eos 700d sample

EOS-spiegelreflexcamera's voor beginnende fotografen

Moeiteloos kennismaken met EOS-fotografie, met geweldige beeldkwaliteit en talloze creatieve mogelijkheden.

Je reis begint hier

Dankzij het Canon-assortiment DSLR-camera's voor beginnende fotografen kun je je eerste stappen in de spannende wereld van EOS-fotografie zetten. Canon wil je graag helpen de juiste camera voor jou te vinden zodat je kunt genieten van geweldige beeldkwaliteit en talloze creatieve mogelijkheden.

Uitgelichte producten

Boy stares out of bus window, showing depth of field

EOS 2000D

Ontdek superieure foto's met 24,1 Megapixel en Full HD-video's. Vergroot je creativiteit met deze leuke, gebruiksvriendelijke DSLR-camera.

Nu ontdekken

Boy stares out of bus window, showing depth of field

EOS 4000D

Geniet van creatieve foto's van DSLR-kwaliteit en Full HD-video's met deze gebruiksvriendelijke, intuïtieve EOS-camera met 18 Megapixel.

Nu ontdekken

Andere producten in het assortiment

Home & Photo Printers_PIXMA_MG7750 open


Weet je niet welk model je moet kiezen?

Gebruik de Canon camera-zoekfunctie en vind de camera die bij je past.

Vind mijn camera

Wees creatief

Met een digitale SLR kun je een kiekje omtoveren in een veel creatiever project. Gebruik effecten met korte scherpstelling om de aandacht op het onderwerp te vestigen en gebruik combinaties van creatieve filtereffecten om opvallende foto's te maken.

Scene Intelligent Auto

Maak het je gemakkelijk met Canon's Scene Intelligent Auto-modus, die precies de juiste camera-instellingen voor je onderwerp kiest. Zo krijg je fantastische beelden en kun jij je richten op je creativiteit.

Scene Intelligent Auto

Klaar voor actie

Altijd klaar om creativiteit te uiten met snelle, responsieve opnamen, intuïtieve touchscreen-functionaliteit en een optische zoeker voor eenvoudige kadrering. Traceer eenvoudig bewegende objecten en leg ze vast, dankzij een slim autofocussysteem en continu-opnamen.

Ready for action

EOS Movies en Video Snapshot

Maak moeiteloos video's van bioscoopkwaliteit. Houd je onderwerp scherp in beeld met prachtige achtergrondvervaging dankzij Dual Pixel CMOS AF- en HYBRIDE CMOS-AF-technologieën. Leg met Video Snapshot clips vast van 2, 4 of 8 sec. en combineer ze tot hoogwaardige beelden.

EOS Movies and Video Snapshot

Ondersteuning en inspiratie

Verwissel lenzen en verruim je blik met het EOS System, plus alle adviezen die je nodig hebt dankzij EOS-tutorials.

Niet alle functies zijn beschikbaar op alle camera's