RF-lenzen

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

De RF 24-70mm maakt net als de RF 15-35mm en RF 70-200mm deel uit van de essentiële trinity-lenzen en heeft een snel diafragma en snelle beeldstabilisatie, plus een Nano USM-motor voor geruisloze scherpstelling.

De keuze van professionals voor elke gelegenheid

De bekroonde reclame- en lifestylefotograaf Matthew Joseph heeft de RF 24-70mm-zoomlens tot het uiterste gedreven door deze in water te gebruiken, waar de kans op het binnendringen van vocht erg groot was. Vervolgens werkte hij bij weinig licht om uitzonderlijke portretten te maken van een vrouwelijk roeiteam.

De perfecte lenzen voor...

 • GENRE

  Voor dagelijkse creativiteit

  Gebruik de beeldhoek van 24-70 mm van de lens om extra details en drama vol kleur en contrast op te nemen en ontdek een nieuwe manier om actie op een meer dynamische manier vast te leggen.

 • GENRE

  Landschappen en architectuur

  Ga dicht bij de grond zitten voor spannende nieuwe hoeken en profiteer van de 5-stops beeldstabilisatie om alle details vol vertrouwen vast te leggen, zelfs bij weinig licht.

 • GENRE

  Reizen en reportages

  Dankzij het compacte formaat, de uitzonderlijke kwaliteit van de L-serie en het snelle grootste diafragma kun je erop vertrouwen dat deze lens je verhaal vol details en helderheid zal vertellen, ongeacht de situatie.

Leg elk detail vast

Geef een persoonlijk tintje aan een verhaal dankzij het snelle diafragma van f2.8 en de optische scherpte waarmee je de concurrentie een stap voor blijft.

Laat geen moment aan je voorbijgaan

Profiteer van snelle, nauwkeurige scherpstelling dankzij een Nano USM-motor die zorgt voor een onmiddellijke en geruisloze automatische scherpstelling met uitzonderlijke soepelheid, ideaal voor het vastleggen van video's en foto's

Portretten die verbinden

Til je portretten naar een hoger niveau dankzij drie geslepen asferische elementen en drie UD-lenselementen, geavanceerde, optische coatings en een diafragma met 9 bladen.

Een lens zonder beperkingen

De afwerking tilt de kwaliteit van de L-serie naar een ongekend niveau, terwijl de weerbestendige afdichting en fluorcoating op de voorste en achterste lenselementen water en stof buitenhouden.

Realiseer jouw creatieve visie

Het EOS R System beschikt over alle voordelen van het EOS-systeem en zijn eigen serie lenzen, biedt volledige compatibiliteit met bestaande EF- en EF-S-optica met adapters, inclusief de serie Speedlite-flitsers en -accessoires.

Specificaties

 • F2.8

  Voor uitstekende prestaties bij weinig licht en geringe scherptediepte

 • Image Stabilizer

  5-stops stabilisatie voor trillingsvrije beelden

 • Asferische en UD-elementen

  Voor uitzonderlijk scherpe beelden

 • Nano USM-motor

  Voor een soepele, snelle en geruisloze werking

 • ASC (Air Sphere Coating)

  Om overstraling en reflecties te voorkomen

 • Lens Control Ring

  Voor extra controle over ISO, diafragma en sluiter

Inhoud van de doos

 • RF 24-70MM F2.8L IS USM

 • Zonnekap EW-88E

 • Lenstas LP1222

 • Lensdop

 • Lensdop E-82 II

Handen die een Canon EOS R-camera en een Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-lens vasthouden.

Kan Canon je helpen bij het kiezen van je nieuwe lens?

Canon's lenzenkiezer laat je het hele aanbod van Canon-lenzen zien, en helpt je met het vinden van de perfecte match voor jou en je EOS-camera.

In de handen van professionals...

Ontdek hoe Canon haar reputatie voor uitmuntende innovatie en beeldkwaliteit verdient en lees meer over hoe professionals over de hele wereld de camera's en lenzen van Canon gebruiken.

Groothoeklenzen

Krijg een wijdere zichthoek en leg nog meer op beeld vast met Canon's assortiment aan groothoeklenzen.

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM
Beoordelingen en recensies

Gerelateerde producten