Verhalen

De genomineerden voor de World Press Photo Contest 2018

Civilians who had remained in west Mosul after the battle to take the city line up for aid in the Mamun neighbourhood. One girl turns her face to the masses while the others look on. Shot by Ivor Prickett.
Deze foto van Ivor Prickett is genomineerd voor de titel World Press Photo of the Year 2018. Op de foto staan burgers uit de wijk Mamun, in het westen van Mosoel, in de rij voor hulpgoederen. Ze waren in de stad achtergebleven na het gevecht om Mosoel te heroveren. 15 maart 2017. Gefotografeerd met een Canon EOS 5D Mark III en een EF 24-70mm f/2.8L II USM-objectief in opdracht van The New York Times. De serie werd genomineerd in de categorie General News Stories. © Ivor Prickett

Geschreven door Lucy Fulford


Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending bij onderhoud. Ook kunnen ze regelmatig gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Kom meer te weten en vraag het aan

A CPS member looking pleased with his Canon photography equipment