WHITEPAPER

Whitepaper UVgel-printtechnologie

Ontdek meer over de veranderende roll-to-roll-markt en hoe UVgel-printtechnologie u kan helpen het beste uit uw producten te halen

Download whitepaper

Veranderende roll-to-roll-markt

De markt voor roll-to-roll-printen staat voor een ontegenzeggelijke verandering! De hoeveelheid wandbekleding en de mogelijkheden voor interieurdecoratie groeien en de druk op doorlooptijden neemt toe. Bent u klaar voor deze veranderingen?

Download whitepaper

UVgel technology whitepaper

UVgel: hoge snelheid, hoge kwaliteit, maximale veelzijdigheid van media

Zou u niet graag een roll-to-roll-printer willen hebben die u industriële snelheid, end-to-end-productiviteit, een hoge uitvoerkwaliteit voor een breed scala aan toepassingen en maximale veelzijdigheid van media biedt om meerdere toepassingen op één apparaat te produceren?

Met de Colorado-serie is dat mogelijk! De unieke UVgel-printtechnologie combineert het kleurengamma en de lichtbestendigheid van een eco-solvent-printer, de snelle droogtijd en geurloze prints van een latexprinter en het productieve printproces met lage temperaturen van traditionele UV-printtechnologie.

Download de whitepaper UVgel-printtechnologie en ontdek hoe u zich met de UVgel-printtechnologie en de Colorado-serie kunt onderscheiden van de Print Service Provider om de hoek!

Ontdek meer

Bent u klaar om uw bedrijf te laten groeien? Neem vandaag nog contact op!

Praat met een specialist van Canon