Canon Directional Stereo Microphone DM-E1

Directional Stereo Microphone DM-E1

Maak filmopnamen met een superscherp geluid met deze hoogwaardige stereo-richtmicrofoon van Canon die is uitgerust met een compact en lichtgewicht shotgun-ontwerp en flexibele opties voor de opnamerichting.

Voordelen

  • Externe stereo-richtmicrofoon voor EOS-camera's*
  • Groot frequentiebereik en hoge gevoeligheid voor een vol, gedetailleerd geluid
  • Drie richtingsstanden voor het vastleggen van talloze onderwerpen
  • Schokbestendige bevestiging en windscherm verminderen ongewenste geluiden
  • Compact en lichtgewicht ontwerp dat gemakkelijk is te dragen

Meer productinformatie

Bekijk Canon Directional Stereo Microphone DM-E1 in detail

Externe microfoon met shotgun-ontwerp


De stereo-richtmicrofoon DM-E1 heeft een shotgun-ontwerp en produceert filmgeluid van hoge kwaliteit. De microfoon is eenvoudig op de flitsschoen te bevestigen en aan te sluiten op de 3,5 mm microfoon-ingang van een groot aantal compatibele EOS-camera's*.

Vol, realistisch geluid


Leg een vol en realistisch geluid vast, zoals het volledige toonbereik van een muziekuitvoering - van de hoge frequenties van de violen en fluiten tot de lage frequenties van de contrabassen en de basgitaren - dankzij een opnamebereik van 50 Hz tot 16 kHz. Met de gevoeligheid van -42 dB leg je zelfs de minst hoorbare geluiden vast.

Veelzijdige richtmogelijkheden


Voeg een indrukwekkend soundscape toe aan je film dankzij drie modi voor de opnamerichting. Je schakelt moeiteloos over van de 90° naar de 120° modus voor stereogeluid van hoge kwaliteit in ruimten van verschillende grootte. En met de shotgun-modus (monauraal) maak je heldere opnamen zonder omgevingsinvloeden van onderwerpen die zich recht voor de camera afspelen.

Geluidsopnamen van hoge kwaliteit


Maak heldere geluidsopnamen van hoge kwaliteit zonder ongewenste geluiden dankzij een schokbestendige bevestiging die de trillingen opvangt bij gebruik van de camera of de lens; een meegeleverd windscherm vermindert ruisvorming door wind; en een S/N (signaal/ruis)-verhouding van 66 dB S/N zorgt voor minder achtergrondgeluiden.

Makkelijk mee te nemen


Door een compact en lichtgewicht ontwerp neem je de microfoon overal probleemloos mee naartoe. Samen met de camera en de lens vormt de microfoon een handig opnameapparaat waarmee je langdurig vanuit de hand opnamen kunt maken. Met een lichtgewicht lithium-knoopcelbatterij blijft het gewicht tot een minimum beperkt.

*Niet aanbevolen voor gebruik met de EOS-1D Mark IV en de EOS 550D aangezien deze niet zijn uitgerust met een handmatige volumeregeling voor de microfooningang

Productspecificaties

Lees meer over de functies en de mogelijkheden van Canon Directional Stereo Microphone DM-E1.

  • Directional Stereo Microphone DM-E1
  • Windscherm voor DM-E1
  • Instructiehandleiding
  • Garantiekaart