mirrorless range
alt text goes here

EOS M-systeemcamera's

Je bent altijd op alles voorbereid met een compacte, lichte en kleine camera met verwisselbare lens die DSLR-kwaliteit biedt

BEKIJK HET ASSORTIMENT

Groots in kwaliteit,
klein van formaat.

Er zijn altijd geweldige verhalen om ons heen.
Je hebt alleen een camera nodig om mooie verhalen vast te leggen.

EOS M50 Mark II

EOS M50 Mark II

Creëer content van uitstekende kwaliteit voor je volgers en voeg je eigen creatieve flair toe, of het nou om foto's, video's of livestreams gaat.

Nu ontdekken

 EOS M50 Mark II sample
  • f/3.2
  • 1/320
  • 2500

Wat is een spiegelloze camera?

Bij een spiegelrefleccamera wordt het licht met een spiegel gereflecteerd naar een zoeker. Spiegelloze camera's, ook wel Compact Systeemcamera's genoemd, hebben geen spiegel of optische zoeker. Daardoor zijn ze meestal kleiner dan een spiegelreflexcamera.

Wanneer je maar beperkte ruimte hebt, biedt de serie EOS M-systeemcamera's de flexibiliteit en het gemak met beelden van hoge kwaliteit in zowel video als foto. De camera maakt gebruik van een elektronische zoeker die formaat en gewicht bespaart, maar extra creatieve voordelen biedt.

Het volledige assortiment EOS-systeemcamera's is ontworpen om het beste uit je fotografie te halen, van APS-C-modellen met kleinere lenzen tot full-frame krachtpatsers waar alles draait om creativiteit dankzij een korte backfocus van de full-frame sensor.

eos m10 lifestyle alina

Verbluffende kwaliteit

Canon's spiegelloze camera's combineren het beste van de compact- en spiegelreflexcamera's van Canon. Zo maak je foto's en video's van fantastische kwaliteit, boordevol details, kleur en sfeer, zelfs bij weinig licht.

stunning quality

EF-M-lenzen

Draagbare, lichte lens, exclusief ontworpen voor EOS M-camera's. Deze lenzen variëren van ultragroothoek en telezoom tot klein en plat. Zo kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Meer informatie

Close up of man with dreadlocks shot on the Canon EOS M50
eos m5 cinc lifestyle system

Kan ik andere lenzen gebruiken?

Met Canon's spiegelloze camera's kun je gemakkelijk lenzen verwisselen voor een nieuw perspectief. Naast Canon's exclusieve aanbod aan veelzijdige, compacte EF-M-lenzen, kun je ook de Canon-vattingadapter EF-EOS M gebruiken om toegang te krijgen tot meer dan 80 EF-S- en EF-lenzen voor spiegelreflexcamera's, inclusief speciale lenzen zoals Macro en Fish Eye.

Lees meer

Ontdek welk EOS-systeem het beste bij jou past.

Vind de perfecte camera die past bij jouw stijl van fotograferen en filmen. Of je nou vaak bij weinig licht werkt of vooral van snelle actie houdt — Canon heeft de perfecte oplossing.

Ontdek meer.

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Hulp nodig bij het kiezen van een camera?

Gebruik de Canon camera-zoekfunctie en vind de camera die bij je past.

Vind mijn camera

Hands holding up Canon camera

Wellicht vind je dit ook interessant...

Laat je inspireren, meld je nu aan

Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor lokale evenementen.

Meld je nu aan