Canon Camera

Breedformaatprinters

Colorado 1630

Volledig modulaire roll-to-roll UVgel-printer voor grootformaat graphics. Configureer het basissysteem naar uw behoeften en upgrade deze later naarmate het volume groeit.

 • 111 m2/u

  Printsnelheid

 • Modulair

  Volledig modulair, later op afstand te upgraden

 • 1800dpi

  Printresolutie

 • UVgel

  Bekroonde technologie

 • Verbreed uw horizon

  Voeg de unieke, bewezen voordelen van UVgel-printtechnologie toe aan uw roll-to-roll aanbod met de modulaire Colorado 1630. Een slimme keuze voor providers die meer flexibiliteit willen. U kunt het basissysteem configureren naar uw behoeften en kunt deze later upgraden naarmate het volume groeit.

  Profiteer van de bekroonde beeldkwaliteit van de Colorado en vertrouw probleemloos op de productiviteit en onovertroffen automatisering. Uw klanten zullen zich verbazen over uw grote scala toepassingen, waarmee u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten.

  Versterk uw reputatie als toekomstgerichte printprovider met een printer voor grootformaat graphics uit de Colorado-serie en neem vol vertrouwen de meest complexe roll-to-roll opdrachten intern aan.

  Ongeëvenaarde productiviteit

  De unieke UVgel-printtechnologie combineert uitstekende kwaliteit, hoge productiviteit en ongekende veelzijdigheid met lage kosten in één printer. Ongeëvenaarde productiviteit dankzij de zeer hoge printsnelheid en korte droogtijd. Dankzij deze korte droogtijd kunnen prints direct worden verwerkt.

  Printen zonder toezicht

  De Colorado-serie is ontwikkeld om te printen zonder toezicht en om moeiteloos te schakelen tussen opdrachten. Uw operators krijgen meer gedaan op een dag en hebben meer plezier in hun werk.

  Lage operationele kosten

  Bespaar op printkosten dankzij het lagere inktgebruik, de betrouwbaarheid van de ingebouwde printkop en het minimale onderhoud die zorgen voor een maximale betrouwbaarheid.

  Colorado 1630

  Consistente kwaliteit

  Consistente en uitstekende kleurkwaliteit met nauwkeurige, scherpe dots, een breder kleurenspectrum, sterke verzadiging voor donkere kleuren en levensechte huidtinten.

  Ongeëvenaarde flexibiliteit

  Voer meerdere taken tegelijk uit en op veel verschillende soorten media, inclusief dunne en warmtegevoelige media tot 64 inch breed. Ideaal voor toepassingen voor binnen- en buitengebruik.

  Volledig modulair

  Kies uw opties: mat printen, dubbelzijdig printen en tweede mediarol. Upgrade uw printer om uw organisatie verder te ontwikkelen. Upgrade op afstand en on-demand, zonder dat een servicebezoek nodig is.

  Colorado 1630

  Groot toepassingsbereik. Creativiteit is de enige beperking

 • Colorado 1630

  Lichtbak met achtergrondverlichting

  Krachtige afbeeldingen van hoge kwaliteit dankzij UVgel-printtechnologie.

 • Colorado 1630

  Buitenreclame

  Ongeëvenaard lage bedrijfskosten voor prijsgevoelige buitenbanners en blueback-toepassingen.

 • Colorado 1630

  Vloergraphics

  Robuuste SAV-prints met heldere kleuren.

 • Colorado 1630

  Kwalitatieve canvasdoeken

  Uitzonderlijke artistieke vrijheid met flexibele, robuuste UVgel-inkt.

 • Colorado 1630

  Prachtige posters

  Vergroot uw marges met premium posters op gewoon papier. Dankzij UVgel-inkt is de kwaliteit van het eindresultaat verbluffend.

 • Colorado 1630

  Ingelijste soft-signage retailposters

  Milieuvriendelijke stijlvolle producten, bevestigd door GREENGUARD Gold.

 • Colorado 1630

  Pop-up banners

  Flexibele film- en roll-up banners met levendige kleuren, krasbestendig en geproduceerd op voordelige media.

 • Colorado 1630

  Behang

  Robuust, krasbestendig behang met uitstekende dimensiestabiliteit en kleurconsistentie dankzij UVgel-printtechnologie. (FLXfinish is optioneel).

 • Content downloaden

  Colorado ProCare Serviceprogramma

  U hebt de beste keuze gemaakt voor het printen van grootformaatgraphics. Colorado ProCare zorgt ervoor dat u koploper blijft.
  Colorado 1630

  Duurzaam van aard

  UVgel-printtechnologie is GREENGUARD Gold-gecertificeerd, zodat u zeker weet dat de toepassingen voor binnengebruik voldoen aan strenge eisen wat betreft chemische uitstoot.

  Vergeleken met latex of inkt met ecologische oplosmiddelen is bij UVgel ongeveer 40% minder inkt nodig om dezelfde beeldkwaliteit en kleurintensiteit op te bouwen.

  Printers van de Colorado-familie zijn uitgerust met interne filters en speciale extractie is niet nodig. De straling en geluidsemissie blijven onder de strengste normen.

  Het energiezuinige LED-uithardingsproces op lage temperatuur vermindert het energieverbruik aanzienlijk. Het energieverbruik in de stand-bymodus is zeer laag, dankzij de instant-on-printfunctie.

  Canon Camera

  Ontdek meer

 • De UVgel Colorado-serie

  PRINTER

  De UVgel Colorado-serie

  64-inch roll-to-roll printerfamilie voor de productie van grote volumes Large Format Graphics

 • GUIDE

  Interieurdecoratiegids

  De wereldwijde interieurmarkt groeit exponentieel. Bent u klaar voor de revolutie in digitaal printen? Download de gratis Canon-gids.

 • UVgel whitepaper

  WHITEPAPER

  UVgel-whitepaper

  Ontdek hoe u met UVgel optimale prestaties levert.

 • HEBT U HULP NODIG?

  Wilt u uw organisatie laten groeien?