Neem contact op met de ondersteuningsafdeling

Canon wijst u erop dat Axis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor onderhoud en support van Canon-beveiligingscamera's. Als u hulp nodig hebt met uw beveiligingscamera, neemt u contact op met Axis Communications.

Voor alle andere zakelijke producten kunt u per telefoon of via het e-mailformulier hieronder contact met ons opnemen voor hulp bij uw product of vraag.

Bezoek voordat u contact met Canon opneemt ook eens de online ondersteuning, waarin productspecifieke drivers, software, gebruikershandleidingen, firmware, veelgestelde vragen en andere handige inhoud is opgenomen die mogelijk een oplossing bieden voor uw vraag.


Voor algemene productsupport:
Lees de onderstaande informatie voordat u ons belt:

  • Als u problemen met apparatuur ondervindt als gevolg van een langere periode van weinig of geen gebruik, kunt u naar onze pagina Weer aan het werk gaan voor nuttige tips voor het oplossen van veelvoorkomende problemen.

  • Raadpleeg voor meer informatie over het reinigen van uw apparaten onze reinigingsrichtlijnen.
Bel ons op 02 722 0444*
Maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00
  • Houd het serienummer van uw apparaat gereed om Canon te helpen.

Ga naar de pagina Het serienummer vinden voor hulp bij het vinden van uw serienummer.
*Gesprekskosten worden berekend volgens de lokale tarieven en zijn afhankelijk van je aanbieder. Neem voor de exacte kosten contact op met je aanbieder.
Stuur een e-mail naar be@support.canon-europe.com
Geef onderstaande details op zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen:

Canon-productondersteuning:
Als u ondersteuning nodig hebt voor een Canon-product, raden we u aan de Canon contact-pagina te raadplegen.

Let op: opgegeven informatie in de e-mail wordt uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag. Persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden of om u te informeren over andere producten en services waarin u mogelijk bent geïnteresseerd.

Belangrijke mededeling!

Sommige internetproviders blokkeren mogelijk onze antwoorden omdat ze deze als ongewenste berichten beschouwen. Als u zeker wilt zijn van een reactie op uw vraag, raden we u aan om donotreply@support.canon-europe.com aan uw adresboek toe te voegen.

Feedback