DIENSTEN

Device Lifecycle Services

Optimaliseer uw Canon-kantooroplossingen, vanaf de netwerkaansluiting tot het einde van de gebruiksduur van uw apparatuur, en vergroot controle, veiligheid en efficiëntie.

Two women perch on long white desks alongside computers as they chat to three colleagues sitting in front of them.

Device Management Service

Haal de druk van uw IT-team: vereenvoudig printer- en scannerbeheer met een proactieve service die uw apparaten bewaakt en optimaliseert.

Andere services

Two men and a woman pass papers over a large white desk, with open laptop, pens in a holder and glasses of water.

Document Process Outsourcing

Verhoog de productiviteit van uw organisatie door gebruik te maken van de voordelen van de uitgebreide technologie en geavanceerde procesefficiëntie van Canon.

Close-up shot of a man in a crisp white shirt typing into a document on a laptop, with papers piled behind the computer.

Managed Cloud Services

Maximaliseer uw kantoorproductiviteit met documentservices en apparatuur waarmee u de beste resultaten uit uw bedrijfsgegevens haalt.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread out with papers and a laptop computer.

Consulting-services voor bedrijfsprocessen

Blijf de concurrentie een stap voor en profiteer van nieuwe digitale mogelijkheden om uw efficiëntie te verhogen en klantenservice te verbeteren.

Wide overhead shot of a creative office layout with people working at desks adorned with computers, lamps and brochures.

System Integration & Implementation Services

Maak en integreer oplossingen van Canon van ontwerp tot installatie en overdracht, met ondersteuning van Canon's implementatiespecialisten.

Blue-tinged view of a man in jeans and T-shirt referring to a clipboard while checking an IT data centre.

Support en onderhoud

Gun uzelf gemoedsrust met 24/7-apparaatondersteuning en proactieve bewaking op afstand, om zo de prestaties van uw services van Canon te verbeteren.

Krijg maximale controle, veiligheid en efficiëntie met Canon's Device Lifecycle Services.

PRAAT MET EEN SPECIALIST VAN CANON