EVENEMENT

Rugby World Cup 2019
Sportfotografie

A photographer lies on the ground to photograph a rugby scrum.

ARTIKEL

3 professionals, 3 sporten, 3 technieken

Van het maken van onbetaalbare foto's tot creatief zijn met licht; leer hoe jij unieke sportfoto's maakt met Canon's objectieven uit de L-serie.

19 Sep 2019


France rugby player Gaël Fickou dives to score a try against Argentina. Photograph by Cameron Spencer/Getty Images. ARTIKEL

Cameron Spencer: mijn rugbyfoto van de dag

Hoe maak je een geweldige sportfoto? Cameron Spencer van Getty Images kiest zijn beste foto van de dag van de wedstrijd van Frankrijk tegen Argentinië tijdens de Rugby World Cup 2019™.

17 okt 2019
Essential kit for Rugby World Cup photography ARTIKEL

Essentiële uitrusting voor foto's van het wereldkampioenschap rugby

Mark Kolbe, Hannah Peters en Cameron Spencer van Getty Images vertellen over de onmisbare uitrusting voor het maken van foto's tijdens het wereldkampioenschap rugby.

06 sep 2019
What's in a sports photographer's kitbag? ARTIKEL

Waaruit bestaat de uitrusting van een sportfotograaf?

Warren Little van Getty Images vertelt over zijn favoriete Canon-camera en de objectieven en accessoires die hij gebruikt om de actie tijdens het wereldkampioenschap rugby vast te leggen.

29 aug 2019

Scotland rugby players celebrating. Photo by Mark Kolbe with a Canon EF 400mm f/2.8L IS II USM lens. ARTIKEL

Het verhaal over hoe deze rugby-overwinning is gefotografeerd

Sportfotograaf Mark Kolbe van Getty Images onthult het verhaal achter deze regenachtige opname die met een prime-objectief uit de L-serie is gemaakt.

14 aug 2019
Geïnteresseerd in andere evenementen?

Canon Professional Services

Leden krijgen toegang tot CPS Priority Support, zowel lokaal als op grote evenementen, een snelle Fast Track-reparatieservice en mogen, afhankelijk van het niveau van het lidmaatschap, gratis materiaal lenen en profiteren van een kosteloze retourzending plus kortingen bij onderhoud. Ook kunnen ze gebruikmaken van exclusieve ledenaanbiedingen.

Aanmelden

Ontdek meer

Canon Professional Services