Canon Camera

AANKONDIGING OVER ONTWIKKELING

Outpace.

Outperform.

Vergankelijke momenten door de tijd, vastgelegd op beeld op een nooit eerder vertoonde manier. Welkom bij de EOS R3. Onze nieuwe hoogwaardige, high-speed systeemcamera luid een nieuw tijdperk in voor sport-, wildlife- en nieuws-fotografen, evenals voor creatieve filmmakers. Binnenkort beschikbaar.

Ongeëvenaarde snelheid en prestaties van een systeemcamera voor pro's.

Een camera ontworpen om de snelst bewegende actie vast te leggen. Ontworpen om snel bewegende objecten vast te leggen en gebouwd om te voldoen aan de eisen van professionele shooters, met ultra-responsiviteit, hoge gevoeligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Meld je nu aan

Ontvang als eerder de nieuwste updates over de EOS R3 en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
EOS R3

Ongelooflijk snel bij 30 fps.

De EOS R3 wordt aangedreven door een volledig nieuwe stacked sensor met achtergrondverlichting, die samenwerkt met onze DIGIC X-beeldprocessor van wereldklasse. Samen zorgen ze voor uitmuntende RAW-kwaliteit voor bestanden die met maar liefst 30 fps kunnen worden vastgelegd, met volledige AF/AE-tracking.

De adembenemende snelheid van de nieuwe sensor van de camera herdefinieert tevens wat mogelijk is met een elektronische sluiter. Flash sync is mogelijk met externe Speedlites, en de vervorming van snel bewegende onderwerpen wordt bijna volledig geëlimineerd.

xyz

Controle over alle bewegingen.

De mogelijkheid van de EOS R3 om objecten in het frame te volgen en ze scherp te houden, is baanbrekend en nooit eerder vertoond. Zelfs wanneer een RAW-bestand met 30 fps wordt gemaakt, volgt onze Dual Pixel CMOS AF onderwerpen betrouwbaar en zonder problemen.

We tillen het volgen van objecten naar een hoger niveau. Naast de AF-modi voor het volgen van mensen en dieren (inclusief vogels) in onze EOS R5- en R6-camera's, kan de EOS R3 ook raceauto's en motoren volgen - perfect voor motorsportfotografen.

En onder zware omstandigheden kan de camera scherpstellen in het donker: bij lichtniveau's van -7 EV1 en lager.

EOS R3

Kijk. Reageer. Leg vast.

Ooit een camera gebruikt die zo geavanceerd is dat het lijkt alsof die precies weet wat jij wilt? Dankzij onze unieke Eye Control-autofocustechnologie kan de EOS R3 scherpstellen op alles wat die ziet. Door ongeëvenaarde AF-controle kan de camera net zo snel reageren als jij op constant veranderende momenten.

Bij weinig licht biedt de EOS R3 acht stops beveiliging tegen het schudden van de camera2 dankzij onze revolutionaire Image Stabilizer-technologie (IS). De eigen sensor-shift IS van de camera werkt samen met de optische IS die aanwezig is in veel RF-vattingslenzen. Hierdoor kun je bij weinig licht vanuit de hand schieten of gebruikmaken van een langere sluitertijd om expres beelden te vervagen.

EOS R3 achteraanzicht

Gemaakt voor video's.

Met de EOS R3 kunnen zowel cinematische thuisvideo's worden gemaakt als foto's. De camera zit vol functies die filmmakers nieuwe creatieve mogelijkheden bieden en kan oversampelde 4K- en RAW-video-opnamen intern of op een CFexpress-kaart vastleggen. Canon Log 3 biedt een groter dynamisch bereik en kleurgradaties.

Belangrijk is dat de mogelijkheid voor het herkennen van objecten ook gebruikt kan worden door fotografen, zodat je bewegende objecten in het frame kunt volgen en ze scherp in beeld kunt houden.

EOS R3 zijaanzicht met RF 600mm F4 L IS USM-lens

Gemaakt voor professionals.

De EOS R3 is gemaakt om bestand te zijn tegen veelvuldig dagelijks gebruik. De robuuste body van magnesiumlegering is van hetzelfde niveau als onze legendarische EOS-1D-serie-camera's, waardoor die onder zware omstandigheden bestand is tegen stof en water. Dankzij dubbele kaartsleuven kunnen beeldbestanden overgeschreven worden naar SD- en CFexpress-media.

De camera wordt aangedreven door een LP-E19-accu met hoge capaciteit - dezelfde als in de EOS-1DX III-camera. Hierdoor past de EOS R3 perfect bij onze bestaande uitrusting en kun je gebruikmaken van je eigen reserve-accu.

Sterker, als je al eerder gewerkt hebt met een EOS-1-serie-camera, zal de bediening van de EOS R3 vertrouwt voelen. Mocht je hier nog niet mee hebben gewerkt, weten we zeker dat je de instinctieve bediening en ergonomische grip zal waarderen.

De camera biedt een scala aan bedieningsmogelijkheden, waarbij je zowel multi-controller en smart-controller instinctief en volledig intuïtief kunt bedienen. Drie aanpasbare ringen op de camera en een Lens Control Ring op elke RF-vattingslens maken eenvoudig aan te passen sluitersnelheid, diafragma, ISO en belichtingscompensatie mogelijk terwijl je de camera voor je houdt, gericht op je onderwerp. De EOS R3 is ook uitgerust met een variangle-scherm waarmee je eenvoudig vanuit creatieve hoeken je beelden kunt vastleggen.

EOS R3

Geavanceerde connectiviteit.

Connectiviteit is essentieel voor sport- en nieuwsfotografen. De EOS R3 gebruik de bedrade LAN-aansluiting en 5 GHz Wi-Fi3 om te praten met computernetwerken, laptops en mobiele apparaten voor het snel en eenvoudig delen van beelden. De EOS R3 is ook compatibel met onze Mobile File Transfer-app, waarmee pro-fotografen metadata kunnen toevoegen en beelden kunnen verzenden vanaf een smartphone indien een Wi-Fi-verbinding niet aanwezig is.

De EOS R3 is uitgerust met een nieuwe accessoireschoen voor datacommunicatie en aandrijving voor de nieuwe accessoires wanneer deze wordt bevestigd op de camera.

EOS R3

De kracht van EOS R.

Dankzij de RF-lensvatting beschikt de R3 over voorheen onbereikbare mogelijkheden: ongekende optische uitmuntendheid en ongeëvenaarde AF-prestaties. De EOS R3 combineert deze grote prestatieve stappen voorwaarts met een bekend ontwerp en het robuuste ontwerp van onze gerenommeerde EOS-1D-camera's. Het resultaat beïnvloed niet alleen je creativiteit, maar sluit ook aan op ons bestaande systeem, net als de lenzen, camera's en Speedlites die je al gebruikt en op vertrouwt.

Meld je nu aan

Ontvang als eerder de nieuwste updates over de EOS R3 en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuwe RF-lenzen van Canon

Ontdek deze nieuwe lenzen voor het RF-systeem, ontworpen om naadloos samen te werken met de EOS R3 en alle EOS R-camera's, waardoor het niveau van fotogratie en filmmaking naar ongekende hoogten worden getild.

Ontdek meer

Het Canon EOS R-systeem biedt een volledig assortiment aan full-frame RF-lenzen van uitzonderlijke kwaliteit, waarbij de grote sensoren, de beeldverwerkingskwaliteit en vooruitgang in optische technologie optimaal worden benut.

  1. Voor foto's met alleen een f/1.2-lens, behalve RF-lenzen met een Defocus Smoothing-coating (DS), die gebruikmaken van een centraal AF-punt en One-Shot AF bij kamertemperatuur en ISO 100.
  2. Gebaseerd op CIPA-standaarden bij een RF 24-105mm F4 L IS USM, gemeten in yaw en pitch-richtingen bij een brandpuntsafstand van 105 mm.
  3. Alleen voor modellen die compatibel zijn met 5 GHz Wi-Fi. Specificaties kunnen variëren afhankelijk van land en regio.