Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM

Een uniek ontwerp onder telezoomlenzen. De EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM is uitgerust met een Diffractive Optical (DO) element dat zorgt voor compacte afmetingen, een laag gewicht en uitmuntende beeldkwaliteit

Voordelen

  • Drie-laags Diffractive Optical (DO) element
  • Slechts 9,99cm lang
  • Image Stabilizer
  • Snelle autofocus met handmatige scherpstelling
  • Cirkelvormig diafragma voor aantrekkelijke bokeh
  • Vergrendeling zoomring

Meer productinformatie

Bekijk Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM in detail

Boordevol geavanceerde technologie


Met het multi-layer DO-element (Diffractive Optical), Image Stabilization (IS) en USM-technologieën (Ultra-Sonic Motor) is de EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM de ultieme precisielens.

Diffractive Optical (DO)


De EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM is uitgerust met een DO-element (Diffractive Optical) dat zorgt voor een compacte lensafmeting en een uitmuntende beeldkwaliteit. Het DO-element combineert de kenmerken van fluoriet en UD-elementen in één stuk glas. Het resultaat is een hoog contrast en scherpte en een nauwkeurige regeling van chromatische aberratie.

Image Stabilizer


De EF 70-300mm f/4,5-5.6 DO IS USM heeft een 3-stops Image Stabilizer (IS), waardoor dit de ideale lens is voor fotograferen zonder statief. Er kunnen sluitertijden worden gebruikt die tot wel 3 stops lager liggen dan normaal, zonder dat een merkbare toename in onscherpte optreedt. Een hevige beweging in een bepaalde richting wordt automatisch herkend als panning, waarna de Image Stabilizer in de panningrichting direct wordt uitgeschakeld.

Ultrasone scherpstelling


Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan.

Mooie achtergrondvervaging


Een bijna cirkelvormig diafragma dat elektromagnetisch wordt bediend, geeft onscherpe gebieden een zachter, regelmatiger uiterlijk en zorgt ervoor dat onderwerpen waarop is scherpgesteld, afsteken tegen een vage achtergrond.

Geïntegreerd in het EOS System


De AF-aandrijving van de lens is speciaal afgestemd op de nieuwste EOS-serie om de superieure snelheid van de lens optimaal te kunnen benutten. De lens geeft informatie over de afstand door aan het E-TTL II-flitssysteem van een compatibele EOS-camera om een optimale flitslichtmeting te garanderen.

Milieuvriendelijk


In overeenstemming met Canon's strenge milieubeleid wordt alleen loodvrij glas gebruikt voor de optica van de lens.

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM.

EF 70-300mm f/4.5-5.6 DO IS USM Beoordelingen en recensies

Voorbeeldgalerij

Galerij bekijken

Related Products

Kan Canon je helpen bij het kiezen van je nieuwe lens?

Canon's lenzenkiezer laat je het hele aanbod van Canon-lenzen zien, en helpt je met het vinden van de perfecte match voor jou en je EOS-camera.