Spiegelreflexcamera''s

Canon EOS 250D

's Werelds lichtste spiegelreflexcamera met variangle scherm*, met klassieke bediening en geavanceerde technologie. Prachtige foto's en 4K video's zijn eenvoudig vast te leggen en de camera communiceert intuïtief met slimme apparaten.**

Canon Camera

De compacte DSLR

Als 's werelds lichtste DSLR-camera met variangle scherm* kun je de EOS 250D naar meer plekken en dus vaker meenemen. Zo kun je fantastische beelden vastleggen wanneer je in een creatieve bui bent.

Verbluffende beelden met hoge resolutie en 4K video's

Maak haarscherpe en kleurrijke foto's met 24,1 Megapixel en 4K video's. Een sensor met APS-C-formaat en DIGIC 8-processor zorgen voor geweldige resultaten, zelfs bij weinig licht.

Canon Camera
Canon Camera

Verbonden met jouw leven

Je kunt foto's eenvoudig delen met vrienden en familie – koppel de EOS 250D gewoon aan je smartphone of tablet* met Bluetooth** en de ingebouwde Wi-Fi van de camera doet de rest.

Blijf gefocust en scherp

Of je het moment nou vastlegt met 5 fps met de optische zoeker of gebruikmaakt van Dual Pixel CMOS AF Live View met Eye AF – je geniet sowieso van haarscherpe resultaten.

Canon Camera
Canon Camera

Eenvoudig of geavanceerd?

Het is heel eenvoudig: je richt en maakt foto's. Dankzij de stapsgewijze gebruikersinterface en Creative Assist-modus kun je je creativiteit de vrije loop laten.
Het variangle touchscreen maakt lastige hoeken en selfies gemakkelijk.

Canon streeft ernaar om voor 2050 de CO2-uitstoot van haar bedrijfsactiviteiten tot nul terug te brengen

Canon wil dit bereiken door een gemiddelde jaarlijkse vermindering van 3% te verwezenlijken in de CO2-uitstootverbeteringsindex per levenscyclus per product. Wat, indien waargemaakt, een vermindering van 50% betekent in 2030 ten opzichte van de uitstoot in 2008. Canon acht dit in overeenstemming met de vermindering waarom wordt gevraagd in het akkoord van Parijs.

Canon zal haar effect blijven evalueren vanuit een langetermijnperspectief om haar bijdrage aan de realisatie van een koolstofarme samenleving te toetsen.

Photographer looking down view finder
Canon Camera

Vlogging-camera's van Canon

Wie kijkt er naar jou? Maak geweldige content met je Canon-camera en krijg meer volgers. Ideaal voor vloggers over de hele wereld.

Is de EOS 250D de juiste camera voor jou?

Ontdek nu de opties

Specificaties

 • 24,1 Megapixel

  Foto's met een hoge resolutie

 • Optische zoeker

  Zie dingen zoals ze werkelijk zijn

 • 4K-video's

  Voor de ultieme helderheid

 • Dual Pixel CMOS AF

  Uitstekende AF bij gebruik van Live View

 • Variangle scherm

  Maak selfies en wees creatief met hoeken

 • Gebruikersinterface

  Leer je camera kennen terwijl je deze gebruikt

 • Wi-Fi en Bluetooth®**

  Wireless verbinding met smartphones of tablets

 • Creative Assist

  Probeer nieuwe looks en verbeter je foto's

 1. *250D (zwart/zilver) is 's werelds lichtste DSLR met APS-C-sensor en variangle LCD-scherm. Inclusief accu en geheugenkaart conform de CIPA-richtlijnen. Vanaf 9 april 2019 (onderzocht door Canon).
 2. **Vereist een smartphone of tablet die is uitgerust met Bluetooth-versie 4.0 (of nieuwer). Vereist ook een smartphone of tablet met het besturingssysteem iOS 8.4 (of nieuwer) of Android 5.0 (of nieuwer).
 3. ***Het Bluetooth®-woordmerk en de Bluetooth-logo's zijn gedeponeerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Canon Inc. gebeurt onder licentie. Overige producten en merknamen zijn handelsmerken van de respectievelijke eigenaren.

Inhoud van de doos

Neem alleen een geheugenkaart en cameratas mee om het moment vast te leggen tijdens speciale gelegenheden

 • EOS 250D-body

 • Oogschelp EF

 • Camerahoes R-F-3

 • Wide strap EW-400D-N

 • Acculader LC-E17E

 • Accu LP-E17

 • Netsnoer

 • Gebruikershandleiding

Aanbevolen lenzen

Compatibele accessoires

Ontdek meer opties

Canon EOS 250D
Beoordelingen en recensies

Gerelateerde producten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en productinfo