Nieuw

MegaTank-printers

Canon MAXIFY GX6550

Deze compacte 3-in-1-printer met ADF aan de voorzijde is ontworpen voor een uitstekende productiviteit, zelfs in beperkte ruimten. Geniet van hoge paginavolumes en lage gebruikskosten dankzij de navulbare inkttanks.

Belangrijkste voordelen

 • Bediening aan de voorzijde

  Bedien de printer volledig vanaf de voorzijde dankzij de dubbelzijdige ADF voor 35 vel met transparante lade die aan de voorzijde wordt geplaatst. Ideaal voor kleine ruimten, zoals onder balies of op bureaus.

 • Eenvoudig en snel kaarten scannen

  Scan snel en eenvoudig ID-kaarten en kleine documenten met een slim ontwerp waardoor je de scanner niet volledig hoeft te openen.

 • Lage kosten die laag blijven

  Houd de printkosten laag door maar liefst 14.000 pagina's uit een set kleureninktflessen, of 6000 pagina's uit een fles zwarte inkt te halen. Schakel over op de zuinige modus voor nog grotere besparingen.

 • Duurzame dubbelzijdige documenten

  Print uitstekende documenten met snelheden van 24 ipm in zwart en 15,5 ipm in kleur. Pigmentinkten leveren documenten die markeerstiftbestendig, veegvast en bestand tegen water zijn

 • Compact en toch zeer krachtig

  Maak het werk eenvoudiger in drukke tijden met het 2,7” LCD-kleurenscherm, een cassette voor 250 vel en een invoer aan de achterzijde voor 100 vel. Gebruik diverse soorten media – en print zelfs banners tot 1,2 meter lang.

 • Blijf verbonden

  Print en maak verbinding met de cloud via de Canon PRINT-app. Compatibel met Apple AirPrint (iOS) en Mopria (Android), verbeterde netwerkbeveiliging alles veilig en veilig.

 • Specificaties

  • 3-in-1-functie

   Print, kopieer en scan met één compact apparaat

  • D-ADF voor 35 vel

   Aan de voorzijde toegankelijke dubbelzijdige automatische documentinvoer met transparante lade

  • 24 ipm / 15,5 ipm

   Snel printen voor een hogere productiviteit

  • Zuinige modus

   Tot 9000 zwart-witprints met een zwarte inktfles en tot 21,000 kleurenprints met één set kleureninktflessen

  • Prints van hoge kwaliteit

   Scherpe, heldere printresolutie voor duurzame documenten van hoge kwaliteit

  • Capaciteit van 350 vel

   Voorste cassette met een capaciteit van 250 vel voor het printen van grote volumes, plus invoer aan de achterzijde van 100 vel

  • Mac, Windows en Chrome

   Werkt met alle gangbare computerbesturingssystemen

  • Veilige Wi-Fi en ethernet

   Verbeterde beveiliging houdt de printer veilig binnen het netwerk, terwijl Wi-Fi printen zonder kabel mogelijk maakt vanuit de Canon PRINT-app, AirPrint, Mopria en de cloud.

  Uitstekend in elke omgeving

 • Horeca

  Scan snel en efficiënt identiteitsbewijzen, print facturen en maak hoogwaardige materialen zoals menu's, zakelijke flyers en posters. Allemaal met een printer die aan de voorzijde toegankelijk is en die compact genoeg is om onder een bar of receptiedesk van een hotel te passen.

 • Autohuur

  Scan snel klant-ID's en rijbewijzen aan de balie dankzij het referentiepunt aan de voorzijde en de removal guide, waarmee je kaarten en materiaal van vergelijkbaar formaat kunt scannen zonder de klep volledig te openen. Print facturen en robuuste reclamebanners.

 • Farmaceutische branche

  Scan snel recepten voor dossiers zonder de scanner volledig te openen. Print grote hoeveelheden adviesfolders, receptlabels en zelfs rechtstreeks op enveloppen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de inkt opraakt.

 • Retail

  Print facturen met gemak dankzij consistente betrouwbaarheid, een hoge snelheid en een compact formaat. Maak zelf duurzaam point of sale-materiaal, actiebanners en labels van hoge kwaliteit.

 • Inhoud van de doos

  • MAXIFY GX6550

  • 4 inktflessen voor grote volumes (1x zwart en 1x C/M/Y)

  • Netsnoer

  • Handleidingen en overige documenten

  Gerelateerde producten

 • MAXIFY GX7050

  MegaTank-printers

  MAXIFY GX7050

  Krijg elke dag documenten van professionele kwaliteit met een gemiddelde besparing van 90% op de totale eigendomskosten ten opzichte van de top 10 van laser- en inkjetprinters met deze navulbare MegaTank-printers voor grote volumes.
 • MAXIFY GX6050

  MegaTank-printers

  MAXIFY GX6050

  Krijg elke dag documenten van professionele kwaliteit met een gemiddelde besparing van 90% op de totale eigendomskosten ten opzichte van de top 10 van laser- en inkjetprinters met deze navulbare MegaTank-printers voor grote volumes.
 • MAXIFY GX

  MegaTank-printers

  MAXIFY GX5050

  Profiteer elke dag van documenten van professionele kwaliteit met deze compacte, navulbare MegaTank-printer voor grote volumes.
 • MegaTank-printers

  MAXIFY GX4050

  De compacte zakelijke 4-in-1 printer die enorme besparingen oplevert.
 • MegaTank-printers

  MAXIFY GX3050

  De 3-in-1 compacte zakelijke printer die enorme besparingen oplevert.
 • Canon MAXIFY GX6550
  Beoordelingen en recensies

  1. De totale eigendomskosten (TCO) zijn gebaseerd op de oorspronkelijke aanschafkosten van de hardware plus de kosten van inkt of toner over een bepaalde periode (bekijk hieronder de voorwaarden). Let op: de totale eigendomskosten kunnen worden beïnvloed door aanvullende variabele kosten, met inbegrip van — maar niet beperkt tot - consumables, inkt- en tonerbundels, inkt- en tonersets voor groot volume, onderhoud, stroomverbruik en reserveonderdelen.
   De vermelde procentuele kostenbesparing is een schatting van de totale kostenbesparing voor het opgegeven printvolume van 1.000 pagina's per maand (50% kleur, 50% zwart-wit) over een periode van 60 maanden (5 jaar).
   De totale eigendomskosten (TCO) zijn gebaseerd op de volgende berekening: [gemiddelde CPP (kleur) x printvolume (kleur) - min de pagina's die met zowel inkt als toner zijn geprint] plus [gemiddelde CPP (zwart-wit) x printvolume (zwart-wit) - min pagina's die met zowel inkt als toner zijn geprint] plus [hardwarekosten] plus [kosten voor onderhoudscartridge (alleen voor MAXIFY GX-modellen)].
   De modellen waarmee de totale eigendomskosten zijn vergeleken, omvatten de top 10 van best verkochte kleurenlaserprinters en de top 10 van best verkochte inkjetprinters volgens de IDC EMEA Hardcopy Tracker (op basis van gegevens van het eerste t/m het derde kwartaal 2020). De gemiddelde verkoopprijs (ASP) van de printers in EUR (€) is gebaseerd op de IDC EMEA Hardcopy Tracker (gegevens uit eerste kwartaal 2020 t/m derde kwartaal 2020) en de prijs van consumables van de officiële websites van de fabrikant.
   De hardware en consumables voor de Canon MAXIFY GX7000-serie, Canon MAXIFY GX6000-serie en Canon MAXIFY GX5000-serie zijn in de berekening meegeteld en met als enige doel deze TCO-berekening met behulp van de aanbevolen verkoopprijs (RRP), inclusief btw.
   De btw is meegerekend, maar houd er rekening mee dat bezorgkosten niet bij de prijsberekeningen zijn meegeteld. De prijzen kunnen op elk moment worden gewijzigd door marktomstandigheden.
   De printkosten zijn gebaseerd op het gebruik van de standaardinstellingen die op zowel Canon-printers als printers van concurrenten worden gebruikt. Dit is consistent met de testomstandigheden die voor de ISO/IEC-verbruikstest voor de relevante categorie zijn gebruikt.
   De kosten per pagina zijn berekend op basis van de verkoopprijs van consumables die op de websites van de fabrikanten is genoemd, gedeeld door het door de fabrikanten gepubliceerde verbruik dat in openbaar beschikbare informatie bekend is gemaakt. De kosten per pagina zijn gebaseerd op de printsimulatie van testpatronen in ISO/IEC24712 voor inkjetprinters en ISO/IEC 19798 voor kleurenlaserprinters.
   De specificaties en prestatiegegevens van alle fabrikanten zijn verzameld via openbaar beschikbare informatie, waaronder de eigen brochures en websites van de fabrikanten. Het toner- en inktverbruik van Canon en concurrenten zijn uit de gepubliceerde specificaties van de fabrikanten gehaald.
   Voor het doel van eerlijke vergelijking en nauwkeurige gegevensrapporten zijn de gegevens over het verbruik van consumables verkregen op basis van consumables voor toner- en inktverbruik met de hoogste standaard die ten tijde van de publicatie beschikbaar waren, volgens de ISO-standaarden. Combinatiepakketten, XL-cartridges en multipacks zijn niet bij de vergelijking meegerekend. Deze gegevens zijn openbaar beschikbaar.
  2. Alle gegevens zijn gebaseerd op de standaardtestmethoden van Canon, tenzij anders vermeld.
   Dit document kan zonder kennisgeving worden gewijzigd.