PlotWave 7500

Eenvoudig, veilig en intelligent.

Productieve grootformaat zwart-witprinters: bieden op ongecompliceerde wijze uitstekende kwaliteit en veelzijdigheid.(Niet meer leverbaar)

Brochure downloaden

Datasheet downloaden

Informatie aanvragen

PlotWave 7500

Eenvoudig, veilig en intelligent.

De PlotWave 7500 is ideaal voor omgevingen waar meerdere mensen op elk gewenst moment complexe technische documenten op grootformaat willen printen. Deze printer biedt op ongecompliceerde wijze uitstekende kwaliteit en veelzijdigheid: eenvoudig printen met intelligente automatische functies die elke keer weer indrukwekkende resultaten opleveren.

Eenvoudig

Gemakkelijk in het gebruik dankzij de geïntegreerde intelligentie en de uitzonderlijke eenvoud. Open en print uw nieuwste revisietekeningen vanuit uw home folder, cloud of lokale netwerk, of gebruik de intuïtieve kopieer- en scanfuncties.

Veilig

SMARTshield beschermt uw gegevens tijdens alle stadia van het printproces, nu en in de toekomst. Verstuurde gegevens worden beveiligd met coderingsprotocollen. En ook opgeslagen gegevens zijn veilig gecodeerd.

Intelligent

De PlotWave-serie heeft intelligente geautomatiseerde functies, zoals eenvoudig media invoeren, Pico Printing en Radiant Fusing-technologie, die u tijd besparen en uw werk makkelijker maken.

Story

Belangrijkste specificaties

Printsnelheid

10 D/A1-formaat per minuut
5 E/A0-formaat per minuut

Mediacapaciteit

Extra derde lade voor hogere mediacapaciteit, van 4 naar 6 mediarollen (800 naar 1200 m2).

Tijd tot eerste pagina verschijnt

<40 seconden

Imaging technologie

Elektrofotografie (LED) met organische fotogeleider. Radiant Fusing-technologie met minimale opwarmtijd.

PlotWave 7500

Optionele randapparatuur

PlotWave 7500

PlotWave 7500

Video bekijken

SMARTshield

Een reeks beveiligingsfuncties die zijn ingebouwd in de complete printworkflow van de nieuwste PlotWave- en ColorWave-systemen. Ontworpen om uw systemen veilig te houden: vandaag en in de toekomst.

Meer weergeven

ClearConnect

Print vanuit elke applicatie, elke webbrowser of vanaf elk mobiele apparaat. De ClearConnect-softwaresuite biedt een eenvoudige workflow voor zowel individuele printtaken als complexe documentsets bestaande uit meerdere bestanden.

Radiant Fusing

Radiant Fusing is een duurzame technologie die in elke kantooromgeving past. Met Radiant Fusing hebt u het allemaal: onmiddellijke resultaten, constante hoge kwaliteit en energiebesparingen.

Ontdek meer

Wilt u meer weten over de PlotWave 7500?

CONTACT met een specialist