Creative Park
alt text goes here

Creative Park APP

Voor stijlvolle, handgemaakte decoraties, persoonlijke wenskaarten, papieren creaties en nog veel meer - helemaal gratis.

Downloaden in iOS
Downloaden op Android

Craft. Creatie. Kunst.

Of het nu gaat om alledaagse decoraties of decoraties voor feestjes, van eenvoudige knutsel-ideeën tot 3D-modellen in origami-stijl - breng het papierplezier in je dagelijkse leven met familie en vrienden.

Verkennen

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor feestdecoraties of gewoon op een luie middag plezier wilt hebben met opvouwbare papieren modellen, in de Creative Park-app van Canon vind je wat je zoekt.

Explore
Try something new

Probeer iets nieuws

Verveling behoort tot het verleden dankzij de eenvoudige bladerfunctie, nieuw toegevoegde creatieve ontwerpen voor papieren kunst en frisse knutsel-ideeën. Er zijn elk seizoen updates en speciale evenementen!

Kies je eigen stijl

Voeg met de bewerkingsfunctie een persoonlijk tintje toe aan je creaties. Pas de sjablonen aan met foto's en tekst om ze speciaal te maken. Sla je favorieten op en maak ze opnieuw, waar je ook bent.

Make it your own
Create with ease

Eenvoudig creëren

Ga direct van bewerken naar printen zonder de app te verlaten. Je hebt alleen de compatibele Canon-inkjetprinter en de Creative Park-app nodig. Je hoeft alleen maar het eenvoudige registratieproces* te voltooien om altijd en overal je eigen projecten te kunnen maken.

Maak een Canon ID aan

Compatibiliteit met de Creative Park-app

Ga voor informatie over ondersteunde Canon InkJet-printermodellen naar de volgende webpagina: https://ij.start.canon/cpapp-model

Deze app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en is compatibel met de besturingssystemen iOS 12.0 of nieuwer/Android OS 5.0 of nieuwer.

Talen
Beschikbaar in Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Italiaans, Nederlands, Noors, Pools, Portugees, Russisch, Spaans, Tsjechisch, Turks, Zweeds.

*Creative Park is een gratis contentservice en is exclusief beschikbaar voor eigenaren van een Canon-printer. Meld je aan bij je Canon ID-account of maak een account aan, registreer je Canon-printer en download de Creative Park-app om de functies voor bewerken en printen te gebruiken.

Maak een Canon ID aan

Je Canon ID is je persoonlijke account waarmee je toegang hebt tot Canon-services en -apps en waar je al je Canon-producten kunt registreren. Krijg toegang tot Print Rewards, de Canon Store en geniet van de exclusieve Canon ID-content.

Maak een Canon ID aan

Gerelateerde artikelen

Slimme printtips, leuke kunstprojecten en handige manieren om je favoriete foto's optimaal te benutten.

Alle artikelen bekijken

Wellicht vind je dit ook interessant