MAXIFY GX3050

MegaTank-printers

Canon MAXIFY GX3050

Print grote volumes hoogwaardige zakelijke documenten en bespaar tegelijkertijd op CPP1 en TCO2 met deze navulbare en gebruiksvriendelijke MAXIFY GX-printer met 3-in-1 MegaTank.

Geweldige productiviteit, de beste CPP en TCO3 in zijn klasse

Kosten per pagina (CPP) is hoeveel geld het kost om één pagina te printen. Dit wordt bepaald door de kosten van de inkt te delen door het paginavolume.

De totale eigendomskosten (TCO) zijn een berekening van wat een printer je zou kosten op basis van de initiële aanschafprijs van de hardware plus de inktkosten gedurende een vaste periode.

MAXIFY GX3050

Een hoogwaardige MegaTank-bedrijfsprinter voor grote volumes met ultralage gebruikskosten.
MAXIFY

Vergelijk de eigenschappen

Kies de beste printer voor het kantoor aan huis die aan jouw eisen voldoet.

MAXIFY GX-serie

MAXIFY GX3000 Series

MAXIFY GX3050

MAXIFY GX4000 Series

MAXIFY GX4050

Functies

Printen, kopiëren, scannen met Wi-Fi en cloudconnectiviteit
Printen, kopiëren, scannen, faxen met ADF, Wi-Fi/Ethernet en cloudconnectiviteit

Printtechnologie

Printer met navulbare inkttanks
Printer met navulbare inkttanks

Paginavolume (A4-kleurendocumenten printen)

Zwart: 6.000 pagina's4 (zuinige modus: 9.000 pagina's)5

Kleur: 14.000 pagina's4 (zuinige modus: 21.000 pagina's)5
Zwart: 6.000 pagina's4 (zuinige modus: 9.000 pagina's)5

Kleur: 14.000 pagina's4 (zuinige modus: 21.000 pagina's)5

Display

3,4 cm (1,35-inch) LCD, zwart-wit
6,7 cm (2,7-inch) touchscreen, kleur

Hoge printsnelheden6

Zwart18 ipm
Kleur 13 ipm
Zwart18 ipm
Kleur 13 ipm

First Print Out (FPOT) zwart-wit

Ca. 8 sec
Ca. 8 sec

ADF

N.v.t.
ADF voor 35 vel

Diverse-mediaverwerking

Normaal papier, Red Label Superior, Canon Oce Office gekleurd papier, Photo Paper Pro Luster, Photo Paper Plus Glossy II, mat fotopapier, glanzend fotopapier, High Resolution Paper, enveloppen, Photo Paper Plus Semi-Gloss, herplakbaar fotopapier, magnetisch fotopapier, strijkapplicaties voor lichte stof, banners van 1200 mm
Normaal papier, Red Label Superior, Canon Oce Office gekleurd papier, Photo Paper Pro Luster, Photo Paper Plus Glossy II, mat fotopapier, glanzend fotopapier, High Resolution Paper, enveloppen, Photo Paper Plus Semi-Gloss, herplakbaar fotopapier, magnetisch fotopapier, strijkapplicaties voor lichte stof, banners van 1200 mm

Volledige connectiviteit

USB
Wi-Fi (2,4 GHz en 5 GHz)
USB
Wi-Fi (2,4 GHz en 5 GHz)
Ethernet

Scannen

Scannen naar e-mail
Scannen naar e-mail
Scannen naar map

Normaal-papiercapaciteit

Lade achter: 100 vel
Cassette: 250 vellen
Lade achter: 100 vel
Cassette: 250 vellen

Afmetingen

Ca. 399 x 417 x 216 mm
Ca. 399 x 417 x 251 mm

Onderhoudscartridge

Ja, door de gebruiker te vervangen
Ja, door de gebruiker te vervangen

Enorme voordelen voor jouw bedrijf

Deze uiterst efficiënte MAXIFY GX-printers zijn gemaakt om te presteren op veeleisende werkplekken.

 • Kantoor aan huis

  De MAXIFY GX-serie heeft een compact formaat, eenvoudige connectiviteit en een gemakkelijk door de gebruiker te vervangen onderhoudscartridge. Het is de ideale printer voor grote volumes en hoge efficiëntie voor veeleisende thuiswerkers en hybride werknemers.

 • Retail

  Verlaag je kosten door meer media in eigen huis te printen. Maak duurzame point-of-sale-materialen, borden, reclamebanners en -labels van hoge kwaliteit door gebruikmaking van de vlakke achterlade, die dik karton ondersteunt.

 • Makelaars

  Print snel flyers en brochures in kleur in grote oplagen met behoud van uitstekende kwaliteit. Dankzij de toepassing van pigmentinkt zijn de prints helder, goed leesbaar en vlekbestendig en scherp.

 • Onderwijsinstellingen

  Print grote hoeveelheden cursusmateriaal, robuuste full-colour flyers en administratieve documenten en bespaar tegelijkertijd geld op inktkosten. Houd toezicht op kinderen in de ene kamer en print in een andere kamer via wireless connectiviteit.

Belangrijkste voordelen

 • Zeer lage gebruikskosten

  Bespaar gedurende de levensduur van de printer dankzij de voordelige navulbare inkttanks die de totale eigendomskosten en kosten per pagina aanzienlijk verlagen. Verhoog het paginavolume met de Economy-modus5 en print tot 1,5x meer pagina's met dezelfde hoeveelheid inkt

 • Schitterende prints van bedrijfskwaliteit

  Profiteer van snel en in grote volumes geleverde, uitstekend leesbare en bedrijfsvriendelijke prints die veegvast, markeerstiftbestendig en bestand tegen water zijn

 • Print meer media in eigen beheer

  Print flyers, banners en posters in eigen huis dankzij de compatibiliteit met een grote verscheidenheid aan materialen, waaronder magnetische en fotomedia, plus een nieuwe vlakke achterlade die dikkere media en kaarten ondersteunt

 • Printen zonder pauze

  Print grote hoeveelheden documenten zonder irritante papierwissels, dankzij een papierinvoer aan de achterkant van 100 vel en een voorste cassette van 250 vel, met vensters om het papierniveau snel en gemakkelijk te kunnen controleren

 • Compact maar krachtig

  Bespaar thuis of op kantoor vitale ruimte dankzij het compacte formaat van de printer. Vermindering van de hoeveelheid plastic verpakking betekent dat meer delen van de printer gemakkelijk kunnen worden gerecycled

 • Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

  Verminder de uitvaltijd met de door de gebruiker te vervangbare onderhoudscartridge, die gemakkelijk toegankelijk is vanaf de voorkant van de printer. Dankzij de kleurgecodeerde, veerbelaste inktdoppen wordt bijvullen eenvoudige klus zonder knoeien

Compatibele apps en software

Print documenten, foto's en meer rechtstreeks vanaf je smartphone met de gratis Canon PRINT-app, of ontwerp en print in het oog lopende posters en flyers snel met PosterArtist. Gebruik de PIXMA Cloud Link om scans te verzenden naar, of te printen vanuit, veelgebruikte cloud services, waaronder Dropbox, Google Drive en OneDrive.

Canon Easy-PhotoPrint Editor verandert je favoriete foto's (op je apparaat of in je cloudopslag) in stijlvolle, gepersonaliseerde cadeaus zoals kaarten en kalenders.

Met de gebruiksvriendelijke Easy-Layout Editor kun je de lay-out van verschillende documenten naar wens indelen voordat je ze print. Ideaal voor het printen van afbeeldingen, posters, webpagina's en meer.

Laat je inspireren, meld je nu aan

Je krijgt ook de nieuwste aanbiedingen van Canon, de beste tips en tutorials, nieuws en uitnodigingen voor lokale evenementen.
MAXIFY GX3050

Inhoud van de doos

Alles wat je nodig hebt voor efficiënt zakelijk printwerk - je hoeft alleen maar papier toe te voegen.

 • MAXIFY GX3050-inkjetprinter met navulbare MegaTank

 • 4 inktflessen voor grote volumes (1x zwart en 1x C/M/Y)

 • Netsnoer

 • Handleidingen en overige documenten

Canon MAXIFY GX3050
Beoordelingen en recensies

Harmonieus samenwerken

Gebruik Canon-inkt en -papier met je Canon-printer voor uitzonderlijke resultaten, keer op keer.

 • GI-56 BK

  GI-56 BK

  Zwarte pigmentinkt met hoge capaciteit voor bedrijfsdocumenten van hoge kwaliteit.
 • GI-56 Y

  GI-56 Y

  Gele pigmentinkt met hoge capaciteit voor bedrijfsdocumenten van hoge kwaliteit.
 • GI-56 M

  GI-56 M

  Magenta pigmentinkt met hoge capaciteit voor bedrijfsdocumenten van hoge kwaliteit.
 • GI-56 C

  GI-56 C

  Cyaan pigmentinkt met hoge capaciteit voor bedrijfsdocumenten van hoge kwaliteit.
 • mc-g03

  Inkt

  Maintenance cartridge: MC-G03

  Door gebruiker te vervangen onderhoudscartridge voor minimale downtime.
 • Zoek je iets vergelijkbaars?

  Bekijk deze producten in de PIXMA- en MAXIFY-serie.

  Wellicht vind je dit ook interessant

 • Inkt, toner en papier

  Een volledig assortiment aan Canon-inkten, toner en papier voor je printer.

 • Originele consumables

  Originele Canon-consumables zijn ontworpen om perfecte harmonie samen te werken met je Canon-printer.

 • Zakelijke printers

  Moeiteloos printen, scannen, kopiëren en faxen met het uitgebreide assortiment Canon-printers.

  1. Kosten per pagina (CPP) is hoeveel geld het kost om één pagina te printen. Dit wordt bepaald door de kosten van de inkt te delen door het paginavolume.
  2. De totale eigendomskosten (TCO) zijn een berekening van wat een printer je zou kosten op basis van de initiële aanschafprijs van de hardware plus de inktkosten gedurende een vaste periode.
  3. Disclaimer: de totale eigendomskosten (TCO) zijn gebaseerd op de oorspronkelijke aanschafkosten van de hardware plus de kosten van inkt of toner over een bepaalde periode (bekijk hieronder de voorwaarden). Let op: de totale eigendomskosten kunnen worden beïnvloed door aanvullende variabele kosten, waaronder andere consumables, inkt- en tonerbundels, inkt- en tonersets voor groot volume, onderhoud, stroomverbruik en reserveonderdelen.

   De vermelde procentuele kostenbesparing is een schatting van de totale kostenbesparing voor het opgegeven printvolume van 1.000 pagina's per maand (50% kleur, 50% zwart-wit) over een periode van 60 maanden (5 jaar).

   De totale eigendomskosten (TCO) zijn gebaseerd op de volgende berekening: [gemiddelde CPP (kleur) x printvolume (kleur) - min de pagina's die met zowel inkt als toner zijn geprint] plus [gemiddelde CPP (zwart-wit) x printvolume (zwart-wit) - min pagina's die met zowel inkt als toner zijn geprint] plus [hardwarekosten] plus [kosten voor onderhoudscartridge (alleen voor MAXIFY GX-modellen)].

   De vergelijkingsmodellen in de besparingen op de totale eigendomskosten (TCO) omvatten de vergelijkbare concurrerende modellen van Epson. De verkoopprijs van de printers in EUR (€) en de prijs van de consumables werden verkregen van de officiële website van de fabrikant (https://www.epson.de/) op 12 september 2022.

   De hardware en consumables voor de Canon MAXIFY GX7000, GX6000, GX5000, GX4000 en GX3000-series zijn in de berekening meegeteld en met als enige doel deze TCO-berekening is gebruikgemaakt van de aanbevolen verkoopprijs (RRP), inclusief btw.

   De btw is meegerekend, maar houd er rekening mee dat bezorgkosten niet in de prijsberekeningen zijn opgenomen. De prijzen kunnen op elk moment worden gewijzigd door marktomstandigheden.

   De printkosten zijn gebaseerd op het gebruik van de standaardinstellingen die op zowel Canon-printers als printers van concurrenten worden gebruikt. Dit is consistent met de testomstandigheden die voor de ISO/IEC-verbruikstest voor de relevante categorie zijn gebruikt.

   De kosten per pagina zijn berekend op basis van de verkoopprijs van consumables die op de websites van de fabrikanten is genoemd, gedeeld door het door de fabrikanten gepubliceerde verbruik dat in openbaar beschikbare informatie bekend is gemaakt. De kosten per pagina zijn gebaseerd op de printsimulatie van testpatronen in ISO/IEC24712 voor inkjetprinters.

   De specificaties en prestatiegegevens van alle fabrikanten zijn verzameld via openbaar beschikbare informatie, waaronder de eigen brochures en websites van de fabrikanten. Het inktverbruik van Canon en concurrenten zijn uit de gepubliceerde specificaties van de fabrikanten gehaald.

   Voor het doel van eerlijke vergelijking en nauwkeurige gegevensrapporten zijn de gegevens over het verbruik van consumables verkregen op basis van consumables voor toner- en inktverbruik met de hoogste standaard die ten tijde van de publicatie beschikbaar waren, volgens de ISO-standaarden. Combinatiepakketten, XL-cartridges en multipacks zijn niet bij de vergelijking meegerekend. Deze gegevens zijn openbaar beschikbaar.
  4. Paginavolume is de geschatte waarde gebaseerd op een afzonderlijke testmethode van Canon met behulp van de ISO / IEC 24712-grafiek en continue printsimulatie met de vervanging na de eerste installatie.
  5. De zuinige modus vermindert het verbruik van inkt door de dichtheid te verlagen. Er kunnen 50% meer pagina's worden geprint dan in de standaardmodus.
  6. De printsnelheid voor A4-documenten op normaal papier wordt gemeten op basis van het gemiddelde van ESAT in de testnorm van ISO / IEC 24734.