Canon EF 400mm f/5.6L USM

EF 400mm f/5.6L USM

De EF 400mm f/5.6L USM is een gemakkelijk draagbaar, licht superteleobjectief met snelle autofocus dat voorbeeldige optische prestaties levert. Een combinatie die bij wildlife-fotografie bijzonder populair is.

Voordelen

  • Constructie en optica uit de L-serie
  • Lange brandpuntsafstand en compact formaat
  • Eén UD en één super-UD-lenselement
  • Snelle, stille USM-autofocus
  • Super Spectra-coatings
  • Filtergrootte 77 mm
  • Ingebouwde zonnekap

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 400mm f/5.6L USM in detail

Compact en licht superteleobjectief


Draagbaarheid en gebruiksgemak stonden centraal bij het ontwerpen van dit hoogwaardige objectief. De EF 400mm f/5.6L USM is voorzien van een UD (Ultra Dispersive) element en een super-UD-element met soortgelijke kenmerken als fluoriet. Deze combinatie resulteert in scherpe foto's met dezelfde hoge resolutie over het hele beeld. Het objectief heeft een ingebouwde zonnekap en een demonteerbare statiefadapter.

Kwaliteit uit de L-serie


De L-serie vormt Canons boegbeeld op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn bestand tegen stof en vocht.

Ultrasone scherpstelling


Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan. Bovendien is handmatige scherpstelling beschikbaar, waardoor je kunt scherpstellen zonder de AF-modus te hoeven verlaten.

Super Spectra-coating


Super Spectra-coatings zorgen voor een nauwkeurige kleurbalans en verbeterd contrast. De coatings onderdrukken ook reflectie en schittering, een veelvoorkomend probleem dat ontstaat wanneer licht via de sensor wordt weerkaatst.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 400mm f/5.6L USM.

EF 400mm f/5.6L USM Beoordelingen en recensies

Related Products

Kan Canon je helpen bij het kiezen van je nieuwe lens?

Canon's lenzenkiezer laat je het hele aanbod van Canon-lenzen zien, en helpt je met het vinden van de perfecte match voor jou en je EOS-camera.

Groothoeklenzen

Krijg een wijdere zichthoek en leg nog meer op beeld vast met Canon's assortiment aan groothoeklenzen.