Stacker Select

Bespaar waardevolle tijd dankzij de volledig geïntegreerde Stacker Select. Breid uw stapelcapaciteit uit tot 400 vellen met een breedte tot 1.067 mm.

Datasheet downloaden

Informatie aanvragen

Stacker Select

Productief, flexibel, eenvoudig

Verhoog de productiviteit van uw grootformaat printers met de Stacker Select, de geïntegreerde, productieve stapelaar waarmee u de stapelcapaciteit uitbreidt tot 400 vellen met een breedte tot 1.067 mm. Grote capaciteit voor ontvangen en vasthouden van meerdere opdrachten met verschillende typen

Productief

Verhoog uw productiviteit doordat er tot 400 prints automatisch netjes worden gestapeld,, waardoor er onbewaakt kan worden geprint. Gebruik de Stacker Select naast de bovenuitvoer om uw uitvoercapaciteit uit te breiden.

Flexibel

Compatibel met alle grootformaat printers uit de PlotWave- en ColorWave-serie. Ondersteunt veel verschillende media met een breedte tot 1.067 mm en een lengte tot 1.219 mm.

Eenvoudig

Bijzonder gebruiksvriendelijk doordat de Stacker Select volledig is geïntegreerd met de grootformaat printers. Stapelsnelheid wordt aangepast aan de snelheid van de printer.

Productive, flexible, easy

Geoptimaliseerd voor PlotWaves en ColorWaves

Wilt u meer weten over de Stacker Select?

CONTACT met een specialist