DIENSTEN

Managed Cloud Services

Bereik zakelijk succes met kantoortechnologie die gebruikmaakt van toonaangevende assetoptimalisatie en ondersteunende diensten voor ondernemingen.

Two women and a man sitting in front of a long white desk adorned with PCs compare notes between pieces of paper and a tablet device.

Customer Communications Management Online

Pas een klantgerichte, kostenbesparende aanpak toe met het unieke cloudplatform voor Customer Communication Management (CCM) van Canon.

Andere services

Two men and a woman pass papers over a large white desk, with open laptop, pens in a holder and glasses of water.

Document Process Outsourcing

Verhoog de productiviteit van uw organisatie door gebruik te maken van de voordelen van de uitgebreide technologie en geavanceerde procesefficiëntie van Canon.

Overhead shot of office workers sat round an oval-shaped table on orange chairs, spread with papers and a laptop computer.

Business Process Consulting Services

Blijf de concurrentie een stap voor en profiteer van nieuwe digitale mogelijkheden om uw efficiëntie te verhogen en de klantenbetrokkenheid te verbeteren.

Wide overhead shot of creative office layout with people working at desks adorned with computers, lamps and brochures.

System Integration & Implementation Services

Maak en integreer oplossingen van Canon, van ontwerp tot installatie en overdracht, met ondersteuning van Canon's implementatiespecialisten.

Blonde-haired woman rests a laptop in her hands as she chats to a bald man dressed in a stripy white jumper.

Device Lifecycle Services

Supportservices om met uw kantooroplossingen van Canon de veiligheid te behouden en de efficiëntie te maximaliseren tijdens de gehele levensduur.

Blue-tinged view of a man in jeans and T-shirt referring to a clipboard while checking an IT data centre.

Support en onderhoud

Gun uzelf gemoedsrust met 24/7-apparaatondersteuning en proactieve bewaking op afstand, om zo de prestaties van uw services van Canon te verbeteren.

Verlaag de kosten en verhoog de efficiëntie met zakelijke services van Canon.

PRAAT MET EEN SPECIALIST VAN CANON