Canon Speedlite 320EX

Speedlite 320EX

De Canon Speedlite 320EX, voorzien van wireless ontvanger, kop voor neigen/kantelen en een constante LED-lichtbron voor videowerk, biedt EOS-gebruikers nieuwe creatieve mogelijkheden.

Voordelen

  • Richtgetal 32 (m, ISO100)
  • Compact, licht ontwerp
  • Kop voor draaien en kantelen, met zoominstellingen van 24 en 50 mm
  • Geïntegreerde LED-videolamp
  • Draadloze slave voor off-camera TTL-flitsen
  • Ontspanknop op afstand
  • Snel en stil opladen

Meer productinformatie

Bekijk Canon Speedlite 320EX in detail

Krachtig, compact ontwerp


Ondanks zijn lichte gewicht en draagbaarheid heeft de Speedlite 320EX een richtgetal van 32 (m, ISO 100), waardoor de flitser voldoende kracht heeft om grote oppervlakken en verafgelegen onderwerpen te belichten.

Kop voor indirect flitsen, draaien en zoomen


De flitserkop van de Speedlite 320EX kan 90 graden omhoog worden gekanteld en linksom en rechtsom worden gedraaid, zodat het flitslicht weerkaatst tegen wanden en plafonds om een zachter, schaduwvrij effect te bereiken. De belichtingshoek kan worden aangepast aan de beeldhoek van een 24 of 50 mm lens.

Geïntegreerde LED-videolamp


De ingebouwde, continue LED-lichtbron maakt de Speedlite 320EX even geschikt voor video-opnamen bij weinig licht als voor het fotograferen van stilstaande beelden.

Gemakkelijk te gebruiken off-camera flitser


Dankzij de draadloze slave-technologie van Canon is de Speedlite 320EX off-camera even gemakkelijk te gebruiken als in de flitsschoen, wat talloze creatieve belichtingsmogelijkheden biedt.

Opnamen op afstand


Met de ontspanknop op afstand kun je de camera tot op een afstand van 5 meter snel en gemakkelijk bedienen en tegelijk de belichting bijstellen om verschillende belichtingsstanden te proberen.

Snel en geruisloos


De Speedlite 320EX werkt op vier AA/LR6-batterijen, zodat de flitser na een volledige ontlading in slechts 2,3 seconden weer snel en geruisloos is opgeladen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon Speedlite 320EX.