MegaTank-printers

Canon PIXMA G1501

Specificaties

Functies
Printen
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specificaties

 • Notification Image

  Grote paginavolumes

 • Notification Image

  Ingebouwde inkttanks

 • Notification Image

  Hybride inktsysteem

 • Notification Image

  Printen zonder witrand

 • Notification Image

  Auto Power On

 • Notification Image

  Scherpe zwarte tekst

 • Notification Image

  Papierinvoer aan de achterzijde

 • Notification Image

  My Image Garden

Gedetailleerde specificaties

Algemene specificaties

Printerspecificaties

Cartridges en capaciteit

Ondersteund Papier

Interface

Connectiviteit

Software

Fysieke kenmerken

Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

De printsnelheid is afhankelijk van de systeemconfiguratie, de interface, de software, de complexiteit van het document, de printmodus, de paginadekking, het type papier dat wordt gebruikt enz.

Het inktverbruik is afhankelijk van de geprinte tekst of foto's, de gebruikte softwaretoepassingen, de printmodus en het type papier dat wordt gebruikt. Ga naar www.canon.nl/ink/yield voor informatie over de capaciteit

Alle merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.

Microsoft, Windows en het Windows-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

 1. Inktdruppeltjes kunnen worden gespoten met een minimale pitch van 1/4800 inch
 2. De printsnelheid voor A4-documenten op normaal papier wordt gemeten op basis van het gemiddelde van ESAT in de testnorm van ISO/IEC 24734.
 3. De printsnelheid voor A4-documenten op normaal papier wordt gemeten op basis van het gemiddelde van ESAT in de testnorm van ISO/IEC 24734.
 4. De fotoprintsnelheid is gebaseerd op de standaardinstelling en het gebruik van de ISO/JIS-SCID N2-standaard op Canon Photo Paper Plus Glossy II. Er wordt geen rekening gehouden met de verwerkingstijd van de gegevens op de hostcomputer.
 5. Het paginavolume van de inktcartridge is bij de eerste installatie lager dan bij een vervangende cartridge. Dit komt doordat een bepaalde hoeveelheid inkt wordt verbruikt om de printkop te vullen tijdens de installatie. *Paginavolume is de geschatte waarde gebaseerd op een afzonderlijke testmethode van Canon. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de ISO / IEC 24712-grafiek en continue printsimulatie met de vervangende inktcartridges na de eerste installatie. Paginavolume van kleureninktcartridges is het gemiddelde volume van cyaan, magenta en geel samen. Paginavolumes van zwarte en kleureninktcartridges kunnen niet worden gecombineerd. Het paginavolume is o.a. sterk afhankelijk van wat er wordt geprint.
 6. *Paginavolume is de geschatte waarde gebaseerd op een afzonderlijke testmethode van Canon met behulp van de ISO/IEC 29103-grafiek en continue printsimulatie met de vervanging na de eerste installatie.
 7. Full HD Movie Print kan worden gebruikt met MOV- en MP4-filmbestanden die zijn gemaakt door bepaalde digitale camera’s en camcorders van Canon. Vereist de installatie van de software die bij videocamera’s of digitale camera’s van Canon is meegeleverd en waarmee de movie is gemaakt. MOV-bestanden vereisen: ZoomBrowser EX / ImageBrowser (versie 6.5 of later), MP4-bestanden vereisen: ImageBrowser EX (versie 1.0 of later).
 8. Easy-WebPrint EX vereist Internet Explorer 8 of nieuwer
 9. Normaal papier (A4, B/W). Geluidsniveau gemeten op basis van ISO-norm 7779.
 10. Printen: bij printen van ISO/JIS-SCID N2 (geprint met inkjetprinter) op normaal A4-papier met de standaardinstellingen.