Canon SELPHY CP1000

SELPHY CP1000

Direct prints van fotolabkwaliteit, altijd en overal. Een compacte, stijlvolle, draagbare en gebruiksvriendelijke fotoprinter met keuze uit vier printafwerkingen en met Dual ID-printen.

SELPHY CP1000 Extra

Voordelen

  • Compacte en draagbare fotoprinter perfect voor thuis of onderweg
  • Snel en eenvoudig printen vanaf camera, USB of geheugenkaarten
  • Houd je herinneringen levend met prints van duurzame fotolabkwaliteit
  • Afwerking naar keuze op standaard fotopapier
  • Maak ID-foto's volgens de gangbare standaarden

Meer productinformatie

Bekijk Canon SELPHY CP1000 in detail

Ultracompacte, draagbare fotoprinter


De SELPHY CP1000 fotoprinter is ultracompact en eenvoudig mee te nemen. De printer biedt snelle en betrouwbare fotoprints van professionele kwaliteit, waar je ook bent.

Eenvoudig in gebruik


Iedereen kan printen met dit gebruiksvriendelijke ontwerp met kantelbaar 6,8 cm (2,7 inch) LCD-scherm voor eenvoudige weergave, en de intuïtieve menu's met instructies op het scherm voor handig navigeren. Sla eenvoudig je favoriete printinstellingen op voor consistente resultaten.

Printen in fotolabkwaliteit


Print in minder dan een minuut professionele en duurzame kwaliteitsfoto's. De Dye sublimation-technologie zorgt voor onovertroffen kleurdiepte en kleurgradaties, zonder wachttijd.

Herinneringen die een leven lang meegaan


Een speciale coating beschermt elke print tegen spetters, morsen en verkleuren, waardoor prints tot wel 100 jaar mooi blijven wanneer ze in een album worden bewaard. Je kunt zelfs kiezen tussen 3 afwerkingen in zijdeglans om vingerafdrukken te voorkomen en je prints dezelfde uitstraling te geven als traditionele fotolabprints, zonder consumables te hoeven verwisselen.

Geen verrassingen


De SELPHY CP1000 biedt lage printkosten, geweldige kwaliteit en gebruiksgemak. Daarnaast houd je de printkosten volledig in eigen hand met een vastgesteld aantal prints bij elke verpakking consumables. Geniet van nog lagere printkosten met de grotere mediaverpakkingen.

Jouw manier van printen


Voor snelle prints sluit je een met PictBridge compatibele camera rechtstreeks aan op de printer. Voor nog meer flexibiliteit kun je printen vanaf verschillende soorten geheugenkaarten of van USB flash-stations.

ID-fotoprint


Of het nu voor professioneel of thuisgebruik is, met ID-fotoprint met gezichtskader kun je snel en eenvoudig ID-foto's maken en printen in talloze gangbare formaten. Met Dual ID-printen kun je 2 verschillende ID-formaten op een vel papier printen. Geprinte snijlijnen zorgen ervoor dat je nauwkeurig kunt bijsnijden.

Serie printformaten


De printer biedt verschillende mogelijkheden om je herinneringen te delen, waaronder prints in briefkaartformaat, vierkant formaat¹ of creditcardformaat¹ - en dat alles supersnel.

Nog mooiere foto's


Auto Image Optimize met Scène- en Gezichtsdetectie zorgt voor prachtige resultaten. Onvolkomenheden op het beeld worden gecorrigeerd, terwijl ongewenste ruis wordt verminderd zodat je prints extra helder en warm worden.

Onderweg printen


Print onderweg zowel binnen als buiten met de optionele oplaadbare accu NB-CP2L, die je handig op de achterzijde van de printer kunt bevestigen. Na één keer opladen kun je meer dan 36 prints op briefkaartformaat printen.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon SELPHY CP1000.

Fast, lab quality prints

Snelle prints van fotolabkwaliteit

Large, easy-to-view tilt-up LCD

Groot, overzichtelijk en kantelbaar LCD-scherm

Compatible with SD and CF cards

Compatibel met SD- en CF-kaarten

Select from glossy or 3 semi-gloss finishes

Keuze uit een glossy en 3 semi-glossy afwerkingen

Convenient printing from USB stick

Handig printen vanaf een USB-stick

Dual ID photo printing with extended size options

Dual ID-fotoprint met meer formaatopties

Intelligent correction

Intelligente correctie

Long-lasting Canon quality

Canon-kwaliteit die lang meegaat

Print on the go

Onderweg printen

Print only the best part of your image

Print alleen het mooiste gedeelte van je foto

  • Compacte fotoprinter SELPHY CP1000

  • Papiercassette (briefkaartformaat)

  • Compacte voedingsadapter CA-CP200 B

  • AC-kabel

  • Gebruikershandleiding