no business

Neem contact op met de ondersteuningsafdeling

Canon wijst u erop datAxis Communications, onderdeel van de Canon Group, nu verantwoordelijk is voor onderhoud en support van Canon-beveiligingscamera'sAls u hulp nodig hebt met uw beveiligingscamera, neemt u contact op met Axis Communications

Voor alle andere zakelijke producten kunt u per telefoon of via het e-mailformulier hieronder contact met ons opnemen voor hulp bij uw product of vraag.

Bezoek voordat u contact met Canon opneemt ook eens de online ondersteuning, waarin productspecifieke drivers, software, gebruikershandleidingen, firmware, veelgestelde vragen en andere handige inhoud is opgenomen die mogelijk een oplossing bieden voor uw vraag.

Afbeelding_telefoon

Bel ons op 02 722 0444*

Maandag t/m vrijdag 8:00 - 17:00

  • Houd het serienummer van uw apparaat gereed om Canon te helpen. 

Ga naar de pagina Het serienummer vinden voor hulp bij het vinden van uw serienummer.

*Gesprekskosten worden berekend volgens de lokale tarieven en zijn afhankelijk van je aanbieder. Neem voor de exacte kosten contact op met je aanbieder.

Afbeelding_e-mail

Stuur een e-mail naar be@support.canon-europe.com

Geef onderstaande details op zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen:


Let op: opgegeven informatie in de e-mail wordt uitsluitend gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag. Persoonlijke gegevens worden niet gebruikt voor marketingdoeleinden of om u te informeren over andere producten en services waarin u mogelijk bent geïnteresseerd.

Belangrijke mededeling!

Sommige internetproviders blokkeren mogelijk onze antwoorden omdat ze deze als ongewenste berichten beschouwen. Als u zeker wilt zijn van een reactie op uw vraag, raden we u aan om donotreply@support.canon-europe.com aan uw adresboek toe te voegen.

Feedback

Ter verbetering van onze service, willen wij u vriendelijk verzoeken om een korte enquête op basis van uw ervaring met de ondersteuningswebsite van Canon in te vullen.

Ik wil meedoen Nee, bedankt