Koop nu jouw perfecte lens ontvang tot 1000€ cashback*

Deze aanbieding is nu permanent

*Geldig voor de geselecteerde producten hieronder

Koop één van de geselecteerde camera’s combineer deze met de lens die je nodig hebt om dat perfecte moment vast te leggen.

Aanbieding

Registreer zowel de camera als de compatibele lens binnen de actieperiode en ontvang maximaal € 1000,- cashback.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing

Controleer voor aanschaf de compatibiliteit

Geselecteerde EOS-camera's

Geselecteerde Cinema EOS-videocamera's

Geselecteerde Cinema-objectieven

300€ Cashback

300€ Cashback

300€ Cashback

300€ Cashback

300€ Cashback

300€ Cashback

500€ Cashback

500€ Cashback

Geselecteerde EF Lenzen

250€
Cashback

60€
Cashback

100€
Cashback

70€
Cashback

60€
Cashback

60€
Cashback

125€
Cashback

70€
Cashback

25€
Cashback

100€
Cashback

50€
Cashback

20€
Cashback

125€
Cashback

50€
Cashback

60€
Cashback

125€
Cashback

100€
Cashback

550€
Cashback

600€
Cashback

150€
Cashback

800€
Cashback

600€
Cashback

125€
Cashback

800€
Cashback

800€
Cashback

1000€
Cashback

150€
Cashback

300€
Cashback

75€
Cashback

150€
Cashback

150€
Cashback

80€
Cashback

80€
Cashback

150€
Cashback

70€
Cashback

200€
Cashback

250€
Cashback

200€
Cashback

250€
Cashback

200€
Cashback

€150 Cashback

900€ Cashback

1,000€ Cashback

Geselecteerde RF Lenzen

200€ Cashback

325€ Cashback

250€ Cashback

Geselecteerde EF-S Lenzen

Geselecteerde EF-M-objectieven en -accessoires

50€ Cashback

30€
Cashback

50€
Cashback

80€
Cashback

Verkooppunten


Een verkooppunt zoeken

Canon-consumentenproducten zijn verkrijgbaar bij erkende verkooppunten in het hele land. Gebruik de interactieve kaart om de dichtstbijzijnde winkel te vinden.


Veelgestelde vragen

V: Wanneer ontvang ik mijn cashbackbetaling?

Canon zal er alles aan doen om binnen 28 dagen de betaling uit te voeren nadat de registreer is goedgekeurd. Dus niet binnen 28 dagen na de aankoopdatum. Wanneer er informatie ontbreekt of deze onjuist is zal dit het proces vertragen. Na goedkeuring van de registreer zal het nog 28 dagen duren voordat de betaling uitgevoerd wordt. Wij kunnen niet verantwoordelijk gehouden worden voor retailers die klanten onterecht melden dat de betaling binnen 28 dagen na aankoop zal plaatsvinden.


V: Hoe weet ik of mijn aanvraag vertraagd is vanwege onjuiste of ontbrekende informatie?

Wanneer het onlineformulier voor de cashbackactie is verzonden, wordt er een bevestigingsmail verstuurd. Hierin staat het referentienummer en de persoonlijke aanmeldgegevens voor een website waarop de status van de registreer te bekijken is. Indien je eventuele onjuiste informatie hebt geregistreerd, dan wordt dit op de betreffende site aangegeven en ontvang je daarnaast een e-mail waarin je over de benodigde informatie wordt geïnformeerd. De snelste manier om ons van eventuele ontbrekende informatie te voorzien, is door op de betreffende website in te loggen en je gegevens bij te werken.


V: Welke bestandsindelingen kunnen worden gebruikt voor het uploaden van documenten als onderdeel van het registratieproces? En zijn er beperkingen met betrekking tot de bestandsgrootte?

Belangrijk! Je bestand mag niet groter dan 4 MB zijn. Je kunt alleen een JPG-, TIF- of PDF-bestand uploaden.


V: Hoe weet ik wanneer de betaling wordt uitgevoerd?


Zodra de aanvraag is goedgekeurd, begint Canon met het betalingsproces. Er wordt een e-mail verstuurd over de verwachte datum waarop het bedrag zal worden overgemaakt naar het opgegeven rekeningnummer.


V: Hoe wordt de betaling op mijn bankrekening weergegeven?


LET OP! Cashbackbetalingen zullen plaatsvinden uit naam van Sales Promotions, dus de naam van Canon zal niet als afzender te zien zijn.


V: Ik heb mijn product met mijn creditcard betaald, waarom kan ik het cashbackbedrag dan niet ontvangen op diezelfde creditcard?


Canon-cashbackbetalingen kunnen uitsluitend worden uitgevoerd via bankoverschrijving naar het bankrekeningnummer dat bij de registratie is opgegeven.


V: Wat moet ik doen als een of meer van mijn geregistreerde bankgegevens zijn gewijzigd ten opzichte van mijn eerste registratie voor een Canon-cashbackactie en ik deze gegevens wil updaten?


Je kunt je bankgegevens op elk moment updaten op de persoonlijke pagina. Gebruik hiervoor de inloggegevens die je hebt ontvangen. Dit is de veiligste manier om deze gegevens te updaten. Wij wijzen je erop, dat je als je betalingsdatum nadert ook telefonisch contact met ons op moet nemen om ons te laten weten dat je je gegevens gaat updaten, zodat de betaling niet naar het oude rekeningnummer gaat dat wij in onze administratie hebben.


V: Hoe weet ik dat het veilig is om mijn bankrekeninggegevens online in te voeren voor de Canon-cashbackactie?


Onze website is beschermd met Rapid SSL.


V: Wat is SSL?


SSL (Secure Sockets Layer) is een manier om verbindingen tussen webbrowser en webserver te beveiligen. Hierdoor wordt de data die tussen de browser en de server wordt uitgewisseld beveiligd (data-encryptie). SSL wordt gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens. Hierdoor zal alle informatie tijdens het transport vertrouwelijk blijven en niet leesbaar zijn door derden. Het wordt echter steeds vaker gebruikt voor de communicatie tussen servers en voor op internet gebaseerde toepassingen.


V: Hoe weten websitebezoekers of een website gebruikmaakt van SSL?


Wanneer de browser verbinding maakt met een beveiligde site haalt deze het CCL-certificaat op van de site en controleert de browser of dit niet is verlopen, of het is uitgegeven door een Certificate Authority die de browser vertrouwt en of het door de website wordt gebruikt voor datgene waarvoor het is uitgegeven. Als een van deze controles mislukt, zal de browser een waarschuwing voor de eindgebruiker weergeven. Als het lukt, worden verscheidene veiligheidsindicators ingebouwd in moderne browsers om aan te geven dat SSL is geactiveerd.
•    Het begin van de url of het internetadres wijzigt van http:// in https://
•    Een slotje in het browservenster verandert van open in gesloten.
•    De adresbalk wordt groen en geeft de naam weer van de website-eigenaar bij verbinding met een website beschermd door een Extended Validation SSL certificaat.
Bovendien kan een vertrouwensmarkering zoals het RapidSSL site seal worden toegevoegd aan internetpagina’s op een beveiligde site.


V: Ik heb een Canon-product besteld binnen de data aangegeven voor de promotie maar deze wordt pas geleverd door de verkoper nadat de geldige promotiedata zijn verstreken – kan ik toch nog inschrijven voor deze Canon-cashbackactie?

Bewaar de bestelbevestiging die je hebt gekregen (die binnen de actieperiode valt) en stuur deze mee met je factuur wanneer je de registratie invult. Er geldt een termijn van één maand na de laatst toegestane aankoopdatum waarin je je documenten kunt verstrekken.


V: Ik was niet op de hoogte van deze actie en ik heb enkele weken vóór/na de aangegeven actieperiode een product gekocht. Kan Canon een uitzondering maken en een terugbetaling goedkeuren voor mijn aankoop?

Onze excuses voor deze ervaring; je kunt echter alleen voor de promotie in aanmerking komen als je product binnen de in de Algemene voorwaarden aangegeven datums is gekocht.


V: Wat wordt als aanvaardbaar bewijs van aankoop beschouwd?

Voor aankopen in de winkel vraagt Canon een kopie van je kassabon met daarop aangegeven je betaling en de benodigde informatie over het serienummer van je product.
Voor online-aankopen vraagt Canon een kopie van je orderbetalingsbevestiging en de benodigde informatie over het serienummer van je product alsmede informatie over winkel en product.


V: Welke transacties/producten zijn uitgesloten van deze cashbackactie?

Uitsluitingen worden vermeld in de Algemene voorwaarden, Kort samengevat zijn de uitsluitingen onder meer:
1.Niet onder de promotie vallende producten (zie HIER voor een volledige lijst promotieproducten)
2.Producten die zijn aangeschaft buiten de actieperiode of buiten het actiegebied
3.Tweedehands-, gereviseerde of herstelde producten of producten die imitatieproducten zijn of inbreuk maken op de intellectuele-eigendomsrechten van de Canon Group van bedrijven (dit geldt voor, maar is niet beperkt tot, parallelle of 'grijze' producten)
 

V: Wat wordt op het aanvraagformulier bedoeld met ‘betalingsoptie’?

Dit verwijst naar de manier waarop je het product oorspronkelijk hebt gekocht.
 

V: Waar vind ik het serienummer van het product?

Ga om het serienummer te vinden HIER naartoe [http://nl.canon.be/Support/Consumer_Products/where_to_find_your_serial_number/]. Daar zie je waar het nummer voor je product(en) te vinden is. Verwar het serienummer NIET met de EAN-/barcode. Op onderstaande foto zie je een EAN-/barcode, die meestal aan de zijkant van de productverpakking te vinden is. Dit is NIET het serienummer van het product dat je dient aan te geven voor de validatie van je aanvraag. Het serienummer bevindt zich op het product zelf. Klik hier voor hulp bij het vinden van je serienummer.


faq.jpg

V: Waarom kan ik niet op de website inloggen met mijn tracking-code?

Let op: de aanmeldgegevens zijn hoofdlettergevoelig dus zorg dat je ze exact invoert (met hoofd- en kleine letters).
 
Indien de volgende problemen zich bij het online registreren voordoen:
- Ik probeer me al een tijd lang te registeren maar het lukt niet
- Ik krijg steeds het bericht 'not authorised' (niet bevoegd)
- Ik heb geprobeerd het formulier opnieuw in te dienen, maar dat werkt niet.

In de MEESTE gevallen wordt dit veroorzaakt door het apparaat waarmee je toegang tot de website probeert te krijgen, d.w.z. een mobiele telefoon/smartphone, apple mac, ander apparaat, etc. Dit is geen fout van de website. Je dient in dergelijke gevallen de fabrikant om advies te vragen van het product dat je gebruikt. Als de bovenstaande veelgestelde vragen je vraag niet hebben beantwoord, kun je Canon e-mailen op het bovenstaande e-mailadres. Als je een dringende vraag hebt, kun je bellen met nummer +32 (0) 2620 0197 of Canon's supportpagina bezoeken.


Q: Why Waarom werd mijn e-mailadres niet herkend toen mijn lens registreerde voor de geld-terg-actie?

Je moet HETZELFDE e-mailadres gebruiken voor de registratie van je camera als voor de lenzen die je hebt gekocht zoals die op de promotielijst staan.
Op deze manier wordt je aankoop herkend en gekoppeld aan je aankoop van de lens.

V: Moet ik belasting betalen of kan ik btw terugvragen bij een cashbackactie?

De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het betalen van eventuele belastingen die zij volgens de wet verschuldigd zijn. Canon is niet verantwoordelijk of aansprakelijk jegens de deelnemers voor schade, verlies of kosten voor de deelnemers als gevolg van het niet of te laat doen van dergelijke belastingbetalingen.
Canon kan ook geen advies geven over belastingsterugbetalingsprocedures. Vraag dit na bij je lokale belastingdienst.


V: Welk bedrag berekent mijn bank mij voor de overboeking van mijn cashbackbedrag?

Canon maakt het precieze bedrag van de terugbetaling over, zoals aangegeven, maar Canon is niet aansprakelijk voor eventuele bankkosten. Indien de bank van de ontvanger extra kosten/commissie hiervoor berekent, dient dit bedrag door de klant te worden betaald.


V: Wat moet ik doen als ik mij niet online voor de cashbackactie kan registreren?

Als je de onlineregistratie en het onlineformulier niet kunt gebruiken, dien je contact op te nemen met de Canon-klantenservice op nummer +32 (0) 2620 0197 om een papieren formulier of registratieformulier aan te vragen.


V: Welke dealers doen mee aan deze actie? Waar kan ik een camera kopen?

Ga naar het gedeelte verkooppunten.

ACTIEVOORWAARDEN

Hier vind je alle Algemene voorwaarden.