in Europa.

Arcules

Arcules

Een aanbod IoT-as-a-service in de cloud voor video's, special voor grote bedrijven. Zij combineren IoT en videogegevens om de videobewakingsbranche opnieuw uit te vinden met behulp van de nieuwste ontwikkelingen in de cloud en kunstmatige intelligentie.

Axis Communications

Axis

De marktleider op het gebied van netwerkvideo. Een constante vernieuwer in videobewaking die de veiligheid van miljoenen mensen wereldwijd verbetert en helpt om te voldoen aan de groeiende behoefte aan een slimmere, veiligere wereld.

BriefCam

Briefcam

De toonaangevende leverancier van Video Synopsis®-oplossingen voor het snel bekijken en zoeken van videobeelden, real-time waarschuwingen en kwantitatieve video-inzichten.

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems heette voorheen Toshiba Medical Systems en ontwikkelt en produceert diagnostische beeldvormingssystemen waaronder CT, MRI, ultrasoon geluid, en systemen voor klinische laboratoria.

Cognitas

Cognitas

Cognitas is een Canon-bedrijf dat is gevestigd in Duitsland. Het biedt maatwerkoplossingen voor het hele documentatieproces en ontwikkelt instructiehandleidingen, instructieboeken, online Help-systemen, softwarebeschrijvingen en catalogi.

DocsPro

DocsPro

DocsPro is onderdeel van Canon Nederland en is gespecialiseerd in het vastleggen van documenten, documentbeheer en intelligente documentverwerking.

Iris

I.R.I.S.-

I.R.I.S is wereldwijd marktleider in OCR-technologieën (Optical Character Recognition) en mobiel scannen, en ontwikkelt software en producten waarmee mensen hun productiviteit kunnen verhogen tijdens het scannen en converteren van documenten.

milestone

Milestone

Een toonaangevende leverancier van open platform IP- videobeheersoftware (VMS) die is gericht op het leveren van hoogwaardige zakelijke videoplatformsoftware voor hardware- en softwarepartners om deze te integreren in hun video-oplossingen voor beveiliging en meer.

Nokavision

Nokavision

Nokavision Software B.V. is Onderdeel van Canon Nederland en is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor Customer Communications Management en digitale transformatie.

NTware

NT-Ware

Een toonaangevend technologisch bedrijf dat is gespecialiseerd in het maken, ontwikkelen en ondersteunen van print- en scanbeheersoftware, met name UniFlow.

Therefore

Therefore

Een leverancier van informatiebeheersoftware voor bedrijven, ongeacht de grootte, branche en afdeling.