Canon Camera

Geniet van de smaak van kleur op FESPA 2021

Nergens anders vindt u een completer aanbod van Canon's grootformaatgraphics. Ontmoet de experts, laat u inspireren door nieuwe technologieën en leer van de best practices in de branche. Breng een bezoek aan de stand van Canon op FESPA 2021.

12-15 oktober 2021, RAI Amsterdam
Stand van Canon F95 in Hal 1.

Registreer uw gratis ticket vandaag!

Geniet van de smaak van kleur op FESPA 2021

Breng een bezoek aan de stand van Canon tijdens FESPA 2021

De tijd waarin we leven is turbulent en onzeker. Dit geldt ook voor de sector van grootformaatgraphics. En hoewel we niet weten hoe de wereld er over een paar weken, maanden of een jaar zal uitzien, moeten we ons voorbereiden op het 'nieuwe normaal'. Daarom nodigt Canon u uit om nieuwe mogelijkheden en kansen te verkennen om uw organisatie te laten groeien. Hopelijk kunt u weer persoonlijk bij de FESPA Global Print Expo bij de stand van Canon F95 in Hal 1 zijn.

Hoogtepunten van de stand

Van innovatieve hardware, slimme afwerkingsapparaten tot geavanceerde workflowoplossingen en unieke printtoepassingen.

 • Arizona 135 GT

  UV-FLATBEDPRINTER

  Arizona 135 GT

  Benut nieuwe, winstgevende zakelijke kansen met verbluffende toepassingen voor een brede serie media met de bekroonde Arizona-flatbedprinter, en voor minder dan u zou denken. Gelanceerd in juni dit jaar.

 • UVgel Wallpaper Factory

  PRODUCTIE VAN BEHANG

  UVgel Wallpaper Factory

  Een volledig modulaire oplossing voor de productie van gepersonaliseerd behang op basis van de UVgel-printtechnologie.

 • Colorado 1630

  ROLL-TO-ROLL UVGEL-PRINTER

  Colorado 1630

  Volledig modulaire roll-to-roll UVgel-printer voor grootformaat graphics. Configureer het basissysteem naar uw behoeften en upgrade deze later naarmate het volume groeit.

 • UV-FLATBEDPRINTER

  Arizona 2380 XTF met nieuwe RMO

  De Arizona 2300-serie met Arizona FLOW-technologie biedt optimale printkwaliteit en veelzijdigheid voor zowel harde als flexibele mediatoepassingen.

 • @ FOTOBA STAND

  Colorado 1650

  De Colorado 1650 met 'Jumbo Roll in' + 'Jumbo Roll out' draait op de stand van FOTOBA, tegenover de stand van Canon.

 • SOFTWARE

  Touchstone en Arizona Xpert

  Goede workflowsoftware is cruciaal voor het verbeteren van uw efficiëntie. Met Touchstone kunt u hoogwaardige reliëfprints maken. Met Xpert kunt u eenvoudig multi-layered projecten maken.

Krijg een voorproefje van de unieke printtoepassingen van Canon

Laat u inspireren door de vele toepassingen die te zien zijn, de nieuwe technologieën en leer van de best practices in de markt. Ontdek nieuwe manieren om uw aanbod te verbeteren met toepassingen die u zich eerder niet kon voorstellen.

Geniet van productiviteit

Ontdek hoe u uw aanbod kunt verbeteren met Canon's grootformaatgraphicsoplossingen die zijn ontworpen voor hoge productiviteit en worden ondersteund door een reeks automatiseringsfuncties. De technologie van Canon is gebouwd voor maximale inzetbaarheid, weinig onderhoud en minimale tussenkomst van de gebruiker.

Ontdek meer

Wilt u een bezoek brengen aan de stand van Canon tijdens FESPA 2021?

Registreer uw gratis ticket vandaag!