eMaintenance

eMaintenance automatiseert veel tijdrovende taken die nodig zijn voor het beheren van uw Canon-netwerkapparaten, waardoor u zich met dringender zaken kunt bezighouden.

- Verminder uw administratieve taken met automatische meterregistraties 
- Bespaar tijd met diagnostiek op afstand 
- Automatiseer het bestellen van verbruiksartikelen voor een maximale uptime van het apparaat 
- Beïnvloed de inzetbaarheid met de apparaatgebruiksprofielen 
 -Ontworpen voor multifunctionele apparaten van Canon


Er is nu een veel effectievere manier om uw Canon-apparaten te onderhouden. eMaintenance automatiseert veel van de tijdrovende taken die nodig zijn voor het beheren van netwerkapparaten. Zo houdt u tijd over voor andere, dringendere activiteiten.   

Verminder moeiteloos uw administratieve taken

In plaats van elke maand de meterstanden te registreren, of schattingen te gebruiken die weer moeten worden aangepast, wordt het hele proces voor u geautomatiseerd met eMaintenance. eMaintenance voldoet aan de strengste veiligheidsprotocols en stuurt de relevante informatie direct via internet door naar uw serviceaanbieder, zonder dat er administratie aan te pas komt.  

Haal zo veel mogelijk uptime uit uw apparaten 

eMaintenance houdt al uw Canon-netwerkapparaten nauwlettend in de gaten met Remote Diagnostics van Canon. Als er een fout optreedt of als een apparaat niet volgens de vooraf bepaalde criteria presteert, wordt uw serviceaanbieder hier direct over geïnformeerd via een automatisch e-mailbericht. Dit garandeert een snelle reactie, ofwel door een telefoontje van een productexpert, of door een bezoek van een monteur, en geeft een maximale uptime van het apparaat.  

Verbeter tonerbeheer 

eMaintenance stelt automatisch vast of tonerniveau's te laag zijn en plaatst de aanvraag voor de nabestelling rechtstreeks bij het relevante servicecenter. Geen frustraties meer door te weinig toner of torenhoge voorraden.

Maak apparaatgebruiksprofielen 

eMaintenance helpt mee om de status, werkbelasting en gebruikspatronen van elk apparaat op afstand te bekijken. Belangrijke informatie bij het bepalen van de plaats en de manier waarop apparaten worden ingezet in een grote organisatie.   

De eMaintenance-software is ontworpen voor multifunctionele producten van Canon, maar werkt ook op bepaalde apparaten van een ander merk dan Canon.  Neem voor meer informatie contact op met uw serviceaanbieder.