Canon’s Sustainability Approach

Onze duurzaamheidsbenadering

Canon's benadering tot duurzaamheid is ontworpen om de problemen aan te pakken die de meeste impact hebben op Canon's mogelijkheid om de positieve kracht van beeldtechnologie en diensten te laten groeien.

Canon's strategie

Lees meer over Canon's duurzaamheidsstrategie, bijvoorbeeld over hoe Canon speerpunten heeft geïdentificeerd en gecategoriseerd.

PDF downloaden

compass-and-map-in-hand-of-person

Onze prestaties

Lees meer over de doelstellingen die wij ons hebben gesteld voor de verbetering van onze prestaties op het gebied van duurzaamheid voor 2020. Onze duurzaamheidsprestaties hebben ervoor gezorgd dat Canon al vier jaar op rij de EcoVadis Gold rating status heeft.

Duurzame prestaties

race-track

Onze klanten

Onze duurzaamheidsinitiatieven zijn erop gericht om de toegevoegde waarde die Canon voor haar klanten heeft, te maximaliseren. Bekijk hoe wij dit waarmaken.

PDF downloaden

Key-Solution-2_570x652

Canon Global

Onze EMEA duurzaamheidsstrategie draagt bij aan Canon's wereldwijde aanpak op het gebied van duurzaamheid. Deze aanpak wordt toegelicht in de meest recente uitgave van ons wereldwijde duurzaamheidsrapport.

Bekijk de strategie

Duurzaamheidsrapport

canon-global

Naleving en beleid

Canon's duurzaamheidsstrategie is gebaseerd op de levering van wat Canon 'brilliant basics' noemt. Dit bestrijkt alle vlakken van relevante naleving en certificering. Canon heeft ook een beleid ontwikkeld om zeker te zijn van een continue verbetering van haar beheer van sociale en milieueffecten:

Lees meer