EVENEMENT

Breng een bezoek aan de stand van Canon tijdens FESPA 2022

Drie wereldpremières, opvallende applicaties, slimme workflows en een duurzame aanpak. Meer dan genoeg redenen om de stand van Canon te bezoeken.

Breng een bezoek aan de stand van Canon tijdens FESPA 2022

Canon Camera

Make it Big op FESPA

Nergens anders vindt u een completer aanbod van Canon's grootformaatgraphics. Ontmoet de experts, laat u inspireren door nieuwe technologieën en leer van de best practices in de branche.

Bezoek Canon tijdens de FESPA Global Print Expo 2022, Messe Berlin, en ontdek samen hoe u het kunt MAKEN!

Hal 3.2, stand A30
31 mei - 3 juni, Berlijn

Het grotere geheel

In de afgelopen jaren is verandering in een stroomversnelling geraakt. U heeft zich aangepast en nieuwe zakelijke kansen gevonden om uw bedrijf in stand te houden. Nu is het tijd om weer naar het grotere geheel te kijken en nieuwe manieren te vinden om te groeien. Wat zal er in de toekomst veranderen voor uw klanten?

In de snelle wereld van vandaag draait het allemaal om het maken van die blijvende indruk en het leveren van een GROTE impact, of het nu gaat om het enorme formaat, de kleur, de speciale effecten of het feit dat het is gepersonaliseerd.

Bezoek Canon tijdens FESPA om samen te kijken naar hoe u:

 • OPVALT met geweldige toepassingen die uw klanten inspireren
 • INNOVEERT met nieuwe technologieën en workflows
 • GROEIT door nieuwe services toe te voegen en uw aanbod uit te breiden

Hoogtepunten van de stand

Canon biedt technologieën die de beste kwaliteit en productieve oplossingen leveren met het grootste toepassingsbereik, ondersteund door unieke en gepatenteerde technologieën van Canon.

 • Groot toepassingsbereik

  Canon laat hoogwaardige en exclusieve toepassingen zien die zijn geprint op Canon's flatbed- en roll-to-roll-printers. Van detailhandel en signage tot interieur. Ontdek alle mogelijkheden op de Canon-stand.

 • De beste end-to-end oplossingen

  Canon laat een retailervaring zien met een volledige workflow erachter. Samen met Canon’s technologiepartners biedt Canon klanten de beste end-to-end oplossingen. Om u te helpen met het groeien van uw organisatie en het verlagen van de totale cost of ownership.

 • Uniforme en eenvoudige service-aanpak

  proCARE: met Canon's LFG-portfolio en uniforme en eenvoudige service-aanpak blijft u de concurrentie voor. Ga vol vertrouwen op zoek naar nieuwe kansen en inkomstenbronnen.

Innovatieve hardware en software

Van innovatieve hardware en slimme afwerkingsapparaten tot geavanceerde workflowoplossingen en fantastische toepassingen.

 • UV-FLATBEDPRINTER

  Arizona 2380 XTF met RMO

  De Arizona 2300-serie met Arizona FLOW-technologie biedt optimale printkwaliteit en veelzijdigheid voor zowel harde als flexibele mediatoepassingen.

 • UVgel Wallpaper Factory

  PRODUCTIE VAN BEHANG

  UVgel Wallpaper Factory

  Digitaal, op de juiste manier - Een volledig geautomatiseerde modulaire oplossing voor de productie van gepersonaliseerd behang en andere hoog-volume toepassingen met UVgel-printtechnologie aan de basis

 • Colorado 1630

  ROLL-TO-ROLL UVGEL-PRINTER

  Colorado 1630

  Volledig modulaire roll-to-roll UVgel-printer voor grootformaat graphics. Configureer het basissysteem naar uw behoeften en upgrade deze later naarmate het volume groeit.

 • GROOTFORMAAT PRINTER

  imagePROGRAF GP-4000

  De eerste grootformaat printer ooit met neonroze pigmentinkt op waterbasis. De printer levert opvallende kleurprestaties en voldoet aan de creatieve vraag naar uitgesproken en diverse kleuren onder zowel ontwerpers als printserviceproviders.

 • GROOTFORMAAT PRINTER

  imagePROGRAF TZ-30000

  Deze ultra-efficiënte printer is een welkome aanvulling op Canon's grootformaatportfolio, biedt een uitzonderlijke productiviteit en een uitstekende printkwaliteit met betrouwbare nauwkeurigheid, en is geschikt voor CAD-tekeningen en posterproductie.

 • ROLL-TO-ROLL UVGEL-PRINTER

  Colorado 1650

  Eén printer. Twee afwerkingen: matte en glanzende prints op één apparaat. De Colorado 1650 is volledig uitgerust met FLXfinish om een verbazingwekkend scala aan toepassingen te printen op hoge snelheden.

 • Arizona 135 GT

  @ PARTNERSTAND

  Arizona 135 GT met RMO

  Benut nieuwe, winstgevende zakelijke kansen met verbluffende toepassingen voor een brede serie media met de bekroonde Arizona-flatbedprinter, en voor minder dan u zou denken. Tentoongesteld met Roll Media Option.

 • SOFTWARE

  Verbeter en versnel uw organisatie

  U wilt tijd en arbeidskosten besparen. En tegelijkertijd wilt u uw organisatie onderscheiden van de concurrentie. Dat is waar de nieuwe workflowoplossingen van Canon van pas komen. Kom langs en bekijk alle end-to-end workflowoplossingen van Canon.

 • @ FOTOBA STAND

  Colorado 1650 - Jumbo Roll in/out

  De Colorado 1650 met 'Jumbo Roll in' + 'Jumbo Roll out' staat op de stand van FOTOBA.

3 wereldpremières

Canon deelt op FESPA 2022 drie wereldpremières met u, zodat u het niet alleen kunt maken, maar het ook GROOTS kunt maken. Canon kan niet wachten om u dit alles te laten zien.
REGISTREER NU

Registreer u voor een gratis FESPA-ticket en Make it BIG!

Opvallende toepassingen

Ontdek hoe u uw organisatie verbetert en uw klanten inspireert met Canon's grootformaatoplossingen die zijn ontworpen voor hoge productiviteit en worden ondersteund door een reeks automatiseringsfuncties.

Ontdek meer

Bezoek Canon tijdens FESPA in Berlijn!