eur-lifestyle_hero

MegaTank-printers

Canon MAXIFY GX5550

Voldoe aan je zakelijke behoeften en profiteer van geavanceerde mediaverwerking, lage gebruikskosten en verbeterde beveiliging in een compact en gebruiksvriendelijk ontwerp. Geen gedoe, alleen printen in hoge kwaliteit.

 • Voldoe aan al je zakelijke behoeften

  Ideaal voor de detailhandel, logistiek en apotheken. Print op een breed scala papiergewichten, glanzende etiketten, enveloppen, leveringsbonnen en nog veel meer dankzij de veelzijdige mediaverwerking.

 • Lage kosten die laag blijven

  Houd de printkosten laag door maar liefst 14.000 pagina's uit een set kleureninktflessen, of 6000 pagina's uit een fles zwarte inkt te halen.3. Schakel over op de zuinige modus voor nog grotere besparingen.4

 • Duurzame documenten – dubbelop

  Print documenten met haarscherpe, duurzame details met snelheden van 24 ipm in zwart en 15,5 ipm in kleur.2 Pigmentinkten leveren documenten die markeerstiftbestendig, veegvast en bestand tegen water zijn.

 • Hoge capaciteit in een compacte vorm

  Bereik hoge productiviteit zonder concessies te doen aan ruimte dankzij het fraaie ontwerp met twee cassettes, elk met een capaciteit van 250 vel, en een invoerlade aan de achterzijde met een capaciteit van 100 vel.

 • Probleemloze gebruikerservaring

  Minimaliseer uitvaltijd met door de gebruiker vervangbare onderhoudscartridge en inktflessen, en controleer de printerstatus in één oogopslag dankzij een verbeterde gebruikersinterface.

 • Uw documenten veilig opslaan

  Verbeterde netwerkbeveiliging voor zorgeloos printen van gevoelige documenten, zoals adres- en receptlabels.

 • Specificaties

  • Veelzijdige mediaverwerking

   Ondersteunt uiteenlopende soorten media, van dun papier tot dik papier, fotopapier, enveloppen, etiketten en banners

  • Inktcartridges voor grote volumes

   6.000 pagina's met de zwarte-inktfles of maximaal 14.000 pagina's met een set kleureninktflessen3.

  • Snelle prints

   Verhoog de printproductiviteit met 24 ipm in zwart-wit en 15,5 ipm in kleur2.

  • Veilige connectiviteit

   Zowel LAN- als WLAN-verbindingen met verbeterde netwerkbeveiliging om documenten veilig te houden

  • 2,7-inch LCD-kleurentouchscreen

   Intuïtief gebruiksgemak binnen handbereik

  • Papiercapaciteit van 600 vel

   Print zonder onderbrekingen dankzij de invoer aan de achterzijde voor 100 vel en twee cassettes aan de voorzijde voor 250 vel

  • Intuïtieve gebruikerservaring

   LED-statusbalk en doorzichtige uitvoerlade voor het controleren van de printerstatus en eenvoudig te vervangen onderhoudscartridge en inktflessen

  • Compatibel met Mac- en Windows-besturingssystemen

   Eenvoudig te gebruiken met je besturingssysteem, smartphone of tablet via de Canon PRINT-app

  eur_witb

  Inhoud van de doos

  • MAXIFY GX5550

  • Netsnoer

  • GI-56 PGBK x1

  • GI-56 C x1

  • GI-56 M x1

  • GI-56 Y x1

  • Handleiding en andere documenten

  Canon MAXIFY GX5550
  Beoordelingen en recensies

  eur-pharmaceutical_lifestyle

  Uitstekend in elke omgeving

  Farmaceutische branche

  Print grote hoeveelheden adviesfolders, receptlabels en zelfs rechtstreeks op enveloppen zonder je zorgen te maken over inkt die opraakt of de veiligheid van je netwerk.

  Retail

  Print met gemak facturen en direct mail op dun papier dankzij consistente betrouwbaarheid, een hoge snelheid en een compact formaat. Maak vanuit je eigen organisatie duurzaam reclamemateriaal, actiebanners, etiketten en labels van hoge kwaliteit voor verkooppunten.

   eur-retail_lifestyle_
  eur-logistics_lifestyle

  Logistiek

  Print PD-labels, picklabels en pakbonnen met minimale gebruikersinteractie dankzij meerdere cassettes die een breed scala aan media kunnen verwerken.

  Gerelateerde producten

 • MAXIFY GX

  MegaTank-printers

  MAXIFY GX5050

  Profiteer elke dag van documenten van professionele kwaliteit met deze compacte, navulbare MegaTank-printer voor grote volumes.
 • MAXIFY GX6050

  MegaTank-printers

  MAXIFY GX6050

  Krijg elke dag documenten van professionele kwaliteit met een gemiddelde besparing van 90% op de totale eigendomskosten ten opzichte van de top 10 van laser- en inkjetprinters met deze navulbare MegaTank-printers voor grote volumes.
 • MegaTank-printers

  MAXIFY GX6550

  3-in-1 D-ADF-businessprinter voor uitstekende productiviteit in kleinere ruimten dankzij de toegankelijkheid aan de voorzijde en het MegaTank-ontwerp voor hoge paginavolumes.
 • MAXIFY GX7050

  MegaTank-printers

  MAXIFY GX7050

  Krijg elke dag documenten van professionele kwaliteit met een gemiddelde besparing van 90% op de totale eigendomskosten ten opzichte van de top 10 van laser- en inkjetprinters met deze navulbare MegaTank-printers voor grote volumes.
  1. De totale eigendomskosten (TCO) zijn gebaseerd op de oorspronkelijke aanschafkosten van de hardware plus de kosten van inkt of toner over een bepaalde periode (bekijk hieronder de voorwaarden). Let op: de totale eigendomskosten kunnen worden beïnvloed door aanvullende variabele kosten, met inbegrip van — maar niet beperkt tot - consumables, inkt- en tonerbundels, inkt- en tonersets voor groot volume, onderhoud, stroomverbruik en reserveonderdelen.

   De vermelde procentuele kostenbesparing is een schatting van de totale kostenbesparing voor het opgegeven printvolume van 1.000 pagina's per maand (50% kleur, 50% zwart-wit) over een periode van 60 maanden (5 jaar).

   De totale eigendomskosten (TCO) zijn gebaseerd op de volgende berekening: [gemiddelde CPP (kleur) x printvolume (kleur) - min de pagina's die met zowel inkt als toner zijn geprint] plus [gemiddelde CPP (zwart-wit) x printvolume (zwart-wit) - min pagina's die met zowel inkt als toner zijn geprint] plus [hardwarekosten] plus [kosten voor onderhoudscartridge (alleen voor MAXIFY GX-modellen)].

   De modellen waarmee de totale eigendomskosten zijn vergeleken, omvatten de top 10 van best verkochte kleurenlaserprinters en de top 10 van best verkochte inkjetprinters volgens de IDC EMEA Hardcopy Tracker (op basis van gegevens van het eerste t/m het derde kwartaal 2020). De gemiddelde verkoopprijs (ASP) van de printers in EUR (€) is gebaseerd op de IDC EMEA Hardcopy Tracker (gegevens uit eerste kwartaal 2020 t/m derde kwartaal 2020) en de prijs van consumables van de officiële websites van de fabrikant.

   De hardware en consumables voor de Canon MAXIFY GX7000-serie, Canon MAXIFY GX6000-serie en Canon MAXIFY GX5000-serie zijn in de berekening meegeteld en met als enige doel deze TCO-berekening met behulp van de aanbevolen verkoopprijs (RRP), inclusief btw. De btw is meegerekend, maar houd er rekening mee dat bezorgkosten niet bij de prijsberekeningen zijn meegeteld. De prijzen kunnen op elk moment worden gewijzigd door marktomstandigheden.

   De printkosten zijn gebaseerd op het gebruik van de standaardinstellingen die op zowel Canon-printers als printers van concurrenten worden gebruikt. Dit is consistent met de testomstandigheden die voor de ISO/IEC-verbruikstest voor de relevante categorie zijn gebruikt.

   De kosten per pagina zijn berekend op basis van de verkoopprijs van consumables die op de websites van de fabrikanten is genoemd, gedeeld door het door de fabrikanten gepubliceerde verbruik dat in openbaar beschikbare informatie bekend is gemaakt. De kosten per pagina zijn gebaseerd op de printsimulatie van testpatronen in ISO/IEC24712 voor inkjetprinters en ISO/IEC 19798 voor kleurenlaserprinters.

   De specificaties en prestatiegegevens van alle fabrikanten zijn verzameld via openbaar beschikbare informatie, waaronder de eigen brochures en websites van de fabrikanten. Het toner- en inktverbruik van Canon en concurrenten zijn uit de gepubliceerde specificaties van de fabrikanten gehaald.

   Voor het doel van eerlijke vergelijking en nauwkeurige gegevensrapporten zijn de gegevens over het verbruik van consumables verkregen op basis van consumables voor toner- en inktverbruik met de hoogste standaard die ten tijde van de publicatie beschikbaar waren, volgens de ISO-standaarden. Combinatiepakketten, XL-cartridges en multipacks zijn niet bij de vergelijking meegerekend. Deze gegevens zijn openbaar beschikbaar.
  2. De printsnelheid voor A4-documenten op normaal papier wordt gemeten op basis van het gemiddelde van ESAT in de testnorm van ISO / IEC 24734.
  3. Paginavolume is de geschatte waarde gebaseerd op een afzonderlijke testmethode van Canon met behulp van de ISO / IEC 24712-grafiek en continue printsimulatie met de vervanging na de eerste installatie.
  4. De zuinige modus vermindert het verbruik van inkt door de dichtheid te verlagen. Er kunnen 50% meer pagina's worden geprint dan in de standaardmodus.
  5. Alle gegevens zijn gebaseerd op de standaardtestmethoden van Canon, tenzij anders vermeld.
   Dit document kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.