Printers voor thuis

PIXMA TR8550

Specificaties

Specificaties

 • Notification Image

  Wi-Fi en Ethernet

 • Notification Image

  Canon PRINT-app

 • Notification Image

  5 single inktcartridges

 • Notification Image

  10,8 cm touchscreen

 • Notification Image

  Bluetooth

 • Notification Image

  PIXMA Cloud Link

 • Notification Image

  Twee papierinvoerlades

 • Notification Image

  ADF voor 20 vel

Gedetailleerde specificaties

Printerspecificaties

Cartridges en capaciteit

Ondersteund Papier

Scannerspecificaties

Specificaties Kopieerapparaat

Faxspecificaties

Interface

Connectiviteit

Software

Fysieke kenmerken

Alle specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

De printsnelheid is afhankelijk van de systeemconfiguratie, de interface, de software, de complexiteit van het document, de printmodus, de paginadekking, het type papier dat wordt gebruikt enz.

De scansnelheid is onder andere afhankelijk van de systeemconfiguratie, de interface, de software, de instellingen van de scanmodus en het documentformaat.

De kopieersnelheid is afhankelijk van de complexiteit van het document, de kopieermodus, de paginadekking, het type papier dat wordt gebruikt, enz. Er wordt geen rekening gehouden met de opwarmtijd.

Het inktverbruik is afhankelijk van de geprinte tekst/foto's, de gebruikte softwaretoepassingen, de printmodus en het type papier dat wordt gebruikt. Ga naar www.canon.nl/ink/yield voor meer informatie

Alle merk- en productnamen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.

 1. Inktdruppeltjes kunnen worden gespoten met een minimale pitch van 1/4800 inch.
 2. Documentprintsnelheden zijn de gemiddelden van de ESAT-testnorm voor de standaard simplexmodus ISO/IEC 24734.
 3. Documentprintsnelheden zijn de gemiddelden van de ESAT-testnorm voor de standaard simplexmodus ISO/IEC 24734.
 4. De printsnelheid voor foto's is gebaseerd op de standaardinstelling met behulp van ISO/JIS-SCID N2 op Photo Paper Plus Glossy II waarbij geen rekening is gehouden met de gegevensverwerkingstijd op de hostcomputer.
 5. De snelheid voor kleurendocumenten is gemeten met ISO/IEC 29735 Doel A. De scansnelheid wordt gerekend vanaf het indrukken van de scanknop van het scannerstuurprogramma tot aan het verdwijnen van het statusbericht van het scherm. De scansnelheid is onder andere afhankelijk van de systeemconfiguratie, de interface, de software, de instellingen van de scanmodus en het documentformaat.
 6. De optische resolutie is een meting van de maximale Hardware Sampling Resolution en is gebaseerd op ISO 14473. Optische resolutie voor scannen is beschikbaar, alleen bij gebruik van het TWAIN-stuurprogramma.
 7. De faxverzendsnelheid is gebaseerd op de standaardinstelling en het gebruik van ITU-T-chart nr. 1 voor zwart-wit en Canon Colour Fax Test Sheet voor kleur. De werkelijke transmissiesnelheid is afhankelijk van de complexiteit van het document, de faxinstellingen aan de ontvangstzijde, de eigenschappen van de telefoonverbinding, enz.
 8. De faxverzendsnelheid is gebaseerd op de standaardinstelling en het gebruik van ITU-T-chart nr. 1 voor zwart-wit en Canon Colour Fax Test Sheet voor kleur. De werkelijke transmissiesnelheid is afhankelijk van de complexiteit van het document, de faxinstellingen aan de ontvangstzijde, de eigenschappen van de telefoonverbinding, enz.
 9. Wi-Fi frequentieband: 2,4 GHz, Wi-Fi-beveiliging: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, beheerderswachtwoord
 10. Bij printen van ISO/JIS-SCID N2-patroon op Photo Paper Plus Glossy II van 10 x 15 cm met de standaardinstellingen.
 11. Bij kopiëren van ISO/JIS-SCID N2 (geprint met inkjetprinter) op normaal A4-papier met de standaardinstellingen.