image.canon
alt text goes here

image.canon

Geniet van een naadloze overdracht van foto's en video's naar je apparaten en webservices, plus gratis cloudopslag, automatisch vanaf je Canon-camera*.

Meer informatie en download

Naadloze mediaoverdracht en gratis opslag

Maak automatisch verbinding tussen je Canon-camera* en de cloud, waar al je foto's en video's, inclusief CR3 RAW-bestanden en 4K-video's, gedurende 30 dagen veilig worden opgeslagen** en automatisch worden overgezet naar je apparaten en webservices. Bovendien kun je je bibliotheek op sociale-mediaformaat voor langere duur opslaan en is er 10 GB beschikbaar voor je belangrijkste originelen.

Image.canon connects your Canon camera* to your world.

Image.canon verbindt je Canon-camera* met de wereld.

Bekijk hoe image.canon je manier om foto's op te slaan, te verwerken en te delen kan transformeren. Geen kabels, omvangrijke harde schijven of kaartlezers vereist. Gewoon mijn camera en ik.

Video bekijken

De kern van het internet

image.canon is meer dan alleen opslag. Je foto's worden automatisch of handmatig verzonden vanaf een Canon-camera* met Wi-Fi, in een centrale hub voor naadloze levering.

At the heart of the internet

Automatische overdracht

Vanaf 2020 kun je met Canon-camera's* met Wi-Fi profiteren van automatische overdracht op de achtergrond naar image.canon als je bent verbonden met internet.

Automatic transfers

Gratis opslag

Bewaar al je media, inclusief CR3 RAW-afbeeldingen en 4K-video's, gedurende 30 dagen** – er is voldoende tijd om bestanden te downloaden op je apparaten en deze over te zetten naar je favoriete services. Afbeeldingen van sociale media worden gemaakt en opgeslagen in je persoonlijke bibliotheek. Geniet van 10 GB opslag voor langere duur voor je belangrijkste media.

Free storage

Snelle verbindingen

image.canon biedt snelle overdracht naar je favoriete webservices en je PC - of je nu cloudopslag nodig hebt voor familiefoto's of voor een professionele workflow.

Fast connections

Handig, eenvoudig en intuïtief

Eenvoudig en intuïtief - gemak vormt het hart van image.canon. Je kunt afbeeldingen eenvoudig sorteren zoals je wilt en probleemloos delen via sociale media of e-mail.

Convenient, simple and intuitive

Continue verbetering

Dankzij het partnerschap met Google Photos, Adobe Creative Cloud en spannende plannen voor regelmatige upgrades om je creativiteit te stimuleren, geeft image.canon je de handvatten om je weg te vinden in de wereld van 5G en AI.

Continuously evolving

Gerelateerde producten

* Niet alle Canon-camera's ondersteunen automatische overdracht op de achtergrond. Andere compatibele Canon-camera's met Wi-Fi bieden eenvoudige handmatige overdracht naar image.canon. Ga voor een volledige lijst met compatibele camera's naar http://image.canon. Compatibele camera's moeten via Wi-Fi met internet zijn verbonden.
** Na 30 dagen worden originele beelden verwijderd, tenzij ze voor langere duur worden opgeslagen.