Visa pour L’image 2023

EVENTS

CANON EUROPE BIJ VISA POUR I'IMAGE 2023

Ontdek het toonaangevende fotojournalistieke festival ter wereld, Visa pour l'Image, en hoe Canon voor het vierde opeenvolgende jaar de beste visuele storytellers zal ondersteunen en vieren.

35 JAAR VISA POUR l’IMAGE

2023 is het 35e jaar van Visa pour l'Image, een evenement waarin de belangrijkste verhalen ter wereld en degenen die ze vertellen worden samengebracht en gevierd. Bezoekers van over de hele wereld worden van 2 tot 17 september verwelkomd in de middeleeuwse stad Perpignan in Zuid-Frankrijk voor een reeks krachtige tentoonstellingen, rondetafelgesprekken, screenings en prijspresentaties.

Canon bij Visa pour l'Image 2023

Tijdens de Pro-week, van 4 t/m 7 september 2023, zal Canon Europe samenwerken met Visa pour l'Image en een exclusief programma organiseren met evenementen en activiteiten om visuele verhalen en degenen die ze maken te promoten. Vijf dingen die je niet mag missen op Visa pour l'Image 2023.

 • Canon Experience Zone - Palais des Congrès

  Bezoekers krijgen de kans om de nieuwste Canon-camera's en -lenzen in handen te krijgen en te spreken met productexperts in de Canon-ruimte op de begane grond van het Palais des Congrès.

 • Canon Professional Services (CPS)

  Deskundige technici van CPS zullen beschikbaar zijn voor geaccrediteerde fotografen en zorgen voor een controle-en-reinigingsservice van hun Canon-apparatuur. Professionele fotografen krijgen ook de kans om de nieuwste Canon-camera's te lenen.

 • Tentoonstellingen

  Tijdens het festival van dit jaar zullen de veelbekroonde documentairefotograaf en Canon Ambassador Paolo Pellegrin een selectie van werken uit de ‘Visa Years’ laten zien. Natalya Saprunova, winnares van de 2022 Canon Female Photojournalist-prijs, zal ook haar bekroonde project 'The Evenki People - custodians of the resources of Yakutia’ screenen.

 • Beurzen

  Canon en Visa pour l'Image presenteren officieel de winnaars van de prijscategorieën 2023 Canon Female Photojournalist en Canon Video Grant - Short Film Documentary. Elke winnaar ontvangt een beurs van € 8.000 om een fotorapportage te maken die tijdens het festival van 2024 wordt getoond.

 • Canon Student Development Programme

  Voor het zevende opeenvolgende jaar houdt Canon het prestigieuze Student Development Program. 30 ambitieuze fotografen uit heel EMEA zullen worden ontvangen voor een exclusief programma met lezingen, portfoliobeoordelingen en begeleide expositierondleidingen bij Visa pour l'Image.

Vorige Visa pour l'Image-evenementen

Van inspirerende tentoonstellingen, verhelderende presentaties tot productdemonstraties en meer. Hier vind je de beste Canon-gerelateerde verhalen van het evenement in Perpignan.

2023

2022

2021

2020

2019

2018

Canon Professional Services

Canon Professional Services

- Prioriteitsondersteuning
- Snelle reparatie en leenproducten met Fast Track
- Internationale ondersteuning
- Exclusieve evenementen en ervaringen