Canon SELPHY CP810

SELPHY CP810

Met de SELPHY CP810 is het supereenvoudig om foto's om te toveren tot prachtige prints die lang mooi blijven. Hij is klein, stijlvol en draagbaar, bevat een kantelbaar LCD-scherm en een interface die iedereen kan gebruiken, en print overal in minder dan één minuut.

Voordelen

  • Stijlvolle, ultracompacte fotoprinter
  • Snelle prints van fotolabkwaliteit
  • 6,8 cm (2,7 inch) kantelbaar LCD-scherm
  • Print vanaf geheugenkaarten, camera's of USB-sticks
  • ID-fotoprint
  • Reeks printformaten
  • Auto Image Optimize
  • Prints die 100 jaar mooi blijven
  • Optionele batterij
  • SELPHY Photo Print-software

Meer productinformatie

Bekijk Canon SELPHY CP810 in detail

Stijlvolle, ultracompacte fotoprinter


Met zijn aantrekkelijke, ruimtebesparende vormgeving is de draagbare SELPHY CP810-fotoprinter ideaal voor elke gebruiker.

Snelle prints van fotolabkwaliteit


Iedereen kan professionele kwaliteitsfoto's printen in minder dan één minuut door gewoon op de knop te drukken. De SELPHY CP810 bevat Dye-sublimation technology voor een onovertroffen kleurdiepte en kleurgradaties, waardoor prints van fotolabkwaliteit ontstaan zonder gedoe en wachttijd. Een print op briefkaartformaat, bijvoorbeeld, duurt ongeveer 46 seconden.

6,8 cm (2,7 inch) kantelbaar LCD-scherm


De gebruiksvriendelijke vormgeving omvat een 6,8 cm (2,7 inch) LCD-scherm met een kantelfunctie voor eenvoudige bediening en weergave. Instructies op het scherm zijn eenvoudig te volgen en ondersteunen dertien talen.

Print vanaf geheugenkaarten, camera's of USB-sticks


Voor snelle prints sluit je je met PictBridge compatibele camera rechtstreeks aan op de printer of plaats je een geheugenkaart in de geïntegreerde kaartlezer die compatibel is met een keur aan geheugenkaarten, waaronder SDXC. Je kunt ook vanaf USB-flashgeheugensticks printen, voor nog meer flexibiliteit.

ID-fotoprint


Of het nou voor persoonlijk of professioneel gebruik is, met ID-fotoprint kun je ID-foto's maken en printen in alom geaccepteerde standaardformaten of je kunt een aangepast formaat instellen. Print meerdere ID-foto's in dezelfde of verschillende formaten op één vel om papier te sparen.

Reeks printformaten


De SELPHY CP810 biedt allerlei verschillende manieren om je herinneringen te delen. Je kunt supersnel kaarten maken op briefkaartformaat (148 x 100 mm), L-formaat (119 x 89 mm) of creditcardformaat (86 x 54 mm).

Auto Image Optimize


Auto Image Optimize met Scène- en Gezichtsdetectie zorgt voor prachtige resultaten. Hiermee worden onvolkomenheden op het beeld gedetecteerd en gecorrigeerd, en worden de helderheid en kleuren van scènes en gezichten aangepast terwijl ongewenste ruis wordt verminderd zodat je prints extra helder en warm worden.

Prints die 100 jaar mooi blijven


Prints gaan lang mee dankzij een speciale overcoating die boven op iedere print wordt aangebracht ter bescherming tegen spetters, morsen en verkleuren, waardoor prints 100 jaar lang mooi blijven wanneer ze worden opgeslagen in een album.

Optionele batterij


Print binnenshuis of terwijl je onderweg bent met de optionele oplaadbare accu NB-CP2L (vereist CG-CP200 opladeradapter). Na één keer opladen kun je meer dan 36 prints op briefkaartformaat printen.

SELPHY Photo Print-software


Met de meegeleverde SELPHY Photo Print-software kun je heel eenvoudig je eigen kalender maken, decoratieve lijsten kiezen of clip art en spraakballonnen aan je prints toevoegen via de Creative Print-modus.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon SELPHY CP810.

Advanced size options for ID Photos

Geavanceerde opties voor het formaat van paspoortfoto's

Intelligent correction

Intelligente correctie

Long-lasting Canon quality

Canon-kwaliteit die lang meegaat

Print on the go

Onderweg printen

Postcard size prints

Prints van ansichtkaartformaat

Prints op creditcardformaat

Credit card size stickers

Stickers op creditcardformaat

Creative mini-sticker printing

Creatieve ministickers printen