FESPA Global Print Expo 2020 is uitgesteld. De nieuwe datums worden later bekendgemaakt.

EVENEMENT

Bezoek de Canon-stand tijdens FESPA 2020

The engine of imagination

Boost uw business

FESPA Global Print Expo is dé plek voor grootformaat graphics. Canon presenteert tijdens FESPA verschillende grootformaat toepassingen om de kracht van print te illustreren en om te laten zien hoe u klanten hiermee een inspirerende, unieke en onverwachte ervaring kunt bieden, van thuis tot op straat tot in de winkel.

Ontdek nieuwe mogelijkheden om groei te stimuleren en uw productieproces te verbeteren, met kortere levertijden, minder afval, lagere kosten en hogere winst. Raak geïnspireerd door de nieuwste innovatieve technologieën die uw business een boost kunnen geven. Bent u klaar voor de reis?

Canon - engine of imagination

Voed uw creativiteit

Ervaar de innovatieve technologiën van Canon en ontdek hoe de nieuwste ontwikkelingen in de Canon Arizona-serie en de baanbrekende Canon Colorado met UVgel-printtechnologie groei stimuleren en nieuwe kansen voor u creëren. Canon is de drijvende kracht achter creativiteit.

Arizona flatbed printer

Tentoongesteld op de Canon-stand, klaar om uw bedrijf te laten groeien:

Kom langs op de Canon-stand op FESPA 2020

Canon heet u van harte welkom op de Canon-stand en deelt geavanceerde oplossingen voor grootformaat graphics met u, inspireert u met ongelooflijke printtoepassingen en bekijkt hoe u uw bedrijf samen met ons kunt laten groeien.

Reserveer uw gratis ticket vandaag nog!

Gratis toegang