Partner with us

Werken met Canon-partners

Benut het potentieel van een erkende Canon-partner optimaal. Experts in maatoplossingen die aan uw behoeften voldoen en die overtreffen, altijd gericht op het leveren van de allerbeste klantenservice.

ZOEK EEN PARTNER

Waarom werken met een erkende Canon-partner?

Canon-partners bieden lokale expertise en begeleiding bij oplossingen. Bovendien leveren ze de Canon-oplossingen en -services die de beste in hun klasse zijn om aan alle behoeften van uw organisatie te voldoen.

Relatie en vertrouwen

Voor Canon-partners is het heel belangrijk om een sterke zakelijke relatie met klanten op te bouwen. Het is gemakkelijk om de partners te bereiken en met hen samen te werken, en ze begrijpen hoe waardevol een betrouwbare zakenpartner is.

GRAPHICS AND PRODUCTION

De hele weg aan uw zijde

Vertrouw op de kennis en ervaring van Canon-partners binnen het Canon-netwerk om u de hele weg te ondersteunen en te begeleiden, vanaf de ontwerpfase tot de oplevering van uw project.

WORKPLACE SOLUTIONS

Lokale marktexperts

De partners van Canon zijn uw lokale experts. Ze zijn bijzonder deskundig en op basis van hun regionale kennis en ervaring bieden ze de oplossing die het beste aan uw behoeften voldoet.

BUSINESS PROCESS OPTIMISATION

Geavanceerde service

Alle Canon-partners doorlopen een trainingsprogramma om zich te kunnen kwalificeren als Canon-partner. Hun kennis wordt regelmatig bijgeschaafd, want het leerproces stopt nooit.

TECHNOLOGY SOLUTION
Bent u klaar om met Canon-partners te werken?